NeuroCathy ❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣ Kayıtlı Üye 22 Ocak 2017 2.819 4.747 20 Aralık 2019 Konu Sahibi NeuroCathy #1 İspanyolca yeni öğrenmeye başladım birbirimize yardımcı olalım mı Var mı benim gibi ispanyolca öğrenmek isteyenler?:) Yo intentado aprender español --sanırım yanlış oldu ama emekleye emekleye öğrencez işte:))
İspanyolca yeni öğrenmeye başladım birbirimize yardımcı olalım mı Var mı benim gibi ispanyolca öğrenmek isteyenler?:) Yo intentado aprender español --sanırım yanlış oldu ama emekleye emekleye öğrencez işte:))
NeuroCathy ❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣ Kayıtlı Üye 22 Ocak 2017 2.819 4.747 21 Aralık 2019 Konu Sahibi NeuroCathy #2 Hola! buenas dias! Yo soy una mujer. Tengo 29 anos. Yo soy una estudiante y mientras tanto yo trabaja en la universidad.
Hola! buenas dias! Yo soy una mujer. Tengo 29 anos. Yo soy una estudiante y mientras tanto yo trabaja en la universidad.
NeuroCathy ❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣ Kayıtlı Üye 22 Ocak 2017 2.819 4.747 21 Aralık 2019 Konu Sahibi NeuroCathy #3 Yo aprendo y estudiao Espanol. Is there anyone, who also trying to learn Spanish ?
NeuroCathy ❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣ Kayıtlı Üye 22 Ocak 2017 2.819 4.747 21 Aralık 2019 Konu Sahibi NeuroCathy #4 yo estudio Espanol olacakmış estudiao değil
C cerentrue Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 17 Eylül 2019 19 9 37 6 Şubat 2020 Konu Sahibi NeuroCathy #5 Merhabalar, Yıl sonuna kadar öğrenmem gerekiyor, ingilizcem hiç fena değil, Ingilizce bilenler için kolay bir dil olduğunu duydum ama bakalım. Kursa yazıldım, ilk kur 3 ay sürecek ve ilk ders 2 gün sonra başlıyor. Umarım sonuç alırım.
Merhabalar, Yıl sonuna kadar öğrenmem gerekiyor, ingilizcem hiç fena değil, Ingilizce bilenler için kolay bir dil olduğunu duydum ama bakalım. Kursa yazıldım, ilk kur 3 ay sürecek ve ilk ders 2 gün sonra başlıyor. Umarım sonuç alırım.
Yazagelen Guru Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2010 5.518 3.922 19 Eylül 2020 Konu Sahibi NeuroCathy #6 Creo que soy un poco tarde. Si no, estoy contigo. Me encanta el español. Tengo treinta y tres años. Qué trabajo haces en la universidad?
Creo que soy un poco tarde. Si no, estoy contigo. Me encanta el español. Tengo treinta y tres años. Qué trabajo haces en la universidad?