Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

Okul ayarlayacak mı belli değil. Orada yurtlar var mıdır sence? Evde kalmayı düşünmüyorum çok zorda kalmazsam. Sakin olması benim için daha iyi çok hareketli olursa alışmam zor olur bence :)

Turkiye'deki gibi 'devlet yurtlari' yok hollandada. burda cogu ogrenci 'odalarda' kaliyor( kendi odan haricinde mutfak/banyo/wc paylasiyorsun)

Merhaba arkadaslar bu siteye bu gun uye oldum. Bu gun siteyi incelerken cok heyecanliydim bir hazine bulmus gibi hissettim. Sizinle ayni kaderi paylasmadan once boyle bir seyin beni bu kadar cok sevindirecegi aklimin ucundan bile gecmezdi. Cunku Hollandadaki kucuk hayatima bir parca ekleyebilecegimi dusundum, tabi sizlerde beni araniza kabul ederseniz. Ben 2 yil once hollandali bir yabanciyla evledim ve hala evliyim cok sukur cok mutluyum. Ama hayatim biraz zor iki yil once sinav zorunlulugu vardi o yuzden sinava hazirlanirken bir yandanda hollandaya 3 aylik vize ile gidip geliyordum esim ve be 3 ay turkiyede 3 ay hollandada sonra baska bir yerde suan baska bir yerdeyim ve bu donusumde oturum iznine bas vurucam su ana kadar evlilik hayatim sadece oturum konusunda duzenli degildi ve bu benim duzenimi alt ust etti su an evim neresi gercekten bilmiyorum. Hollandacayi evde kendim ogreniyorum esim cok mesgul oldugundan hollandacayi birlikte ogrenme firsatimiz olmuyor su an ne duzeydeyim bende bilmiyorum. Ve bir duzenim olmadigi icin hollandada cok yalnizim Tilburgta yasiyoruz yasamak denirse. Orada kadinlar kulubu var tilburgta oldugum zamanlar oraya gidiyorum cok candan insanlar ama ben baska insanlarida tanimak istiyorum. Buradaki paylasimlarinizi okudum bazen cok duygulandim bazen guldum bende o paylasimlarin arasinda olmak istiyorum. Benide araniza kabul edermisiniz

Kalacak yer problemi halloldu kızlar. Bir sorum daha olacak. Hangi telefon hatları var, en uygunu türkiyeyle konuşmak için hangileri?

sabit telefon varsa bir kod numarasi girerek turkiye ile cok ucuza konusabilirsin. Yerlestigin zaman haber ver ben sana kon numarasini veririm

Kalacak yer problemi halloldu kızlar. Bir sorum daha olacak. Hangi telefon hatları var, en uygunu türkiyeyle konuşmak için hangileri?

sabit telefon varsa bir kod numarasi girerek turkiye ile cok ucuza konusabilirsin. Yerlestigin zaman haber ver ben sana kon numarasini veririm

Çok teşekkür ederim. Ocakta ordayım mutlaka yardımlarınızı isteyeceğim.

Selam kizlar bende hollandadan katiliyorum
Ben hollandada dogdum ve buyudum..amersfoorta kaliyorum..

Selam hollandada kalan turkler .nerdesiniz yahuuu...:2: :2: :2:

merhaba bende ilk kez yaziyorum ama cok aktif bi yer degil sanirim hollandada yasiyorum bende turkiyeden geldim tilburg,da kaliyorum zamanin verdigi bi aliskanlik var sadece cok fazla cevrem yok cok insan var ama bazilari bu ulke gibi soguk cok farkli :2:belki burda sicak birileri vardir:KK3:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar hosgeldiniz
Bende 6 yil oldu bu ulkeye alismaya calisiyorum halaaaaaaaaa.....
V e nedense kurallari disinda(kucuk olmasina ragmen hersey cok duzenli) sevmiyorum evlerini insanlarini sicak gorunen irkci insanlarla dolu!
Memleket neresi arkadaslar?

slm arkadaslar bu siteye bir ara her gun girdim ama hic kimse yoktu bende biraktim ama simdi bakiyorumda yeni arkadaslar gelmis. buna cok sevindim umarim guzel arkadasligimiz olur ben tekrar kendimi hatirlatayim. tilburg ta yasiyorum 3 yildir evliyim hic arkadasim yok. yanlizliktan patlayacagim. disariya yalniz cikmak benim icin bir kabus ama esime yapisip butun zaman onu rahatsiz etmektende sinir oluyorum (o sikayet etmiyor ama ben suclu hissediyorum) okula gitmek istiyorum ,calismak istiyorum arkadaslarimla merkeze gitmek istiyorum ama bunlarin hicbiri yok ve zor cunku butun zaman hollandada kalamiyorum yilda 3 yada 6 ay kaliyoruz oturumum yoktu ama yeni aldim ve esim seyehat emesini cok seviyor bundan dolayi bir duzen kuramiyorum buda beni rahatsiz ediyor. benim gibi hissedenler varsa paylassin sikintilarimiza ortak olup birlikte cozum arayalim :)

sanirim bir kac kisiyiz gercekten kimseler yok dedigim gibi bu ulke realdede sanaldada ayni demekki:KK9:bende cok oldu geleli malesef bi eksiklik var buralarda ve ben onu cok hissediyorum belkide turkiyede yetistigim icin bilmiyorum.:KK5:

slm arkadaslar bu siteye bir ara her gun girdim ama hic kimse yoktu bende biraktim ama simdi bakiyorumda yeni arkadaslar gelmis. buna cok sevindim umarim guzel arkadasligimiz olur ben tekrar kendimi hatirlatayim. tilburg ta yasiyorum 3 yildir evliyim hic arkadasim yok. yanlizliktan patlayacagim. disariya yalniz cikmak benim icin bir kabus ama esime yapisip butun zaman onu rahatsiz etmektende sinir oluyorum (o sikayet etmiyor ama ben suclu hissediyorum) okula gitmek istiyorum ,calismak istiyorum arkadaslarimla merkeze gitmek istiyorum ama bunlarin hicbiri yok ve zor cunku butun zaman hollandada kalamiyorum yilda 3 yada 6 ay kaliyoruz oturumum yoktu ama yeni aldim ve esim seyehat emesini cok seviyor bundan dolayi bir duzen kuramiyorum buda beni rahatsiz ediyor. benim gibi hissedenler varsa paylassin sikintilarimiza ortak olup birlikte cozum arayalim :)

selam ronnie, senin hayal ettigin gibi arkadasliklar bulamadim ya ben seciciyim yada bana denk gelmedi:KK15:umarim hersey gonlunun istedigi gibi olur.

selam ronnie, senin hayal ettigin gibi arkadasliklar bulamadim ya ben seciciyim yada bana denk gelmedi:KK15:umarim hersey gonlunun istedigi gibi olur.

:18:sanirim bir mesaji yanlislikla uc kez gondermisim ronnie neyse 100 tamamladim sayilir bilmeden olsada:KK3:

kizlar selam ... ceylanmelek hamilelik nasil gidiyor?

roni sana yazacaktim ama araya tatil girdi hastaliklar dogum uzun hikaye ...en kisa zamanda haberlesiriz.

X