hm22'nin YGS - LYS günlüğü

2 Kasım tarihinde Tüyap kitap fuarı başlıyormuş, çok isterdim İstanbulda olup orada saatlerce kalmayı ama gidebilen arkadaşların bilgisi olsun, kitaplarda da ciddi indirimler var diye biliyorum ..

neee valla bilmiyordum gideyim bari biraz uzak ama olsun:)

2-10 Kasım arası. Bir sürü söyleşi,imza günü de var. Sitesine bakıyordum da nasıl imrendim anlatamam ..
Ben kesin hamile olsam kitap aşeririm

2-10 Kasım arası. Bir sürü söyleşi,imza günü de var. Sitesine bakıyordum da nasıl imrendim anlatamam ..
Ben kesin hamile olsam kitap aşeririm

ist a çok mu uzaksın atla gel eşinle:) bende inceleyeyim bakayım hangi gün kim var ona göre giderim.

ist a çok mu uzaksın atla gel eşinle:) bende inceleyeyim bakayım hangi gün kim var ona göre giderim.

Çook fazla uzağım
Az yakın olsak yapılmayacak şey değil aslında.
İncele incele, seç seçebilirsen
Ayın 3' ve 7'sinde Sunay AKIN var ..
Bir sürü güzel yazar var da Sunay AKIN'ı görünce hepsini attım kenara

Dün moral bozucu bir deneme çözdüm.
Ben hep diyorum zaten durumum iyi değil diye, eşim deneme sonuçlarını görünce 90 alıp neden 100 almadım diyen öğrenci muamelesi yapıyordu bana. Muhtemelen sorular kolay oluyor genelde özellikle deneme setlerinin ilk denemelerinde. 6lı bir denemenin 5.sini çözdüm. Bana zor geldi. Zaten çıkacak sorularda bu tarzda sonuçta. Kısacası dünden beri kendimi yiyorum..

Türkçe :35
Sosyal :33
Fen :.36.25
Matematik :31

Toplam Netim : 135.25
Ygs 2 Puanım : 448

Kimyadan bu hafta tekrar yapmadım ama 113 soru çözdüm ..

Bugün Simetriden yay dalgalarına çalıştım 60 soru çözdüm.
Matematik konularını tekrar ettim.
Logaritmadan Odtü'nün sorularını çözdüm.96 soru. Mükemmeldi. Bildiğin basit logaritma konusundan bu kadar mı zorlanır insan. Hazırlayanların hayal gücüne sağlık.
1 tane de deneme çözdüm. Femin 6lı denemesinin 6.sı da bitti.

Türkçe :38.75
Sosyal :31
Matematik :34
Fen :36.25

Toplam Netim : 140
Ygs 2 Puanım : 461

celal aydın yayınları var konular tek tek fasikül şeklinde fizikte zorlandıgın konuların fasiküllerini alabilirsin biz genelde okulda öyle yapıyorduk

celal aydın yayınları var konular tek tek fasikül şeklinde fizikte zorlandıgın konuların fasiküllerini alabilirsin biz genelde okulda öyle yapıyorduk

Teşekkür ederim aslında gayet mantıklı ama hangi konu eksik bilmiyorum. Daha doğrusu şöyle. birsürü konumda, konular tamam ama sorular da yanlışlar çıkabiliyor. Yıllar önce kullanmıştım Celal AYdın'ı. Sorularının hepsi çözümlü değil mi hala ?

Dün yine migren ağrısıyla uğraştım. Ne yazık ki bir türlü çözüm bulamadım şu işe.
Akşam biraz toparlayınca da.
Matematik 1 den 70 soru, matematik 2 den 20 soru, fizikten 60 soru çözdüm.

Kesinlikle Körfezi tavsiye ediyorum... Feminki gibi kocaman değil hem insanın çözdükçe çözesi geliyor.. (kitabın iyiliğini benim Fizik çözmekten hoşlanmam kadar imkansız birşeyi başarmasına bakarak anlayabilirsiniz )

Teşekkür ederim, tekinay ile körfez arasında kalmıştım ben de körfezi de çözmeliyim o zaman çok güzel oldu bu. Tekinay'ın siparişini kitapçıya vermiştim ama en kısa zamanda körfezi de isteyip ikisini bitirebilirim.

