- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
2 Kasım tarihinde Tüyap kitap fuarı başlıyormuş, çok isterdim İstanbulda olup orada saatlerce kalmayı ama gidebilen arkadaşların bilgisi olsun, kitaplarda da ciddi indirimler var diye biliyorum ..
neee valla bilmiyordum gideyim bari biraz uzak ama olsun:)
Çok çok güzel bir fırsat, yol işkence ama değer bence ..
2-10 Kasım arası. Bir sürü söyleşi,imza günü de var. Sitesine bakıyordum da nasıl imrendim anlatamam ..
Ben kesin hamile olsam kitap aşeririm
ist a çok mu uzaksın atla gel eşinle:) bende inceleyeyim bakayım hangi gün kim var ona göre giderim.
celal aydın yayınları var konular tek tek fasikül şeklinde fizikte zorlandıgın konuların fasiküllerini alabilirsin biz genelde okulda öyle yapıyordukKızlar son zamanlarda diğer dersleri baya toparlayınca fiziğin eksikliğini çok hissediyorum ve moralimi bozuyor, çözümlü bir soru bankası düşünüyorum, aklımda tekinay var ama körfezde olabilir. Kullanan var mı acaba ? Hangisini tavsiye edersiniz ?
celal aydın yayınları var konular tek tek fasikül şeklinde fizikte zorlandıgın konuların fasiküllerini alabilirsin biz genelde okulda öyle yapıyorduk
Kızlar son zamanlarda diğer dersleri baya toparlayınca fiziğin eksikliğini çok hissediyorum ve moralimi bozuyor, çözümlü bir soru bankası düşünüyorum, aklımda tekinay var ama körfezde olabilir. Kullanan var mı acaba ? Hangisini tavsiye edersiniz ?
Kesinlikle Körfezi tavsiye ediyorum... Feminki gibi kocaman değil hem insanın çözdükçe çözesi geliyor.. (kitabın iyiliğini benim Fizik çözmekten hoşlanmam kadar imkansız birşeyi başarmasına bakarak anlayabilirsiniz)
Teşekkür ederim, tekinay ile körfez arasında kalmıştım ben de körfezi de çözmeliyim o zaman çok güzel oldu bu. Tekinay'ın siparişini kitapçıya vermiştim ama en kısa zamanda körfezi de isteyip ikisini bitirebilirim.
evet hala çözümlü :) bu arada ilk sayfada yaptıgın deneme sonucları yazıyor onlar ilk denemelerin değil dimi eger öyleyse masallah yaniTeşekkür ederim aslında gayet mantıklı ama hangi konu eksik bilmiyorum. Daha doğrusu şöyle. birsürü konumda, konular tamam ama sorular da yanlışlar çıkabiliyor. Yıllar önce kullanmıştım Celal AYdın'ı. Sorularının hepsi çözümlü değil mi hala ?
Şimdi beğenmezseniz nolur kusura bakmayın olurmu bu sorumluluğu üstüme aldım gibi hissettim birden.. Tekinay aldıysanız Körfeze sanırım gerek yok
evet hala çözümlü :) bu arada ilk sayfada yaptıgın deneme sonucları yazıyor onlar ilk denemelerin değil dimi eger öyleyse masallah yanibiraz bizede çalışma tüyoları ver :26: arkadasım diş hekimliğini kazandı bu sene.o diyor hep çalış ama ben ne zaman bi soru yapamayım hemen moralim bozuluyor bırakıyorum ortaokul döneminde cok iyidim ilcmein en iyi anadolu lisesini kazandım ama sonra koptu bende bazen düşünüyorum zekam mı geriledi diye
ben de fizige baslayacagım artık acaba bende mi çözümlü alsam? önce onu çözmekle baslarım.mat2 den de kitabım yok:/