Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

Selam Arkadaslar,

Ben de Hollanda dogmus buyumus bu kulturu almis biri olaraktan kendi degerlerimden orf ve adedtlerimizden bir sey kaybetmeden yasayan ve cocuklarina di bunu vermeye calisan 3 cocuk annesiyim.
CNN kardesimizde bir gun bunu idrak eder, henuz ayaklari yere degmiyor.Bu toplumda yer edinmeye calisiyor, tabiki yer edinecek ama kendi sinir orf ve adetleri cercevesinde olmali bunlar.yoksa kendi kisiligi ve bir diger kisilik olusur bunda kendi sagligi acisindan zararli diye dusunuyorum.Surekli bocalar durur TURKMUYUM /HOLLANDALIMIYIM diye.

umarim bu yazdiklarim bir katki saglar bu konuya.

merhaba sonbahar.

cok guzel dile getirmisin burda yetisen biri olarak.ve yazdiklarinin katki sagliyacagina eminim.
buarada seni ilk defa goruyorum kk da.tanistigimiza memnum oldum canim, sen hangi sehirdensin?

merhaba sea_girl
sernena dan haberin varmi?? uzun zamandir goremiyorum onu.. yoksa tatilemi gitti????

slm hollandagulu
bende serenadan uzun zamandir birsey duymuyorum, msn'e gelmiyor artik

merak etmeyin arkadaslar bugün beraberdik serena ile..malum evde 3 tane afacan var onlardan firsat buldukca giriyo internete..serena 1 hafta sonra gidiyo türkiyeye haberiniz olsun..7 hafta napicam ben serenasiz :1no2:

kızlar iyi geceler
türkiye ye gelecek olanlara iyi tatiller
burası felaket sıcak
bende çok sevinçliyim çünkü haftaya rotterdamdan abimler tatile geliyor onları çok özledim.

merhaba hanimlar

ben ayin 19 . ucuyorum. allahin izniyle konyaya inecem, ailemle birlikte olacagim.bende tatilde gidecek arkadaslara hayirli yolculuklar diliyorum. allaha emanet olun.Turkiyedeki arkadaslarada burdan selam gonderiyorum.

arkadaşlar merhaba, öncelikle forumu cok beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim :) bu hafta bir yakınım hollanda amsterdam'a gidiyor. parfüm siparişi vermek istiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz? duty free'lerdemi uygun olur yoksa amsterdam'da mı? yardımınıza ihtiyacım var :)

merhaba partyclody.

duty free lerdeki parfümler vergisiz oluyor,ama bu senin parfümüm markasina bagli ucuzuda var pahalisida var.

sana parfümlerden bir kac örnek vereyim.

CACHAREL-NOA
HUGO BOSS
CALVIN KLEIN-ETERNIYTY MOMENT
CHANEL den numara 5
CHANEL -COCO
EESTEE LAUDER-PLEASURES
GUCCI-RUSH
ISSEY MIYAKE-L´eau D´issey
KENZO-FLOWER
LANCOME-TRESOR
LANCOME-MIRACLE
JEAN PAUL GALTIER CLASSIQUE

ARKADASMIN INSSLLAH SANA YARDIMCI OLABILMISIMDIR

BU YAZDIGIM PARFÜMLER COK GÜZEL KOKUSU VAR BIRDE KALICI AMA FIYATI BIRAZ YÜKSEK;AMA DEGER:

teşekkür ederim zeyşa :) ben armani mania veya wish istiyorum. free shopta daha ucuz olur sanırım bunlar.. inşallah istediğim parfümler gelir yerimseniben tekrar sağol canım :)

slm arkadaslar ben steya yeni uye oldum . yazdiklarinizi okuyorum da ne kadar icten ne kadar candansiziniz ,fakat oyle olmasina ramen en son yazdiginiz mesajlar 1 ay once olmus neden bu kadar gec yaziyorsunuz bu steye ayda bir mi bakiyorsunuz yada birbirinizi ozlemiyormsunuz bende rotterdamdan katiliyorum ve mesajlarinizi bekliyorum
slmlar.

aykizi merhaba bende arnhemde kaliyorum bende farkindayim kimsecikler birsey yazmamis bende yeni uye sayilirim cok hos bir site insallah tez yazarlar birseyler yurtdisinda sicak dostluklara ihtiyac var.

slm arkadaslar ben steya yeni uye oldum . yazdiklarinizi okuyorum da ne kadar icten ne kadar candansiziniz ,fakat oyle olmasina ramen en son yazdiginiz mesajlar 1 ay once olmus neden bu kadar gec yaziyorsunuz bu steye ayda bir mi bakiyorsunuz yada birbirinizi ozlemiyormsunuz bende rotterdamdan katiliyorum ve mesajlarinizi bekliyorum
slmlar.

hosgeldin arkadasim bende rotterdamdayim yaklasik 1 yildir ..hollandada yasayanlar olarak biz serena ile bu forumda tanistik ve arkadas olduk belki okumussundur..ama haklisin cok aktif bir forum degil hollandalilar forumu..insallah en kisa zamanda tanisma firsatimiz olur..görüsmek üzere

aykizi merhaba bende arnhemde kaliyorum bende farkindayim kimsecikler birsey yazmamis bende yeni uye sayilirim cok hos bir site insallah tez yazarlar birseyler yurtdisinda sicak dostluklara ihtiyac var.

merhaba mavis hosgeldin sende ben rotterdamdayim senin yasadigin yere yakinmi bilmiyorum ama insallah tanisirz

merhaba sea girl rotterdamla arnhemin arasi 110 kilometre yani biraz uzak seninle tanismak benide memnun eder nerelisin sen canim? ben aksarayliyim?

mavis burda sehirler birbirine cok yakin olabiliyor ya mesela delf ve denhag bize cok yakin acaba dedim yakinmiyiz..ben canakkaleliyim..1 yildir burdayim esimde 2 yildir burda,insallah 1 yil sonrada türkiyeye ya da baska bir ülkeye gidicez..sen calisiyormusun ne kadar zamandir burdasin

merhaba hollandada yasayan bayan arkadaslar bende Almeloda yasiyorum. Almeloya gelen oldumu hic?

slm arkadaslar cevap yazdiginiz icin cok sevindim ben rotterdama yakinim vllardingende oturuyorum ,18 senedir hollandadayim rotterdamda bir domates serasinda calisiyorum ve isci getirip goturuyorum aksmalarida da hollandaca okuluna devam ediyorum 18 senedir burda olmama ramen holandacam cok iyi deyil bana gore:KK43: daha iyi olsun istiyorum bende cok kucuk evlenip holandaya geldim holandayi seviyorum ama maraton bir yasantidi var. sizlerle bu maraton hayati biraz olsun renklendirmek istedim ,umarim sizlerde bana katilirsiniz hos vakitler geciririz ben izmitliyim hepinize slmlar.

X