hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Dün sadece ufaktan türeve başladım ve sadece 30 soru çözdüm. Neden böyle oldu bilmiyorum ama son zamanlarda hiç çalışmak gelmiyor içimden.Buraya yazıyorum ki, kendimi bir an önce toparlayayım diye.

cok sagol hepsini anladım.son soruda x carpı 2h 72 dimi a degil o:S bir tek orada takıldım birde bir paralel kenar sorusu var 3 alfayı nasıl 2 alfaya 1 alfa diye ayırdık onu anlamadım.
Evet o x Genelde taban için a kullanıyorum soru çözerken burada x yazmışım sonra aklım her zamankine gitmiş.

ikizkenarlık olsun diye alfa olarak ayırdım. Alfayı kafama göre seçtim, Orasını alfa ayırınca diğerleri kendinliğinden geldi.

Dün türeve devam ettim, 250 soru çözdüm. Karekökten çalışıyorum, memnunum ben şimdilik, üstüne simetriye de çalışırım, arkasından Odtü vs diye düşünüyorum. Türev integral ne kadar fazla kaynaktan çalışsam kardır diyorum.

Kızlar moralim çok bozuk, içimden hiç çalışmak gelmiyor, kitap yüzü açmadım dün, neden böyle oldum bilmiyorum ..

Sözellerine bakmadım ama sınava yakın benim de aklımda, sona bıraktım sosyali zaten sadece coğrafyaya bakacağım, tarih ile felsefe yapabiliyorum.

Ben de tarihi bir türlü beceremedim gitti halbuki yorum ve kolay oluyo. Coğrafya çalışınca oluyor da tarihi nasıl aşıcam bakalım

Ben de tarihi bir türlü beceremedim gitti halbuki yorum ve kolay oluyo. Coğrafya çalışınca oluyor da tarihi nasıl aşıcam bakalım
Tarih aslında dediğin gibi yorum soruları genelde ama bol deneme çözmek işe yaramıyor mu? Bu arada son sınıfmısın?

çemberle falan pek aram yok ama fırsat bulunca bakarım ..

Tarih aslında dediğin gibi yorum soruları genelde ama bol deneme çözmek işe yaramıyor mu? Bu arada son sınıfmısın?

çemberle falan pek aram yok ama fırsat bulunca bakarım ..

Aslına bakarsan çok fazla üstüne gittiğim de söylenemez.. Mezunum ben ikinci yılım

Aslına bakarsan çok fazla üstüne gittiğim de söylenemez.. Mezunum ben ikinci yılım

Umarım istediğin sonucu elde edersin cidden zor stresler bunlar.Ama sonucu güzel Olduktan sonra herşeye değer ..

Hafta sonu sadece deneme ve 60 diziler sorusu çözdüm.

Deneme sonucum berbat ötesi ..

Türkçe : 36.25
Sosyal :33.75
Matematik :35.5
Fen :29

Toplam Netim : 134.5
Ygs 2 Puanım : 433

Bu hafta ise toplam 1064 soru çözmüşüm, ben o kadar da yok zannediyordum ama varmış, çalışma konusunda çok berbat bir hafta geçirdim, moralimi de etkilemişti ama dün oldukça güzel bir gün geçirdim, bol bol kafamı dağıttım, gece de çok güzel yağmur yağdı, hala da yağıyor, yağmurun tadını çıkarttık .. Artık güzel bir hafta olacağına inanıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…