foto, "Kökeni ne olursa olsun, müzik insanları birbirine yakınlaştırıyor" başlığıyla paylaşılmış bence hem dinler hem de ırk anlamında pozitif birleştirici bi mesaj verilmeye çalışılmış ama yanlış anlamalarada müsait tabii, her görüşe saygı duyarım, beni rahatsız etmedi bu foto, ben verilmek istenen mesaja göre değerlendirdim
ama dediğim gibi farklı değerlendirmelere oldukça açık tabii
Kıyamet alameti
ben aile baskısıyla kapandığını sanmıyorum canım ya, babam kızmaz demiş baksana, anne korkusuylada kapanır mı bilemedim, ondan da o kadar korksa fotoğrafçıyı arayıp mutlu olduğunu söylemezdi sanırımMesele muzik cesidi falan degil.. bende doom metal dinlerim, konsere de giderim.. mesele sac teli gunah diye kapatip eller uzerinde gezmek.. diger bir mesele de aile baskisiyla kapanmak..
Ben vejeteryanim deyip kebaplari gommek gibi bir sey bu.. ha tabi yiyebilir, kim ne diyebilir ki ama o zaman vejeteryan olmaz..
ben aile baskısıyla kapandığını sanmıyorum canım ya, babam kızmaz demiş baksana, anne korkusuylada kapanır mı bilemedim, ondan da o kadar korksa fotoğrafçıyı arayıp mutlu olduğunu söylemezdi sanırım
Aile derken cevreyi kastettim chessim.. hani bizim toplumda aman deden kizar, halan bozulur, teyzen yamulur olayi var ya.. neyse kendisi mutluysa diyecek bir sey yok zaten :)
Evet o temsil konusu çok önemli. Ben başını istemediği halde örten gruptayım ama bi hareketi gerçekleştirirken insanların beni Tantanis olarak değil başörtülü bi kadın olarak görüp değerlendireceğini ve davranışlarımı genele mal edeceklerini biliyorum. Bu sebeple aslında benim için sorunşu olmayan pek çok şeyi yapmadığım olmuştur, oluyor da.Türkiyede de bunun örneği çok var. neden şaşırıyoruz ki?
aile baskısı toplum baskısı vb. ile kapanan saçlar,
ama beyinler özgür!
bence başörtüsü kullanan kızın bir ağırlığı olmalı. bir duruş sergilemeli ve bunun farkında olmalıdır. ama örneklemek gerekirse,konsere bu şekilde gitmek, takınılması gereken tavra, sergilenmesi gereken duruşa uygun düşmez. bu konuda salt kendi haz ve arzularına göre davranamaz. zira "temsil " diye bir şey var.
ya bi dakka şimdi sen iki bebiş anası olarak nasıl metal dinlersin
hadi bakalım
İstemediğin halde örtmüş olduğun halde bu düşüncelerinden dolayı bir yanda sen,Evet o temsil konusu çok önemli. Ben başını istemediği halde örten gruptayım ama bi hareketi gerçekleştirirken insanların beni Tantanis olarak değil başörtülü bi kadın olarak görüp değerlendireceğini ve davranışlarımı genele mal edeceklerini biliyorum. Bu sebeple aslında benim için sorunşu olmayan pek çok şeyi yapmadığım olmuştur, oluyor da.
Yine de kızın üzerine fazla gitmemek gerek, görüntü ve verdiği mesaj gerçekten hoş olmuş. Ihtiyaç var şimdilerde bunlara da.
Tantanis olarak değil başörtülü bi kadın olarak görüp değerlendireceğini ve davranışlarımı genele mal edeceklerini biliyorum. Bu sebeple aslında benim için sorunşu olmayan pek çok şeyi yapmadığım olmuştur, oluyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?