- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
Bakarım tabi ama birazdan eşim gelecek, akşam da uzun oturamıyorum bilgisayarda, yarın baksam olur dimi ?
olur tabi olur:) ben de birazdan eklerim.çok sagol
Soruların 1 tanesini çözemedim ne yazık ki ..
Eki Görüntüle 860619 Eki Görüntüle 860620 Eki Görüntüle 860618 Eki Görüntüle 860617 Eki Görüntüle 860616 Eki Görüntüle 860615
Evet o xcok sagol hepsini anladım.son soruda x carpı 2h 72 dimi a degil o:S bir tek orada takıldım birde bir paralel kenar sorusu var 3 alfayı nasıl 2 alfaya 1 alfa diye ayırdık onu anlamadım.
Edamın sözellerini beğeniyorum bende de varFen dersleri için bence Edam yayınlarına bakabilirsin, çok güzel özetleri var. Tmler için fenleri, fenler için coğrafya, tarihi çok iyi.
Edamın sözellerini beğeniyorum bende de var
Sözellerine bakmadım ama sınava yakın benim de aklımda, sona bıraktım sosyali zaten sadece coğrafyaya bakacağım, tarih ile felsefe yapabiliyorum.
Tarih aslında dediğin gibi yorum soruları genelde ama bol deneme çözmek işe yaramıyor mu? Bu arada son sınıfmısın?Ben de tarihi bir türlü beceremedim gitti halbuki yorum ve kolay oluyo. Coğrafya çalışınca oluyor da tarihi nasıl aşıcam bakalım
Tarih aslında dediğin gibi yorum soruları genelde ama bol deneme çözmek işe yaramıyor mu? Bu arada son sınıfmısın?
çemberle falan pek aram yok ama fırsat bulunca bakarım ..
Aslına bakarsan çok fazla üstüne gittiğim de söylenemez.. Mezunum ben ikinci yılım
Üzgünüm soruları yapabilecek gibi durmuyorum ..