Evet yapmak istediklerimi yapıyorum zaten ama yanlış anlaşılmalara sebep olmaktan da kaçınıyorum. Bir dur noktam var yani. Teşekkür ederim öneriler için :))neden istemediğin halde kapandığnı sorgulamayacağım tabii ki canım, belli ki aile ile alakalı bişey
ama başörtülüsün diye yapmak istediklerinden geri kalma bence ya, en azından ailenin karışmayacağı şeylerden
ben eskiden elalem ne der diye yaptıklarım ve yapmadıklarımdan çok pişmanım açıkcası, insanın tek atışlık bi ömrü var, kim ne derse desin, benden sana abla tavsiyesi
Konuyu sabote ettim resmen. Evet bu ciddi sorunlar yarattı bende, lise hayatım berbat geçti bu sebeple. Ama aştım çok şükür, hata yapmış olsalar da ailemi seviyorum. :) Neyse daha fazla konuşup konuyu sabote etmeyeceğim, insanlar hakkında yargılama yapmadan önce iki kez düşünmek gerek diyorum sadece.Aile baskısıyla örtündüm diyenlerin durumuna çok üzülüyorum...zorla hiçbirşey yapılmamalı...böylesi aile dinden soğutur insanı...sen anlat kızına doğruyu yanlışı bırak seçimini o yapsın...her dışarı çıkışında oflayarak çıkıyorsa ne üzücü...aileden de soğur zamanla...
Konuyu sabote ettim resmen. Evet bu ciddi sorunlar yarattı bende, lise hayatım berbat geçti bu sebeple. Ama aştım çok şükür, hata yapmış olsalar da ailemi seviyorum. :) Neyse daha fazla konuşup konuyu sabote etmeyeceğim, insanlar hakkında yargılama yapmadan önce iki kez düşünmek gerek diyorum sadece.
Sanırım benim her şeye ılıman bakabilmemin sebebi bu olay, çok yönlü düşünmek lazım her daim.
Gece boyu kitapla fazla yakın haller geçirdik artık düzeyli bi ilişkimiz varyok canım ne sabotesi sohbet ediyoruz,
sen de pek ders çalışıyor gibi değilsin bu arada
Fotoğrafçı Jan Rijk, "Kökeni ne olursa olsun, müzik insanları birbirine yakınlaştırıyor" diyor.
Rijk'a göre fotoğrafın geniş kitleler tarafından beğenilip, paylaşılması da bu yüzden.
Hollanda'da viral olan 'başörtülü genç kız'
Yusuf ÖzkanLahey, Hollanda
Paylaş
- 59 dakika önce
Türk kökenli 17 yaşındaki başörtülü bir genç kızın, Leiden'deki hardcore punk konseri sırasında çekilen fotoğrafı Hollanda'da "viral" oldu.
Seyircilerin arasına atlayan başörtülü genç kızın eller üzerindeki görüntüsü, sosyal medya üzerinde en fazla paylaşılan ve üzerinde en çok konuşulan fotoğraflarından biri haline geldi.
Image captionJohn Coffey adlı grubun sosyal medya hesaplarından fotoğrafın 19 Aralık'ta Leiden'de çekildiği belirtilirken, 'barış' vurgusu yapılıyor.
Hollandalı hardcore punk grubu John Coffey'in Leiden kentindeki konseri sırasında fotoğrafçı Jan Rijk tarafından çekilen ve grubun sosyal medya hesaplarından da paylaşılan fotoğraf, kısa sürede Facebook ve Twitter'da yoğun şekilde paylaşıldı.
Fotoğrafçı Jan Rijk, "Kökeni ne olursa olsun, müzik insanları birbirine yakınlaştırıyor" diyor.
Rijk'a göre fotoğrafın geniş kitleler tarafından beğenilip, paylaşılması da bu yüzden.
17 yaşındaki genç kız, John Coffey grubu üyelerinin paylaşımı üzerine fotoğrafı görmüş ve Hollanda basınında yer alan haberlere göre, fotoğrafı çeken Jan Rijk'ı kendisi aramış, fotoğrafının geniş kesimlerce beğenilip paylaşılmasından memnun olduğunu belirtmiş.
Ancak genç kız ailesinin tepkisinden de çekindiğini anlatmış:
"Babam belki bu konuya sadece güler geçer, ama korkarım annem bir daha konserlere gitmeme izin vermez. Müslüman toplumda hardcore punk müziğe biraz da olsa t
Bu ne ya
Hollanda'da viral olan 'başörtülü genç kız'
Yusuf ÖzkanLahey, Hollanda
Paylaş
- 59 dakika önce
Türk kökenli 17 yaşındaki başörtülü bir genç kızın, Leiden'deki hardcore punk konseri sırasında çekilen fotoğrafı Hollanda'da "viral" oldu.
