Hollywood Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba vazgeçemediğim tek sayfa hihoyyyt , ben yine geldim. Yarın tekrar eşsiz diyetime tekrar başlıyorum. Bana bu diyetten başka diyet yaramıyor. Uzun bir süre ara verdim.Geçenlerde lahana kapsülü denedim 6-7 adet içtim şişirdi beni 3 günde bende karar verdim tekrar diyetimi yapıyım diye.Artık o kadar benimsedimki allah bu diyeti bulandan, buraya yazandan razı olsun. Kızlar 65 e kadar indim. en son 66,400 oldum fakat gözümü açtıgımda 67 lerde kaldım. Ne yapsam bir türlü aşagı çekemedim. Lahana kapsülü içtim ve de oldum 69 kafamçokkarıştı , büyük ihtimal ödem oluştu. Sabah kalktıgımda ellerim şişti. Neyse şimdi karar verdim en az 1 ay diyetimi tekrar yapıcagım. Zaten 1 ayın sonunda beden artık kiloyu sabitliyor.Yarın başlıyacagım, şu ellerimin şişliğinin inmesi lazım kendimi balon gibi hissediyorum yamirmirmirmir . Sizlerede tekrardan yazıcagım hadi kızlar kışın çaba sarf edinki yazın ince vede saglıklı olalım. Birazda spor yapıcagım karnımı toplamak için. Canlarım yarından itibaren başlıyorum. :enbuyukkk:

Merhabalar,bayangraf sizi teprik ediyorum.
10 gün önce 85 kg'dum yedigime dikkat ederek 82ye indim.Fakat 1 haftadır tekrar yemeye başlamıştım,dün burdaki yazılarınız çoğunu okudum ve bende karar verdim.Bugün başladım,çok zorlanmadım açlık hissettikçe komposta ve suya sarıldım.Umarım bende buyolda başarılı olurum.:enbuyukkk:

Merhabalar,bayangraf sizi teprik ediyorum.
10 gün önce 85 kg'dum yedigime dikkat ederek 82ye indim.Fakat 1 haftadır tekrar yemeye başlamıştım,dün burdaki yazılarınız çoğunu okudum ve bende karar verdim.Bugün başladım,çok zorlanmadım açlık hissettikçe komposta ve suya sarıldım.Umarım bende buyolda başarılı olurum.:enbuyukkk:

:nazar: Canım benim emin ol başarırsın,bu diyet gerçekten çok güzel.Kurallara elinden geldiği kadar uy,akşam yemeklerinin yanına ayran ilave et bu çok iyi oluyor ama abartmamak koşulu ile :jeyyar: , inan miğden küçülüyor ve artık azıcık yiyerek doyuyorsun. Yarın bende başlıyorum, her gün yazarım bu sayfanın belalısı gibi birşey oldum :roflol:
Diyet bir süre sonra kilonu sabitliyor zaten,elimde kalanlarıda verip yaza kadarda artık sıkılaşmaya ugraşıcagım. Uzun zaman olmuştu kendimi böyle iyi hissetmeyeli inşlh hepiniz aynı şeyleri yaparsınız ve sizde mutlu olursunuz tabi burada bizede yazın bizde mutlu olalım sizinle kızlar.:enbuyukkk:

ya ilk iki günü zor değilmi nasıl sadece içecekle duruyosunuz sağlıksız değil miki

eveet bu sabah tartıldım ve 81 kg çıktım ,bu bile insanı çok mutlu ediyor.Tabiki giden 1 kg vüdümdaki ödem.

özoşum83 bende ilk 2 günün zor olacagını düşünüyordum ama dün ben okadar zorlanmadım.Emin ol isteyince okadar zor olmuyor.

Bayangraf sizede teşekkür ederim.Siz benim ilham kaynagımsınız,sizde gördügüm bu azime hayranım.Umarım bende sizin kadar iradeli ve azimli olabilirim.İnsanın bunları paylaşacagı birilerine ve motive olmaya ihtiyacı var.

eveet bu sabah tartıldım ve 81 kg çıktım ,bu bile insanı çok mutlu ediyor.Tabiki giden 1 kg vüdümdaki ödem.

özoşum83 bende ilk 2 günün zor olacagını düşünüyordum ama dün ben okadar zorlanmadım.Emin ol isteyince okadar zor olmuyor.

Bayangraf sizede teşekkür ederim.Siz benim ilham kaynagımsınız,sizde gördügüm bu azime hayranım.Umarım bende sizin kadar iradeli ve azimli olabilirim.İnsanın bunları paylaşacagı birilerine ve motive olmaya ihtiyacı var.

