- 7 Eylül 2014
- 72
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilacığım aynı şekilde benim içinde çok güzeldi tanışmak :) bu diyete bir hevesle baslamama vesile olanda sendin bu yüzden teşekkür ederim kendine dikkat et arada yaz unutturma kendiniblackim yok maalesef bgün karın agrım arttı.. umarım sizler verirsiniz. hepinizi tanımak güzeldi. hepinizde çok sevdim. umarım kilolar giderr.. kalın SAĞLICAKLA :)
Sorma canım ben de 2 gündür abarttım gibi ama pes etmek yok tabii...Saatlerdir forumlarda düzenleme yapılıyor yazısının ardından girmek ne güzel
Ahh ahh bugünn diyetin desi bile kalmadı XD
SABAH:2 dilim dil peyniri,2 çay kaşığı kara dut reçeli,2 tane peynirli hamur kızartması,1 fincan yağ yakıcı çay
ÖĞLE:hamur kızarmartlarınd 3-5 derken sayamadım sayısız yedim
İKİNDİ:7-8 tane kentin minik şekerlerinden yedim.1 tatlı kaşığı ekmeğe sürülen çokokrem çikolata yedim ve kakaoya alerjim olduğu için yüzümde sivilcd çıktı
AKŞAMnca şeyin üstine tabiki bir şey yemedim XD
Yarın bişey olmamış gibi devam etcem bugün fena bozdum biliyorum nefsime yenik düşmekten çok bugün canım sıkıldı kısa süreli bir bunalım mıdu takıldım akşama kadar o yüzden inşallah bir daha olmayacak :) her şeye rağmen devamm
EVETTT...GERİYE KALDI... 24 GÜN İNŞALLAH :)
Sağol canım..Supersin tartildin mi var mı bi değişim :) bende 13.günü bitirdim yariladim gibi bişey artık
sen tartıldınmı peki varmı sende değişim?Supersin tartildin mi var mı bi değişim :) bende 13.günü bitirdim yariladim gibi bişey artık
Aynen canım ilk günle çabuk gidince sonra da aynı beklenti içinde oluruz istemeden eh gram ları görünce de moralimiz bozulur..Bende bu hafta tartılmadim sürekli gram oynamalarla hasır neşir olmak iyi değil en az 1 hafta bekliyim dedim:))
Merocum cezalisin bundan sonra bozmak yok yatmadan öncede spor yap hadi bakalim:))
Aynen akrep33cüğümm :) ayy benimde bugün 7. Günüm bitti yarın meyvesuyu gününe baslıyorum aç karnına tartlıp 1 haftada kaç kilo verdiğimi göreceğiz :)Sorma canım ben de 2 gündür abarttım gibi ama pes etmek yok tabii...