E
els
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
sari sekerim sen hele bi gel gerisini merak etme hehehehehe,
Hatis sanada gunaydin canim
Hatis sanada gunaydin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalarrrr..yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz diyorum..sayfamiza bir kac arkadas daha katilsin birgün büyük bir hollanda bulusmasi yapalim..esleri problem cikaran arkadaslara ayricalik taniriz yerimsenibenonlara yakin yerlerde bulusabiliriz degil mi serenacim bizimkiler bisey demez biz biraz cadiyiz ipler elimizde Kötü Kazen yasasinnn kötülükkkk...[/QUOT aman''da aman kimler gelmis hsg canim nasil gecti tatililin:teytey:: izin donusu buyuk bir bulusma dusunuyoruz ins ip dedinde ne ipisırnaşık şey kimin ipi elimizde canimsırnaşık şey haha benim elimde ip yoktu sen geldin artik alcaz ipi elimize jeyyarartik gezmeler baslar haliyle almamda gerekeceksırnaşık şey hsg canima.s.
merhabalarrrr..yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz diyorum..sayfamiza bir kac arkadas daha katilsin birgün büyük bir hollanda bulusmasi yapalim..esleri problem cikaran arkadaslara ayricalik taniriz yerimsenibenonlara yakin yerlerde bulusabiliriz degil mi serenacim bizimkiler bisey demez biz biraz cadiyiz ipler elimizde Kötü Kazen yasasinnn kötülükkkk...
hosgeldin sea_girl
gozumuz yollarda kaldi inan, sanki coook uzun zamnd oldu gibi gidisin. neyse sag saglim dondun ya ona sukur....
tesekkür ederim cnm..bu sefer türkiyeden ayrilmak cok zor geldi ayaklarim geri geri gitti..yazlari bizim kasaba bir baska güzel olur..her yerde meyve agaclari dügünler eglenceler plaji da güzel düzenlemisler bu yil..gemiyle geliboluya gecerken agladim hep..:a015:
sen neler yapiyorsun bu arada gidecekmisiniz türkiyeye..50 mesaji doldurmana az kalmis özelden msn adreslerimizi veririrz
bende iyiyim sari sekerim, eee bulusma isi ne durumda? kim kim geliyor?
hosbuldukkkkkk arkadaslar..tatil cok güzel gecti ucak yolculuklari haric..bu sefer farkli bir havayolu ile uctuk nasil salladi anlatamam cok korktum dönüste sakinlestirici istedim hostesten..burda hava kötü ya sonbahar sanki insallah isinir daha havuza spora gidicez serena ile:dance:
hatis abla antalya da kavruluyordur simdi bizim mar,mara bölgesi bile 35 dereceydi aman dikkat edin ablacim..
valla canim bulusma isi izin donusu kim gelir bilemem ama yakin bir zamanda sana gelirsem sasirmalaelaelaelaelae:1hug:
sea_girl,canım burası felaket sıcak
Bize Hollandadan biraz serinlik yolla bende sana sıcaklık yolliim:Roflol::Roflol:
Ancak size sıcak dolu sevgilerimi yollaya bilirim.:1hug:
kizlaaaar, guzel bir haberim var, Turkiyeye gidebiliyorum, yuppii....cok sevincliyim , daha tarih belli degil ama belli oldugu zaman haber ederim.
opuyorum herkeziiiiiiii