Canım benim benimde ilham perim 123bebeto arkadaşım olmuştu.Allah razı olsun ondan.Bende bu gün tekrar başladım ama ben bir ilaç kullanıyorum tok hissetmemi saglıyor.İnşlh sende istediğin kiloya inersin.Kilolu olmak çok zor, her açıdan.4 sene önce manken gibiydim :eek: ama evlilik bebek derken şişman bir manken oldum.Allaha şükür kalan 6-7 kilo oldu.İnşlh onuda yine burada sizinle vericem tabi sizde benimle sositososito yaza kadar gidecek kilolar kızlar. Yapanlar nasıl yapıyor öyle düşünün ve azim edin. ben hep burdayım birileri msjlarımı silene kadar :1rolleyes:

2 gün meyve suyu içmek zor olmuyor.Çünkü ben 2 gündür uyguluyorum ve hiç zorlanmadım.Ben kendim evde komposta yapıp içtim,bayangraf önceki yazılarında komposta da yapa bilirsiniz yazmış bende uyguladım ve hiç zorlanmadım.Umarım devam ederim.Bende eski halime dönmek istiyorummmmmmmmm .

Merhabalar
Ben bugün 3. gündeyim,bayangraft , yağsız dil peyniri bulamadım onun yerine ygsız peynir yesem olurmu acaba.

Merhabalar
Ben bugün 3. gündeyim,bayangraft , yağsız dil peyniri bulamadım onun yerine ygsız peynir yesem olurmu acaba.

Canım istediğin her tür peyniri yiyebilirsin ama az miktarda.Benim canım istedi yeri geldi taze kaşarda yedim, fakat küçük bir parça. beyaz peynirde yiyebilirsin. Kendini oradakine şartlandırma. porsiyonlarını küçük tut ama istediğin evinde olan peyniri ye.Benimde 2 günüm bu gün bende yarın lezzetli bir kahvaltı yapıcagım. Bu diyetler olmasa meyve yemeyi unutuyorum :eek:

canlarim bugun 5. gunum 2 kilo gitti hihoyyyt diyetime suda beklemis sarimsak+cevizi icecegim hergun bakalim faydasi olacakmi.

bugün benim doğum günüm oldugu için eşim pasta ve tatlı alıp gelmiş,yememek için kendimi zor tuttum, onlar şimdi içerde yiyorlar bana çok ısrar ettiler:eek:klava: ama ben tadına bile bakmadım.kızlar benden 1,5 2 kilo gitmiş gözüküyor.:teytey:

merhabalarrrrrrr bayangraf benbu sabah yayla güzelinin dedigi sarımsaklı cevizi yaptım sizce hem öbür diyeti yaparken bunu yapmanın sakıncası varmıdır.:enbuyukkk:

merhabalarrrrrrr bayangraf benbu sabah yayla güzelinin dedigi sarımsaklı cevizi yaptım sizce hem öbür diyeti yaparken bunu yapmanın sakıncası varmıdır.:enbuyukkk:

Sakıncasının olucagını sanmıyorum canım belkide daha çok katkısı olabilir. İnşlh işine yarar bizde deneriz. Kullanan bir çok kişinin işine yaramış.

kızlar pek sağlıksız duruyo ya bilemyirom ama bayrama kadar da incelmem lazım kararsız kaldım
benim kilo vermme durdu pazartesi başlaam mı acaba diye düşünüyorum o güne kadar sizi takip edeceğim eğer gerçekten sizde verirseniz yaparım
ya birde geri alınmaması ilginç 14 sayfayı tek tek okudmu geri alan yok hayret yani
ama ben en fazla 4 gün yapacağım
5.gün tatil için yola cıkacam tatildede yapmam çok zor
kolay gelsin sizlere
sağlıklı incelmeler

kızlar pek sağlıksız duruyo ya bilemyirom ama bayrama kadar da incelmem lazım kararsız kaldım
benim kilo vermme durdu pazartesi başlaam mı acaba diye düşünüyorum o güne kadar sizi takip edeceğim eğer gerçekten sizde verirseniz yaparım
ya birde geri alınmaması ilginç 14 sayfayı tek tek okudmu geri alan yok hayret yani
ama ben en fazla 4 gün yapacağım
5.gün tatil için yola cıkacam tatildede yapmam çok zor
kolay gelsin sizlere
sağlıklı incelmeler

Canım ben bu diyetle kilo verdim halende devam ediyorum.Ben bir sakıncasını görmedim tam aksine verdiğim kiloların büyük bölümü yag kitlesi oldu. tam bir hafta yapamazsan deneme, başka diyete bak. 7 gün dolmazsa kilolar geri dönüyor, yaşadım bunu. Eger 7 günü doldurursan sorun çıkmıyor.

Canım ben bu diyetle kilo verdim halende devam ediyorum.Ben bir sakıncasını görmedim tam aksine verdiğim kiloların büyük bölümü yag kitlesi oldu. tam bir hafta yapamazsan deneme, başka diyete bak. 7 gün dolmazsa kilolar geri dönüyor, yaşadım bunu. Eger 7 günü doldurursan sorun çıkmıyor.

merhaba bi sey sorcam meyva suyu olarak hangi meyva suyu icdiniz siz?fark ediyormu meyva sularinda?

merhaba bi sey sorcam meyva suyu olarak hangi meyva suyu icdiniz siz?fark ediyormu meyva sularinda?

meyve suyunun ne oldugu hiç önemli değil canın ne isterse iç. Ben kayısı,şeftali,vişne ve karışık evde ne varsa komposto yapıyorum.Soda,komposto ve hazır meyve suyu içiyorum.

X