- 12 Mart 2007
- 278
- 5
- 44
- Konu Sahibi EU1
slm arkadaslar cevap yazdiginiz icin cok sevindim ben rotterdama yakinim vllardingende oturuyorum ,18 senedir hollandadayim rotterdamda bir domates serasinda calisiyorum ve isci getirip goturuyorum aksmalarida da hollandaca okuluna devam ediyorum 18 senedir burda olmama ramen holandacam cok iyi deyil bana gore daha iyi olsun istiyorum bende cok kucuk evlenip holandaya geldim holandayi seviyorum ama maraton bir yasantidi var. sizlerle bu maraton hayati biraz olsun renklendirmek istedim ,umarim sizlerde bana katilirsiniz hos vakitler geciririz ben izmitliyim hepinize slmlar.
ya cnm hollandaca zor bir dil gercekten..esim sirkette özel ders aliyo haftada 2 saat mecburiyetten biraz, türk düsmanlarina prim vermemek icin diyeyim..almancasi orta ingilizcesi yüksek seviyede olmasina ragmen hollandaca pek bisey ögrenemedi..bende katildim derslere bir kac kez ama hic sarmadi hele telafuzu girtlaktan konusmasi cok zor..
ne güzel calisiyormussun cnm ya ben 1 yildir burdayim is bulamadim matematik mezunuyum ve orta seviyede ingilizcem var..allaha sükür ihtiyacimiz yok ama evde oturmak ne kadar sikici ..evlenmeden önce 1 yil lisede mat.ögretmenligi yapmistim..
eylülde ingilizce kursuna basliyorum insallah ingilizcemi gelistirirsem esimin sirketine de basvurabilirim..