B
bayangraf
Ziyaretçi
Merhaba vazgeçemediğim tek sayfa hihoyyyt , ben yine geldim. Yarın tekrar eşsiz diyetime tekrar başlıyorum. Bana bu diyetten başka diyet yaramıyor. Uzun bir süre ara verdim.Geçenlerde lahana kapsülü denedim 6-7 adet içtim şişirdi beni 3 günde bende karar verdim tekrar diyetimi yapıyım diye.Artık o kadar benimsedimki allah bu diyeti bulandan, buraya yazandan razı olsun. Kızlar 65 e kadar indim. en son 66,400 oldum fakat gözümü açtıgımda 67 lerde kaldım. Ne yapsam bir türlü aşagı çekemedim. Lahana kapsülü içtim ve de oldum 69 kafamçokkarıştı , büyük ihtimal ödem oluştu. Sabah kalktıgımda ellerim şişti. Neyse şimdi karar verdim en az 1 ay diyetimi tekrar yapıcagım. Zaten 1 ayın sonunda beden artık kiloyu sabitliyor.Yarın başlıyacagım, şu ellerimin şişliğinin inmesi lazım kendimi balon gibi hissediyorum yamirmirmirmir . Sizlerede tekrardan yazıcagım hadi kızlar kışın çaba sarf edinki yazın ince vede saglıklı olalım. Birazda spor yapıcagım karnımı toplamak için. Canlarım yarından itibaren başlıyorum. :enbuyukkk: