- Konu Sahibi Pinkrose14141
Ay boşver ya
Ne canın yanacak
Unut değmez
Kimse için yıpratma kendini
Kimseyi beğenmiyolar öyle kalsınlar evde
Ne canın yanacak
Unut değmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim... yorumunuza da tebessüm ettim çok haklısınız. Mezun olmam benim için büyük bir avantaj benim için görmeyeceğim ama numarası var işteAy boşver ya
Ne canın yanacak
Unut değmez
Yerinizde olsam yüz yüze konuşmazdım o duyarsızlığı sizi daha fazla üzebilirMezun olmam kesinleştiğinde yüzyüze konuşmayı düşünüyorum. Net bir cevap almak istiyorum. Hediye almıştım ama vermeyeceğim vazgeçtim. Ne kadar heves edip almıştım. Zaten benim hatıramın da onun için önemi yoktur herhalde.
Zamanla unutursunTeşekkür ederim... yorumunuza da tebessüm ettim çok haklısınız. Mezun olmam benim için büyük bir avantaj benim için görmeyeceğim ama numarası var işte
Üzüleceğim orası kesin. Ama bir hoşçakalı hakediyor çünkü hocam olarak da çok seviyorum onu bende yeri apayrı...Yerinizde olsam yüz yüze konuşmazdım o duyarsızlığı sizi daha fazla üzebilir
Öyle tabi unuturum. Sadece bu süreci kendimi yıpratmadan geçirmeliyim.Zamanla unutursun
Kimler unutulmadı ki
O zaman cokta Umut baglama derim nede olsa erkek milleti. Bide sen bu adama mi asiksin yoksa lafanda surekli kurup yazdigin belirsiz senaryolara mi ? Once buna bi karar ver istersen küçük kiz. Yarina sag cikip cikmayacagimizi bilmezken o mu bu mu ay ya boyle olursa diye kendini sartlarsan hayattan keyif alamaz olan umudunuda kafandaki kurmacalara kaptirirsin. Cesur ol önüne bak olursa olur olmazsa anı yaşaSöylemiştim dediklerinizi. Her zaman gelebilirsin dedi. Ama gidersem nasıl unutacağım onu. Duygularım hep taze kalacak
Hiç açmayın bence konuyu normal vedalaşın helallik isteyin eğer o açarsa konuyu o zaman konuş ama yinede ilk önce o konuşsun sen zaten söyleyeceğini söylemişsin. Daha fazla kendini yıpratmaÜzüleceğim orası kesin. Ama bir hoşçakalı hakediyor çünkü hocam olarak da çok seviyorum onu bende yeri apayrı...
Konuyu mu açmayayım o zaman ?
Açıldıktan sonra bana belli belirsiz cevap vermeseydi ben de "acaba " diye düşünmezdim. Kendimi şartlamıyorum artık kesip atacağım zatenO zaman cokta Umut baglama derim nede olsa erkek milleti. Bide sen bu adama mi asiksin yoksa lafanda surekli kurup yazdigin belirsiz senaryolara mi ? Once buna bi karar ver istersen küçük kiz. Yarina sag cikip cikmayacagimizi bilmezken o mu bu mu ay ya boyle olursa diye kendini sartlarsan hayattan keyif alamaz olan umudunuda kafandaki kurmacalara kaptirirsin. Cesur ol önüne bak olursa olur olmazsa anı yaşa
Tamam öyle yapacağım . Ama çok üzülüyorum nasıl vedalaşacağım...onu bir daha görememek ....Hiç açmayın bence konuyu normal vedalaşın helallik isteyin eğer o açarsa konuyu o zaman konuş ama yinede ilk önce o konuşsun sen zaten söyleyeceğini söylemişsin. Daha fazla kendini yıpratma
Keşke dünyada ayrılık denen şey olmasaydı.. Belki bakarsınız hiç ummadığınız bişeyle karşılaşırsınız. Çok ümitlendirmeyin kendinizi ama bekleyin deTamam öyle yapacağım . Ama çok üzülüyorum nasıl vedalaşacağım...onu bir daha görememek ....
Keşke vedalaşmak zorunda kalmasaydım... maalesef bunu yapmaya mecburum. Çok üzülüyorum ama beni istemiyorsa ne yapabilirim kiKeşke dünyada ayrılık denen şey olmasaydı.. Belki bakarsınız hiç ummadığınız bişeyle karşılaşırsınız. Çok ümitlendirmeyin kendinizi ama bekleyin de
Asla mesaj falan atma artik canim kendini düşürürsün , istemedigi belli yani biz sana soyleyelim. gecmis dogum gunun kutlu olsun. Yeni yasinda duygularina karsilik vermeyen birinden arinmis oldun. Bu duygularini unutmaya calis. Olumlu cevap vermedi diye hirs haline asla getirme. Bjraz üzülürsün sonra unutursun. Hepimizin vaktinde umutlanip sonra üzüldüğümüz zamanlar olmustur. Gececek ..Dün doğumgünümdü ve bildiği halde kutlamadı. Yani hiçbir şekilde umutlanmamı istemiyor artık
Bunu anladım...çok kırgınım çok
Bu saatten sonra gururumu düşünmeliyim. O kadar haklısınız ki. Vedalaşayım diyorum ama , "hocam" olarak bunu hakediyor. Ama benim sevgimi haketmiyor...Asla mesaj falan atma artik canim kendini düşürürsün , istemedigi belli yani biz sana soyleyelim. gecmis dogum gunun kutlu olsun. Yeni yasinda duygularina karsilik vermeyen birinden arinmis oldun. Bu duygularini unutmaya calis. Olumlu cevap vermedi diye hirs haline asla getirme. Bjraz üzülürsün sonra unutursun. Hepimizin vaktinde umutlanip sonra üzüldüğümüz zamanlar olmustur. Gececek ..
Dün doğumgünümdü ve bildiği halde kutlamadı. Yani hiçbir şekilde umutlanmamı istemiyor artık
Bunu anladım...çok kırgınım çok
Bu saatten sonra gururumu düşünmeliyim. O kadar haklısınız ki. Vedalaşayım diyorum ama , "hocam" olarak bunu hakediyor. Ama benim sevgimi haketmiyor...
Numarasını da sileceğim vedalaştıktan sonra