hoçça ğalın

Ya bu hocalarından hoşlanan öğrencilere kusura bakmayın ama ayar oluyorum.
Burada iki ayda bir böyle konu görüyorum ve bi alademisyen eşi olarak da aşırı derecede rahatsız oluyorum. Eğitime gidiyorsunuz hocayı beğenmek nedir.
Konu çok uzun olmuş zaten birden bire başka konuya atlayıp övüp övüp durmuşsunuz kendinizi daha fazla dayanamadım bıraktım

Kusura bakma okuyamadim Allah yardimcin olsun diyor ve Hoçça ģalll diom sana

haklısın kesinlikle eşin konusunda yerinde olsam bende sen gibi düşünür ve hissederdim, fakat ben evli biriyle ilgilenmedim. akademisyen olunca hoşlanma yasağı mı geliyo
övme konusunda bak bunu bi başkası da yazmış ona da dedim. ne demişim övmüşüm kendimi aşkım ? geyet hiperaktivite problemimden, aptal damgası yememden bahsetmişim. ben şöyle güzelim böyle harikayım offf mu yapmışım benim sıkıntı gördüğüm şeyler sizin için övgü olabilir ne diyim yani okey
iyi geceler canım

Bekar olsa da akademisyen biri ile doğru bulmuyorum çünkü oraya eğitim amacı ile gidiyorsunuz ama size eğitimi veren kişiye ilgi duyuyorsunuz. Bu etik değil bana göre. Bu benim fikrim tabi..
Bakımınız, tezatlıkların uyumunu sevmenizdeki açıklamalarınız vs. kendinizi övmüşsünüz işte.
Aptal konusuna gelince aptal biri olduğunuzu düşünmüyorum son cümlede yazdıklarınızı okuyunca.
Aptallık benim için övgü değil de siz yazdıklarınızdan bir habersiniz. Tekrar okuyun övdüğünüz yerleri görürsünüz.

Hiperaktivite için tedavi görüyor musunuz? Bu kadar dağınık bir kafayla yaşamak zor olmalı. Burda derdinizi anlatırken bile o kadar dağılmışsınız ve değişik bir üslup kullanmışsınız ki dert anlatmaktan çok, goy goy yapmak istemişsiniz gibi olmuş.
Ben şişko ve genelde sırıtan bir surata sahibim ve her ne kadar ağırbaşlı biri olsam da bazı insanlar suratımı tatlı bulup çocukmuşum gibi konuşuyor benimle bazen. Sınıfta tanımadığım birinden not istediğimde oyy sen ders mi kaçırdın bakıyım hasta mı oldun çenn diyenden tutun da ders arasında gelip yanağını sıkabilir miyim diyene kadar türlü manyaklara denk geldim. Belki bende olduğu gibi, sizin de hareketli halinizi sevimli buldukları için öyle davranıyorlardır ciddiye almamak gibi değil de tatlışlığınıza uyum sağlamaya çalışıyorlardır.
Bu arada melekciği dinleyin, görmezden gelin o hocayı. Deli midir nedir ilgi çekmeye mi çalışıyor ya ergen gibi

Atlayarak okudum ve insanların sizi ciddiye almaması sadece dış görünüşünüzle alakalı değildir bence. Çünkü ben kendine dikkat eden, özen gösteren insanları yaşı kaç olursa olsun daha ciddiye alırım. Sizin belki kendinizin fark etmediğiniz bi enerjiniz yada lakayt bi tavrınız varsa o yüzden öyle davranıyor olabilirler. Ya da bunların hiç biri değildir doğru cevap ve tüm bunlar sizin hüsnü kuruntunuz olabilir.

Her yaşın bir güzelliği var. Anı yaşa. Kimseye kendini ispat etmeye çalışma. Bırak nasılsan öyle ol.
İnsanların ne düşündüğü çok da önemli değil.

Kıpır kıpır oluşun ve enerji patlaman ileride başına iş açabilir bunu frenle yeterli

Çok güzel dalga geçiyorsunz buradaki çoğu kişi gerizekalı bir siz akıllısınız

Ben sadece cok tatlisin demeye geldim❤ Caniminici sen bosver bu hocayi. O istedigini yapsin, soylesin. Sen duymazdan, gormezden gel. Uc maymunu oyna hatta. Yeniden eski konuyu açıp adami bosyere havaya sokma. Hiiiiic takma. En guzel cevap inan bu olur.

Çok tatlısın hocan havalara girmiş seninle konuşma esnasında kontak kurduğu oranda ilk itirafı yaptığın an egosunu tekrar tekrar yaşamak istiyor belli ki. Ondan uzak dur hatta yerinde olsam konuşmama sırasında telefonuma bakar gitmem gerek der çeker giderdim. Neyse, çok tatlısın demiş miydim

Kimse ciddiye almıyo beni demişsin, konusurken ehehe diye gevelemem pillibebek değilim demişsin, ama burda hiç tanımadıgın insanlara aşkım, bitanem, bebeğim diyosun bu lakayt tavrından insanlar seni ciddiye almıyodur. Yada burda sana ciddi şekilde yorum yazanlarla dalga geçmişsin mesela normal hayatındada böyleysen o yüzden dikkate almıyorlardır.

Hocanin okuma ihtimalini mi seviyorsun acaba sen

Bence melekcıgını dınle gormezden gel hem sen uzak dur hemde onun egosunun yukselmesıne ızın verme. Ben severım senın gıbı ınsanları evet bızım toplumuzda var oyle ınsanları aptal gıbı cocuk gıbı gorme hayat senın hayatın bosvee takma kımseyı senın o halınle sevenlerın yanında ol. Ve sana tavsıyen yası senden buyuklerdende uzak dur asla anlayamaz onlar senı ayakta uyduramaz genclerle takıll

Yaa çok tatlısınız :)

Bence görmezden gel kudursun :) başkası üzerinden ego tatmin etmek en ayar olduğum şeylerdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…