Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

sari sekerim sen hele bi gel gerisini merak etme hehehehehe,
Hatis sanada gunaydin canim

merhabalarrrr..yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz diyorum..sayfamiza bir kac arkadas daha katilsin birgün büyük bir hollanda bulusmasi yapalim..esleri problem cikaran arkadaslara ayricalik taniriz yerimsenibenonlara yakin yerlerde bulusabiliriz degil mi serenacim bizimkiler bisey demez biz biraz cadiyiz ipler elimizde Kötü Kazen yasasinnn kötülükkkk...

merhaba canim kosen eski ama ben yeni geldigim icin hayirli olsun ne kadar g
guzel yanliz deyilsin :1hug:
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

merhabalarrrr..yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz diyorum..sayfamiza bir kac arkadas daha katilsin birgün büyük bir hollanda bulusmasi yapalim..esleri problem cikaran arkadaslara ayricalik taniriz yerimsenibenonlara yakin yerlerde bulusabiliriz degil mi serenacim bizimkiler bisey demez biz biraz cadiyiz ipler elimizde Kötü Kazen yasasinnn kötülükkkk...[/QUOT aman''da aman kimler gelmis hsg canim nasil gecti tatililin:teytey:: izin donusu buyuk bir bulusma dusunuyoruz ins ip dedinde ne ipisırnaşık şey kimin ipi elimizde canimsırnaşık şey haha benim elimde ip yoktu sen geldin artik alcaz ipi elimize jeyyarartik gezmeler baslar haliyle almamda gerekeceksırnaşık şey hsg canima.s.

merhabalarrrr..yeni gelen arkadaslara da hosgeldiniz diyorum..sayfamiza bir kac arkadas daha katilsin birgün büyük bir hollanda bulusmasi yapalim..esleri problem cikaran arkadaslara ayricalik taniriz yerimsenibenonlara yakin yerlerde bulusabiliriz degil mi serenacim bizimkiler bisey demez biz biraz cadiyiz ipler elimizde Kötü Kazen yasasinnn kötülükkkk...

sea_girl hoş geldin tatil nasıldı ,eminim güzel geçmiştir .

hosbuldukkkkkk arkadaslar..tatil cok güzel gecti ucak yolculuklari haric..bu sefer farkli bir havayolu ile uctuk nasil salladi anlatamam cok korktum dönüste sakinlestirici istedim hostesten..burda hava kötü ya sonbahar sanki insallah isinir daha havuza spora gidicez serena ile:dance:
hatis abla antalya da kavruluyordur simdi bizim mar,mara bölgesi bile 35 dereceydi aman dikkat edin ablacim..

hosgeldin sea_girl

gozumuz yollarda kaldi inan, sanki coook uzun zamnd oldu gibi gidisin. neyse sag saglim dondun ya ona sukur....

hosgeldin sea_girl

gozumuz yollarda kaldi inan, sanki coook uzun zamnd oldu gibi gidisin. neyse sag saglim dondun ya ona sukur....

tesekkür ederim cnm..bu sefer türkiyeden ayrilmak cok zor geldi ayaklarim geri geri gitti..yazlari bizim kasaba bir baska güzel olur..her yerde meyve agaclari dügünler eglenceler plaji da güzel düzenlemisler bu yil..gemiyle geliboluya gecerken agladim hep..:a015:
sen neler yapiyorsun bu arada gidecekmisiniz türkiyeye..50 mesaji doldurmana az kalmis özelden msn adreslerimizi veririrz

tesekkür ederim cnm..bu sefer türkiyeden ayrilmak cok zor geldi ayaklarim geri geri gitti..yazlari bizim kasaba bir baska güzel olur..her yerde meyve agaclari dügünler eglenceler plaji da güzel düzenlemisler bu yil..gemiyle geliboluya gecerken agladim hep..:a015:
sen neler yapiyorsun bu arada gidecekmisiniz türkiyeye..50 mesaji doldurmana az kalmis özelden msn adreslerimizi veririrz

canim seni cok iyi anliyorum. gecen yaz donusumde butun ucak yolculugu aglamistim. hostes yanima gelip birseymi var diye sormustu?? her sene dahada zorlasiyor ayrilik bence.
bizim tatil ici henuz daha belli olmadi ... buarada mesaj hakkimi doldurmak icin elimden geleni yapiyorum:) serenadan bazi ipuclari aldim , uygulamaya calisiyorum. tabiiki msn adreslerimizi verirsek kontak kurmamiz daha da kolaylascak....

