hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Dün Simetriden limit çalışıp 190 soru çözdüm.
Fiziktende 45 soru çözdüm.
Ancak oldu zaten ..

....................................

Eklentiler

• $BYrAlRrIAAA-Gtq.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
.....................

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 855631

Atamızın aramızdan ayrışışının 75. Yıl dönümünde onu saygı ve şükranla anıyor, insanca yaşadığımız her günü ona borçlu olduğumuzu asla unutmamamızı diliyorum ..

Dün 1 tane deneme çözdüm.

Türkçe :38.75
Sosyal :33.75
Matematik :35.25
Fen :36.25

Toplam Netim :144
Ygs 2 Puanım : 468

Arkasından da fizikten karışık 46 soru çözdüm.

Bu arada ufak bir şeyden bahsedeceğim, bugün ilginç bir şekilde masanın başına oturasım gelmedi, oturdum sıkıldım, kalktım,oturdum derken baya zaman geçti, sonrasında Nil Gül'ün mp3ünü açtım, kendimi toparlamama yardımcı oldu, güzel soru çözdüm. Sürekli dinlemiyorum, zaten sürekli dinlenecek demiyor, ihtiyaç duyduğunuzda dinleyin diyor. Etkisini çok net hissettiğim için paylaşmak istedim.

Dün sabah çalıştığımla kaldım.
Biyoljiden genel olarak 70 soru çözdüm( Femin eski yarıyol kitabı vardı, bu sıralarda ona sardım, bir kaç dersini bitirdim.)
Matematikten de permütasyon kombinasyondan 30 soru çözdüm, karekökün kitabından ..

Dün modern fizik çalıştım biraz, çok severim bu konuları, çok daha geniş halini görmüştüm üniversitede.
Özel Göreliliğe çalıştım 50 soru çözdüm.
Kara cisim-fotoelektrik olay-compton olayına çalışıp 86 soru çözdüm.
Dün eşim evdeydi, ben ders çalışırken geçen seneki gibi zaman geçiremiyoruz beraber,o yüzden biraz zaman geçirelim istedim, fazla da çalışmadım ..

Dün kendimce güzel çalıştım.
Boşaltım sistemine çalıştım.47 soru çözdüm. ( Simetri )
Hidrokarbonlara çalışıp 188 soru çözdüm. ( Sıradışı Analiz )
Matematik 1 den 100 soru çözdüm. ( Fem Konu Özetli )
Kimyadan 50 soru çözdüm. ( Sıradışı Analiz )
Fizikten 52 soru çözdüm. ( Fem Yarı Yıl Kitabı )

Yazım pek iyi değil ama okunur sanırım ..

ay tamam of taş kafa mıyım neyim cos 150 - kök3 bölü 2 olacaktı ben artı alıyorum orayı çıkmıyor

ay tamam of taş kafa mıyım neyim cos 150 - kök3 bölü 2 olacaktı ben artı alıyorum orayı çıkmıyor

Oluyor bazen öyle şeyler, bir de inatla devam ediliyor o an hatayı bulmaya çalışırken, genelde biraz bırakıp sonra bakıyorum ben öyle olunca ..

Oluyor bazen öyle şeyler, bir de inatla devam ediliyor o an hatayı bulmaya çalışırken, genelde biraz bırakıp sonra bakıyorum ben öyle olunca ..

bende biraz inat var dün de bir soru vardı cevabı bulmuşum doğru ama cevap anahtarına yanlış bakmışım.1 saat sonra farkettim deliricektim resmen.biraz geometri sorum var eklesem bakabilir misin vaktin olunca.

bende biraz inat var dün de bir soru vardı cevabı bulmuşum doğru ama cevap anahtarına yanlış bakmışım.1 saat sonra farkettim deliricektim resmen.biraz geometri sorum var eklesem bakabilir misin vaktin olunca.

Bakarım tabi ama birazdan eşim gelecek, akşam da uzun oturamıyorum bilgisayarda, yarın baksam olur dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…