okuduğum üniversitede 3 yıldır dersimize giren bir hoca var. kendisinin dersinden bi keresinde 1 puanla kalmak üzereydimki rica ettim 1 puan için bırakmadı geçirdi. ertesi sene yine aynı hoca 2-3 puanmıydı neydi kalıyodum bi daha bişey söylemeye yüzüm yoktu gitmedim yanına lakin benim bursumun kesilmesi gibi bi durum olduğu için annem aradı telefonda yalvarmış yakarmış falan hoca da terslemiş olmaz falan demiş. öyle kötü olmuştumki hala aklıma geldikçe boğazım düğümleniyo annemin üzüntüsü yüzünden, çok kızıyorum kendime. her neyse o sene de annem konuşunca benle de konuştu adam beni de bir sürü fırçaladı aşşağıladı ama yine geçirdi. geldik bu seneye adam yine dersimize giriyor. ama bi tek benle değil sorunu okulda kime sorsanız herkesin mutlaka sorunlu olduğu bir hoca hiç bir öğrenci tarafından sevilmiyor ve dersi de acayip ağır bi ders, hele de bu yıl.. bu yıl derse ilk gelişinde isim vermeden yine aşşağıladı beni kusacaktım nerdeyse öyle kötü oldumki. bu yıl bana verdiği puanları fazlasıyla geri alacağını söyledi iyice korktum çok çalışıyorum o derse ama napıp edip bi şekilde beklemediğim şeyler geliyo önüme öyle bunaldımki bu dönem nasıl bitcek bilmiyorum aklıma geldikçe kuscak gibi oluyorum. annem de tutturmuş o hocaya sempatik görün yalakalık yap napıp edip o dersi geç diyor her şey o kadar basit olsa keşke derslerde bana durmadan laf sokan adama nasıl sempati gösterebilirimki, ki bakışlarından belli ne denli bana takıldığı. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama bu yıl geçmem gerektiğini biliyorum ama nasıl
hata bende 2 sene üst üste yapmıycaktım bunu ama oldu işte çok üzgünüm.