• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hollanda lop Tavşanı 🙄

Facelesswitch

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.190
3.373
133
Merhaba hanımlar 1 yaşında lop Tavşanım var fakat ev iş arasında ilgilenemiyorum mutsuzlaşmaya başladı bu sebepten çocuklu veya ilgilenebilecek bir aileye sahiplendirmek istiyorum çevrenizde sahiplenmek isteyen var ise satın almasın ücretsiz sahiplendireceğim.

lütfen ama lütfen takipli sahiplendiriniz efendim..
lütfen yeni yuvamız kırılmasın bu sözüme..
siz değilsiniz fakat çok kötü insanlar var onlar bu konuyu görüp sızarlar aramıza diye korkuyorum.
benim de bir tavşan dostum var çok hassaslar, bakımları temiz olmalı, inanılmaz kibar pamuklar
çok dikkat ediniz efendim

lütfen ama lütfen takipli sahiplendiriniz efendim..
lütfen yeni yuvamız kırılmasın bu sözüme..
siz değilsiniz fakat çok kötü insanlar var onlar bu konuyu görüp sızarlar aramıza diye korkuyorum.
benim de bir tavşan dostum var çok hassaslar, bakımları temiz olmalı, inanılmaz kibar pamuklar
çok dikkat ediniz efendim
Merhaba, sizin tavşanınızın cinsi nedir ben de tavşan istiyorum fakat satın almak istemiyorum siz sahiplendiniz mi nasıl sahiplenebilirim neler önerirsiniz, güvenilir bildiğiniz bir yer varmıdır, kafamda deli sorular 😁

Merhaba, sizin tavşanınızın cinsi nedir ben de tavşan istiyorum fakat satın almak istemiyorum siz sahiplendiniz mi nasıl sahiplenebilirim neler önerirsiniz, güvenilir bildiğiniz bir yer varmıdır, kafamda deli sorular 😁

ooyyy benim pamuk dostum yeni zelanda cinsi :D
açıkçası haklısınız hayvancıkların para için oradan oraya gönderilmesine razı gelemiyor insan..
bir tanıdığımız hediye etmişti bana
fakat mutlaka vardır sosyal medyada böyle gruplar
bir de emin değilim ama acaba belediye barınaklarında olabilir mi? bir araştırın isterseniz

ooyyy benim pamuk dostum yeni zelanda cinsi :KK70:
açıkçası haklısınız hayvancıkların para için oradan oraya gönderilmesine razı gelemiyor insan..
bir tanıdığımız hediye etmişti bana
fakat mutlaka vardır sosyal medyada böyle gruplar
bir de emin değilim ama acaba belediye barınaklarında olabilir mi? bir araştırın isterseniz
Ben daha önce aslanbaş tavşan baktım, onu petshoptan almıştım o zaman, küçücüktü ve tuvalet eğitimi vermek ev ortamına alıştırmak kolay oldu, barınakta büyük ihtimal büyük tavşanlar vardır zaten tavşanlar hassas oluyor barınak ortamında yaşayabilen olduğunu hiç sanmıyorum, sahiplendirme sitelerine bir bakayım o zaman, bu arada tavşanınınızın dişlerini mutlaka ara sıra veteinere kontrol ettirin mutlaka, ev ortamında bakılanlarda diş problemleri olabiliyor çok önemlli, bilginiz olsun 🥰🥰🥰

Ben daha önce aslanbaş tavşan baktım, onu petshoptan almıştım o zaman, küçücüktü ve tuvalet eğitimi vermek ev ortamına alıştırmak kolay oldu, barınakta büyük ihtimal büyük tavşanlar vardır zaten tavşanlar hassas oluyor barınak ortamında yaşayabilen olduğunu hiç sanmıyorum, sahiplendirme sitelerine bir bakayım o zaman, bu arada tavşanınınızın dişlerini mutlaka ara sıra veteinere kontrol ettirin mutlaka, ev ortamında bakılanlarda diş problemleri olabiliyor çok önemlli, bilginiz olsun 🥰

ablasııı kurbaaan olsun onun bıçkı dişlerinee 😻😻😻 kronik Tıpır (tavşan dostumun adı) yetmezliği çekiyorum da, ne zaman konusu açılsa suratımda gülümseme boşluğa bakıyorum bir süre :D

evet evet tırnak bakımı, tüy bakımı, veteriner kontrolünü aksatmıyoruz ❤️

hatta.. şimdi burada söylemem ne kadar doğru bilmiyorum da..

hastane ortamında bazı yanlış ya da geç teşhislerin sonucunu gördüğüm için iki ayrı veterinerle irtibattayız :D tabii birbirlerinden haberi yok.. umarım da okumazlar buraları :D

kendinize çok dikkat edin, güzel dostunuzla bir an evvel tanışmanızı dilerim 💐

ablasııı kurbaaan olsun onun bıçkı dişlerinee 😻😻😻 kronik Tıpır (tavşan dostumun adı) yetmezliği çekiyorum da, ne zaman konusu açılsa suratımda gülümseme boşluğa bakıyorum bir süre :KK70:

evet evet tırnak bakımı, tüy bakımı, veteriner kontrolünü aksatmıyoruz ❤️

hatta.. şimdi burada söylemem ne kadar doğru bilmiyorum da..

hastane ortamında bazı yanlış ya da geç teşhislerin sonucunu gördüğüm için iki ayrı veterinerle irtibattayız :KK70: tabii birbirlerinden haberi yok.. umarım da okumazlar buraları :KK70:

kendinize çok dikkat edin, güzel dostunuzla bir an evvel tanışmanızı dilerim 💐
Çok teşekkür ederim cevaplarını için 🥰🥰

Back
X