- 24 Şubat 2011
- 360
- 104
- Konu Sahibi EU1
orda kimse varmiii ? ya ben msj atamiorum neden acabaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba en iisi bide buraya yaziyim belki cvblayan olur :)...ben 1 ay sora fln esimin yanina hollandaya gelicem burda acikogretim turk dili ve edebiyat ucuncu sinifa gectim sayilir bu sene gecicem yane ...oray geldigim zamanda universite okumak istiorum hukuk ozellikle :)ben orda okumam icin neler yapmam lazim bilen varmi yane sartlari nelerdir_ayrica zormudur?burdaki okudgum universite orda bi ise yararmi? beni bilgilendirirseniz cok sevinicem
Hayir canim burda dogmadim, es sebebi ile geldim 2,5 seneyi gecti herhalde. @,5 sene gecti ama ben hala isinamadim bu ulkeye ve insanlarina. Arkadasda yok biseyler paylascak, sykici...:))
cok tesekkur ederim cnm yeni gordum msjinisi olur tanisiris cok memnun olurum bende yalniz olucam cunku akrabam yok orda bnm :) ...mutlaka haberdar edicem ..yane kolay diosunus okumak orda yane en azindan turkieydeki gibi zor diel
Merhaba dunde baktim bu guruba ve bir kac kisiyi arkadas olarak eklemeye calsitim.
Bende hollandaya evlilik yolu ile geldim ve is guc hersey kendince yoluna girdi ama genedeeksik insanin bir yani burada seninke ayni duygulari yasayanlari gormek ve anlattiklarini okumak yalniz olmadigi hissini veriyor.
Benide sohbetlerinize katarsaniz sevinirim....
Tesekkur ederim canim,Hosgeldin canim, ne zamandir burdasin? Nerde kaliyorsun? Tanismak konusmak istersen ben varim ister burda ister gercekte.
Tesekkur ederim canim,
7 yildir buradayim Rotterda am da kaliyorum sen ne kadardir buradasin?
Tanismak isterim burada da olur gercektede neden olmasin. Sanirim sen hamilesin tebrikler:
Tesekkurler canim, evet bu aralar evdeyim, dogum izninde Bende 4 yila yakindir burdayim, ozele de mesaj attim
günaydın arkadaşlar nasılsınız, günleriniz nasıl geçiyor.
Herkese selam öncelikle. Ben erasmusla Hollandaya geleceğim önümüzdeki dönem bir aksilik olmazsa. Zwolle'de bir üniversite. Ama dünden beri araştırmama rağmen ne orası hakkında pek bir bilgi ne de kalacak bir yurt bulabildim. orası hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi??
Ben Hollanda değil de Zwolle hakkında bilgi almak istiyorum. Hayat nasıl,yaşam nasıl, kalacak yerler falan internette pek bulamadım...