hoçça ğalın

merhaba. sanırım yaş olarak senden epey büyük olduğumdan çok sıkıldım yazını okurken dolayısıyla sonunu getiremedim üzgünüm. kopuk olmuş, daldan dala atlamışsın..arada kendini övmüşsün hep ben farklıyım yeaa ya getirmişsin konuyu. zaten devamını da ben getiremedim üzgünüm...

Merhaba canım, bu anlattığın şeyler (kendini durduramama, ani davranışlar, birkaç şeyle aynı anda meşgul olma, çabuk sıkılma vs) hiperaktiviteyi gösteriyor. Hiperaktivite doğum öncesi ya da doğum sonrası kaynaklı olabiliyor. Beynin ön bölgesine yeterli kan akışı sağlanamadığı için bu belirtiler ortaya çıkıyor. Hatta yetişkinlerde hızlı araç kullanma, boşanma vs gözlenebiliyor. İlaçlı tedavisi var. Ancak bahsettiğin şeyler, hayatı çok zorlayacak şeyler değil. Daha çok çocuksu birinin davranışları. İnsanlar da böyle davranışlara hep böyle tepki verir. Sanki sen çok saftrikmişsin gibi :) halbuki zeki olduğun belli. daha iyi niyetli ve daha duyarlı olur çocuksu insanlar. Kırmaz ve kırılırlar. Ama merak etme özellikle iş hayatına girip dünyayı tanıyınca savunma mekanizman gelişiyor ve sorun çözülüyor :)

Tatli falan degilsin bence cok iticisin yazim tatzin kendini ovmen.. zaten tamamen okuyamdim sinirim bozuldu unide okuyan bir kizin boyle sacma sapan konusmasi.. yukseldim ne demek mesela? Bunlari kullaninca havali tatli sevimli falan oldugunuzu saniyosunuz heraldeki boyle sacma sapan kelimeler kullaniyosunuz. Konuyu tam anlamadim sadece sunu soylemek istiyorum sizi birinin ciddiye almasi cok zor

Hahahahaha nolurrr arkadaş olalım nooooluuuurrr hahah

Konuşma tarzın mahvetti beni. Yorumlara cevap olarak “beybi, aşkım, böböğöm, ulaağn” gibi lakayıt şeyler yazıyorsun. Hoçça ğalın yazmışsın, deniyorum içimden yazdığın gibi okumayı. Kendimden soğudum. Yapma etme gözünü sevdiğim. Türkçenin anasını ağlattın.

Kendimi bence baya ezikledim. Aptal damgası yediğimi anlattım sebepleriyle. Yerimde duramam da hastalık bu arada yaşarsan görersin iyi geceler bitanem :*
Bence kendini hiperaktif olduğun için özel ve zeki hissediyorsun -ama onu 5 yaşındaki çocuklara söylerler 20 yaş için geçerli değil yani- ve insanlar da sana aynı sebepten aptal muamelesi yapıyor. Üzülme geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…