Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayangraf canım sen isvec diyetini 13 gün yaptıgın halde mi 6 kilo vermiştin canım?
Canım ilk denemem de 6 kilo verdim,daha sonra 4 kilo verdim (isveç ile), daha sonra hollywood diyetine geçtim.Bu 4 haftamdı fakat 2 gün kala haftanın bitimine ben lahana çorbasına geçtim.Bu diyetlede 8 kilo verdim.Bir hafta sonra tekrar hollywood ile devam edicegim.fisfisfis
meraba canım , neden sürekli diyet değiştiriyosun merak ettim bu şekilde daha mı etkili oluyor
ilk 2 gün meyve suyu içmeden direk diyete baslasak acaba sonuc alabilirmiyiz. yardımcı olursanız sevinirim.
BAYANGRAF ve BEBETO123 ...ARKADASLAR SİZCE İSVEC DİYETİ Mİ DAHA ETKİLİ HOLYWOOD DİYETİ Mİ?? BEN İSVEC DİYETİMİ BİTİRİNCE BU DİYETE BASLIYCAM AMA SİZCE ARA VERMEM GEREKİRMİ ..METABOZLİMAM DURARMI??
çok kafama takıyorum kiloyu yaa..sabah akşam tek aklımda bu varr..evet canım evet hepimiz bzasarılı oluruz insaallah ...darısı basımızaaa.s.
merhabalar okudugum yorumlardan sonra bu diyeti yapmaya karar verdim yanlız birkaç sorum olucak 123bebota öncelikle öğlen salatalarda istediğimiz salata çeşidini yiyebiliriz demi?
ikinci olarak akşam yemekleri saat 18:00 sonra yenilmemelidir diyor ama çalıştıgım için ve saat 18:30 mesaim bitdiği için bu mümkün değil saat 19:30 yemesek olurmu?
son olarakda aşam yemeklerinde örneğin mantar ve omlet oldugu gün sadece omlet yesem mantar yerine meyva veya yogurt yesem bu tur değişiklikler yaparsam olurmu?
bu sorularıma cevap alırsam 123bebota cok mutlu olurum kısmetse pazartesi başlamak istiyorum bu diyeti uyguluyup başardıgın içinde sana yönelttım sorularımı:)şimdiden teşekkürler