Seyircilerin arasına atlayan başörtülü genç kızın eller üzerindeki görüntüsü, sosyal medya üzerinde en fazla paylaşılan ve üzerinde en çok konuşulan fotoğraflarından biri haline geldi.
Image captionJohn Coffey adlı grubun sosyal medya hesaplarından fotoğrafın 19 Aralık'ta Leiden'de çekildiği belirtilirken, 'barış' vurgusu yapılıyor.
Hollandalı hardcore punk grubu John Coffey'in Leiden kentindeki konseri sırasında fotoğrafçı Jan Rijk tarafından çekilen ve grubun sosyal medya hesaplarından da paylaşılan fotoğraf, kısa sürede Facebook ve Twitter'da yoğun şekilde paylaşıldı.
17 yaşındaki genç kız, John Coffey grubu üyelerinin paylaşımı üzerine fotoğrafı görmüş ve Hollanda basınında yer alan haberlere göre, fotoğrafı çeken Jan Rijk'ı kendisi aramış, fotoğrafının geniş kesimlerce beğenilip paylaşılmasından memnun olduğunu belirtmiş.
Ancak genç kız ailesinin tepkisinden de çekindiğini anlatmış:
"Babam belki bu konuya sadece güler geçer, ama korkarım annem bir daha konserlere gitmeme izin vermez. Müslüman toplumda hardcore punk müziğe biraz da olsa tuhaf bakarlar..."
jan Rijk'ın daha önce de bir konser sırasında seyircilerden birinin fırlattığı bir şişesini havada yakalayarak içen bir grup üyesinin fotoğrafı yaygın biçimde paylaşılmıştı.
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/12/151224_hollanda_viral_foto
Aslında keşke gitseydiniz, kendinizi Mutlu etseydiniz, ben sizi o konserde görsem asla yadırgamazdım, başka ülke de olsam giderdim diyorsunuz, yani aslında bizim ülkede insanlar kılık kıyafetleri yüzünden yaftalanıyorlar, kalıplara sokuluyorlar, mini etekli iffetsiz, örtülü bir kadın şunu yapamaz ayıp denip kestirip atılıyor, oysa arada bir kalıplarımızdan çıkıp kendimizi şımartmak bizimde hakkımız.başında başörtü olduğu içinmi olmamış,yoksa örtü olmasa yıne olmayacakmıydı görüntü bilemedim,ama benim tercıhım olmaz böle bişey,ama hiç yadırgamadım,lütfen özgürlük,ve insnaın kendı mutluluğu gibisi yok,kımsenın hakkına girmeden mutlu olmak gibisi yok,bende örtülüyüm,iglesias enrique ülkemıze geldi,ve örtümden dolayı gitmedım,lakın daha genç olsam giderdim,ama şuda var,başka ülkede yaşasam giderdim,gitseydim ülkemizde emin olun benıde çekip bir yerlere koyalardı :),oysa çok görmek,dinlemek isterdım,
Benim çok hoşuma gitti görüntü. 17 yaşında bir kızdan sağlılı düşünüp sağlıklı kararlar almasını bekleyemeyiz. İçinden geldiği gibi davranmış. Yarın öbür gün bu hareketini yanlış bulacak olsa da gülümseyerek hatırlayacağı bir anı kalmış olacak kendine.
yıne gelir mı?gelsede gitsem,şu ömrü hayatım yakışıklı bır adam görmüş olurdumAslında keşke gitseydiniz, kendinizi Mutlu etseydiniz, ben sizi o konserde görsem asla yadırgamazdım, başka ülke de olsam giderdim diyorsunuz, yani aslında bizim ülkede insanlar kılık kıyafetleri yüzünden yaftalanıyorlar, kalıplara sokuluyorlar, mini etekli iffetsiz, örtülü bir kadın şunu yapamaz ayıp denip kestirip atılıyor, oysa arada bir kalıplarımızdan çıkıp kendimizi şımartmak bizimde hakkımız.
Bu kızda kimsenin hakkını gasp etmemiş, edepsizlik namussuzluk yapmamış, müziğin ve ortamın neşesine kaptırmış kendini, belki hayatı boyunca bir daha yapmayacağı bir aksiyon, renk olmuş.
Valla inşallah gelir, sırf sizin için gelmesini isterim, gelirse mutlaka gidin lütfen ve konser dönüşü bana anlatınyıne gelir mı?gelsede gitsem,şu ömrü hayatım yakışıklı bır adam görmüş olurdumya aslında bırazda geç kaldım bilet işine,hatta bu forumda bir kız konu açtı,erkek arkadaşı ızın vermemış,gitsemmı dıye soruyor,ona özel mesaj attım,benım için dınle,git mutlaka demiştim,çok tşk mune,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?