bende iyiyim sari sekerim, eee bulusma isi ne durumda? kim kim geliyor?

hosbuldukkkkkk arkadaslar..tatil cok güzel gecti ucak yolculuklari haric..bu sefer farkli bir havayolu ile uctuk nasil salladi anlatamam cok korktum dönüste sakinlestirici istedim hostesten..burda hava kötü ya sonbahar sanki insallah isinir daha havuza spora gidicez serena ile:dance:
hatis abla antalya da kavruluyordur simdi bizim mar,mara bölgesi bile 35 dereceydi aman dikkat edin ablacim..

sea_girl,canım burası felaket sıcak
Bize Hollandadan biraz serinlik yolla bende sana sıcaklık yolliim:Roflol::Roflol:
Ancak size sıcak dolu sevgilerimi yollaya bilirim.:1hug:

valla canim bulusma isi izin donusu kim gelir bilemem ama yakin bir zamanda sana gelirsem sasirmalaelaelaelaelae:1hug:

Canım bu resimlere bayıldım
Çok duygulandım inan
sen bidenesin,hatişini de düşünürmüş
Benimde sana bir sürprizim olabilir
en kısa zaman da inş.
sevgiyle kalın ,kızlar hemen buluşun sizleri resimde görmek istiyorum.

kizlaaaar, guzel bir haberim var, Turkiyeye gidebiliyorum, yuppii....cok sevincliyim , daha tarih belli degil ama belli oldugu zaman haber ederim.
opuyorum herkeziiiiiiii

sea_girl,canım burası felaket sıcak
Bize Hollandadan biraz serinlik yolla bende sana sıcaklık yolliim:Roflol::Roflol:
Ancak size sıcak dolu sevgilerimi yollaya bilirim.:1hug:

hatis abla yazdan hicc haber yok burda suan nasil bir yagmur yagiyo anlatamam,sen bilirsin gerci..yazi yasayamamak psikolojimi etkiliyo ah ahh antalyanin sicagi nerdeee burasinin serinligini yollayabilsem keske sana:1no2:

kizlaaaar, guzel bir haberim var, Turkiyeye gidebiliyorum, yuppii....cok sevincliyim , daha tarih belli degil ama belli oldugu zaman haber ederim.
opuyorum herkeziiiiiiii

amanda aman ne güzel haber böyle..hadi bakalim güle güle git güle güle gel insallah..biz tatili erken yaptik bir daha ki gidis kurban bayramina olur herhaldesenağlama

Selam Arkadaslar,

Ben de Hollanda dogmus buyumus bu kulturu almis biri olaraktan kendi degerlerimden orf ve adedtlerimizden bir sey kaybetmeden yasayan ve cocuklarina di bunu vermeye calisan 3 cocuk annesiyim.
CNN kardesimizde bir gun bunu idrak eder, henuz ayaklari yere degmiyor.Bu toplumda yer edinmeye calisiyor, tabiki yer edinecek ama kendi sinir orf ve adetleri cercevesinde olmali bunlar.yoksa kendi kisiligi ve bir diger kisilik olusur bunda kendi sagligi acisindan zararli diye dusunuyorum.Surekli bocalar durur TURKMUYUM /HOLLANDALIMIYIM diye.

umarim bu yazdiklarim bir katki saglar bu konuya.

ben 1 yil oldu burdayim.alistim valla ayrica calisiyorumda.dogru yani burda 2 kisinin calismasi daha iyi...

X