Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende gördüm şekli tam köşelere uygun olmuş benimde hoşuma gitti homendin ürünleri kaliteli oluyo buna da şans vermeyi düşünüyorum beniki üç gündür tvde homend robot süpürgeyi görüyorum köşeli tasarımı çok hoşuma gitti gören var mı ne düşünüyosunuz?
Gerçekten boyutuna göre muazzam bence. Söyle gözünüzle temiz diye gördüğünüz evden bile her gün çalıştırsanız dahi bir avuç yumak çıkıyor. Hele ki eşyalarınız yüksekse gerçekten büyük kolaylık.Robot süpürgeler guzel temizlik yapiyor mu sade ortalığı gırgır gibi bi temizlik mi kizlar..
gittiğinizde yazar mısınız buraya bende merak ediyorum nasılmış yakından görmüşken daha net bilgi verirsiniz sizBen beğendim diğerlerinden farklı yarın bir iş için avmye gidicem karaca mağazasında varsa bakayım fiyatı uygun geldi.
Ben de bunu merak ediyorum tam olarakRobot süpürgeler guzel temizlik yapiyor mu sade ortalığı gırgır gibi bi temizlik mi kizlar..
evet fırça uzunluğu piyasadaki modellerden daha uzunmuş mesela o dikkatimi çekti benimde özellik olarak.evet bende gördüm şekli tam köşelere uygun olmuş benimde hoşuma gitti homendin ürünleri kaliteli oluyo buna da şans vermeyi düşünüyorum ben
homend iyi kaliteli bi marka süpürgesinden de beklentim yüksek açıkcasıBen evimde mikserini kullanıyorum homendin çok memnunum performans açısından memnunum robot süpürgesinide televizyonda gördüm farklı duruyo iyi bi marka bence şans verilebilir
bu arada annemde yuvarlak olanlardan var köşeleri iyi temizlemiyor. sitesinden baktım şimdi bunun şeklinden dolayı kör noktaları da temizliyormuş.evet fırça uzunluğu piyasadaki modellerden daha uzunmuş mesela o dikkatimi çekti benimde özellik olarak.
tabi haber veririm kesin gidicem çünkü çevremde çoğu arkadaşım robot süpürge kullanmaya başladı ve çok övüyorlar ama benim evim çok fazla köşeli kolon dolu yani yapımından ötürü.bu model o yüzden ilgimi çekti mutlaka bakıcamgittiğinizde yazar mısınız buraya bende merak ediyorum nasılmış yakından görmüşken daha net bilgi verirsiniz siz
canım gırgır gibi değil baya süpürüyo. benimki 6 7 yıllık farklı bir markadan. şimdi homendinkini gördüm kullanan var mı?Robot süpürgeler guzel temizlik yapiyor mu sade ortalığı gırgır gibi bi temizlik mi kizlar..