Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

arkadaşlar gelişimiz belli oldu.mart başında geliyoruz.fakat geleceğimiz yer roterdam yada bergen of zoom olacakmış.roterdam olıursa problem yok.ama bergen of zoom olursa bilmiyorum.sıkılırmıyız acaba?bergen of zoom nasıl bir yer?..acil bilgi verebilirmisiniz?roterdam olur işallah ama...teşekkürler.

selam kızlar. hollanda ile alakam yok bişi sormak istiyorum.

çikolataları güzelmi :çok üzgünüm:

arkadaşlar bana cevap verecek yokmu?teşekkürler..

benide aranıza alın yakında bende bergen op zoom yakınlarına gelicem.istanbuldan sonra inşallah ayak uydurabilirim o sakin yerlere..

acer28 bergen op zoom'a ne zaman geliyorusn?bende nasipse mart başı ya roterdam yada bergen op zoom'a geliyorum.
arkadaşlar bergen op zoom nasıl bir yer?sıkılırmıyız..çok mu sakin bir yer?

2 veya 3 hafta sonra 2 aylığına gelicem ve sonra geri gelip sınava girip tekrar gidicem.eşim istanbula göre daha sakin yerler olduğunu söyledi bana..hayırlısı bakıcaz.

bende dediğim gibi mart ayında ya roterdam yada bergen op zoomda olacağız.ama bergen op zoomda biraz zor yapacağım gibi..sıkılırım gibi..işallah roterdam olur..
acer eşin gitmişmi hiç bergen op zoom'a kısaca boz deniliyorumuş...gittiyse eşinden bilgi alıp yazarmısın?teşekkürler..

sorarım canım.seninki yine iyi benim gideceğim yer bergen op zooma yakın çok sakin bir yermiş.eşim bana ufak bir ülke dedi istediğin zaman şehre gün içinde gidip gelebilirsin demişti.ben istanbulda yaşıdığım için alışkınım yola.herhalde her gün büyük şehirlere gidicem:)tek sorun dil ve arkadaş çünkü gezip arkadaşlarımla alışveriş yapmayı sohbet etmeyi yani kalabalığı çok severim.

acer28 bergen op zoom ile ilgili bilgi alabildinmi canım?nasıl bi yermiş..gezecek,alışveriş yapacak yerler varmı?canım sıkılırmı acaba?teşekkürler..

arkadaşlar merhaba nisan 25 kadar bergen op zoom'a geliyoruz.sizlere sorularım olacak.nisan 20 ile 25 arası orada olacağız ama havalar nasıl olur oralarda?çok kalın montlar almaya gerek varmı?bana tavsiyeleriniz neler?bergen op zoomda yaşayan arkadaşlar varmı?teşekkürler..

canimm buralar sicak,,ruzgarli,,soguk bu aylar karisik yani bi bakarsin gune$ acar bi bakarsin yagmur yagarr maleseff iste boyle bu ulkede biz yasioruzz ///

slm ben hanifi istanbuldan senın duygularını anlıyorum cunku bende vatan içinde gurbetlık cekıyorum napalım bazen hayat bizi istemedığımız yerlere göturebiliyor o yüzden hayatın vede zamanın bizi nereye götururse götursün o şekılde yaşamak zorunda kalıyoruz ama iyi ama kötü birşekilde yaşayıp gidiyoruz sen istanbuldansın herhalde eğer benımle konusup dertleşmek istersen benım msn xxxxxxxxxxxxxxxxx görusmek üzere hoşcakal unutmadan ben gunduz calısdığım icin sadece aksamsaat 8 den sonra acabılırım allaha emanet olun kib

uyarı: kişisel bilgilerinizi lütfen özelden paylaşınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaslar,

Hollanda ya geleli 2 ay oldu ve hic arkadasim yok.

Su anda Middleburg teyim, buraya yakin arkadaslarla tanismayi istiyorum. Ingilizce ogrenmek isteyen arkadaslara yardimci olabilirim. Benim de Dutch ogrenmeye ihtiyacim var.

Hepinize saglikli neseli huzurlu gunler dilerim.

selam arkadaşlar. müdürümüz hollandaya gitti. hollandanın nesi meşhurdur ne getirebilir oradan?
bir de güvenilir lokanta var mı şu an makarnaya talim ediyorlarmış.

selam arkadaşlar. müdürümüz hollandaya gitti. hollandanın nesi meşhurdur ne getirebilir oradan?
bir de güvenilir lokanta var mı şu an makarnaya talim ediyorlarmış.

acemiperi.lokantayı bilemicem ama (ben Türkiyedeyim)mutlaka Hollanda peyniri getirsin...

:nazar:
peyniri bozulmadan getirebilir mi tereddütlüyüm o konuda. yine de sorarım. teşekkür ederim

Slm ucakla donus olacaksa tabiki hollanda peynir i (kaas) goturebilir.Burada ac kalmalari cok abes.Turk lokantalarimiz var.:nazar:

X