Şimdi beğenmezseniz nolur kusura bakmayın olurmu bu sorumluluğu üstüme aldım gibi hissettim birden.. Tekinay aldıysanız Körfeze sanırım gerek yok

evet hala çözümlü :) bu arada ilk sayfada yaptıgın deneme sonucları yazıyor onlar ilk denemelerin değil dimi eger öyleyse masallah yani biraz bizede çalışma tüyoları ver :26: arkadasım diş hekimliğini kazandı bu sene.o diyor hep çalış ama ben ne zaman bi soru yapamayım hemen moralim bozuluyor bırakıyorum ortaokul döneminde cok iyidim ilcmein en iyi anadolu lisesini kazandım ama sonra koptu bende bazen düşünüyorum zekam mı geriledi diye

Şimdi beğenmezseniz nolur kusura bakmayın olurmu bu sorumluluğu üstüme aldım gibi hissettim birden.. Tekinay aldıysanız Körfeze sanırım gerek yok

Olur mu hiç öyle şey niye sorumluluğu alasın, ben de burada bir sürü yayın hakkında fikrimi söylüyorum, yalnız bulunduğum yerde kitap olayları ciddi anlamda sıkıntılı, internetten de biraz baktım, körfez tekinaydan biraz daha zormuş, eğer tekinay elime geçebilirse onu çözüp arkasında körfez de çözmeyi düşünüyorum ancak için öyle rahat edecek gibi.

İlk denemeden itibaren oradaki sonuçlarım, aslında ben oradaki sonuçlarımdan memnunum ama sanki test çözerken daha çok zorlanıyorum, denemelerde biraz basite kaçtıkları için sonuçlarım bu şekilde olabilir.Çalışma konusunda, benim de açıkçası moralim sık sık bozuluyor, bazen tüm düşüncelerim alt üst oluyor, yapamayacağım diye düşünüyorum. Sonrasında elimden geldikçe düşüncelerimi değiştirmeye çalışıp masaya oturuyorum, çalışmazsam olacağı varsa da olmayacak zaten. Bu işin sırrı hep söylüyorum irade, canın istese de istemese de o masaya oturulacak, ben sadece hafta sonu kendime biraz rahatlık izni veriyorum, onun haricinde migrenim var, onun yüzünden mecburen çalışamadığım günler oluyor, başka türlü hadi bugün çalışmayayım demiyorum, o boşluğu kendime bir verirsem devamı gelir, çoğu kişi de bu böyledir.
Zeka demeyelim ona da şöyle bir gerçek var, beyin kullandıkça daha da gelişen, kullanılmadıkça etkinliğini azaltan bir organ, ona ne kadar çok bilgi yüklersen, ne kadar düşünürsen, işlemler yaparsan, araştırırsan, nöronlar arasındaki bağlantılar o kadar artar ve bu bağlantılar arttıkça bir sonraki bilgiyi daha kolay alırsın, tam tersi de geçerli, sürekli bilgisayar ve televizyonda takılıp, yeni şeylere açık olmadığında, yeni şeyler öğrenmediğinde de öğrenmek eskisi kadar olmaz. Belki çalışmayı mecburen yapılacak bir şey gibi görmek yerine kendine bir şeyler katmak, beynini zinde tutmak olarak görürsen daha kolay çalışırsın.

Dün kimyadan 80, geometriden 36, fizikten 50 soru çözdüm. Gündüz eşimle bol zaman geçirdik, akşam soru çözecektim aslında ama bahçemizdeki kediler yakınlarda yavruladı, dün çok üşüyorlar gibi geldi, onlara yer hazırladık, karınlarını doyururken de o kadar tatlıydılar ki yanlarından ayrılamadık. İçeri girince de ancak bu kadar çözebildim.

Bu hafta toplam 1620 soru çözmüşüm.

ben de fizige baslayacagım artık acaba bende mi çözümlü alsam? önce onu çözmekle baslarım.mat2 den de kitabım yok:/

ben de fizige baslayacagım artık acaba bende mi çözümlü alsam? önce onu çözmekle baslarım.mat2 den de kitabım yok:/

Fizik konusunda çok mantıklı geldi bana çözümlü ama denemediğimden direk bir yorum yapamıyorum. Eğer matematik için soru bankası istiyorsan Odtü'yü ben çok beğendim.

Bu arada kimya ile matematik 1'i bitirecektin. Bitti mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…