- 22 Şubat 2013
- 696
- 59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap 18 diyor:S diger soruları anladım hepsini tesekkür ederim:)
Kızlar çözelti derişimleri(molalite normalite)var ya onlar Lys konusu dimi Ygs de çıkar mı? Bir de kaynama noktası yükselmesi donma noktası alçalması falan?
..........
Rica ederim
Sonra anlatmıştım çözümünü gördün dimi ?
birazda geo dan sorularım var vaktin olunca bakarsın olur mu akşam ekleyecegim
gözümden kaçmış simdi gördüm cevabı tesekkür ederim:) bir iki soru daha akşam eklerim olur mu cevap anahtarında sanki hata var gibi geldi de bir soruda bir de sen çözersen emin olayım.
Olur tabi ama akşam bakamazsam sabah bakarım ..
Ygs de o dediğiniz derişimle ilgili dengeli sorular çıkmaz Lys ye ait o taraf:) ama elbette diğerini sorarlar yorum olarakk
birazda geo dan sorularım var vaktin olunca bakarsın olur mu akşam ekleyecegim
Olur tabi ama akşam bakamazsam sabah bakarım ..
Bende yaralı bir YGS öğrencisiyim.Geçen yıl 350 gibi hedefimin 100 puan altında bir sonuç sergiledim :/ dileğim ise Marmara diyetisyenlik o kadar kalpten istiyorum ki umuyorum ki olur :))
Ben de Beslenme ve diyetetik istiyorum Ama puanları o kadar düşük değil ki (350 değil yani) Hacettepe 17 bin 2011de, 2012 de de 19 binle aldı galiba en son.
Tamam bakarım.Kızlar siz de benim şu sorularıma bir bakar mısınız.Dh ye koydum ama çözen yok kaçgündür sinir oldum
bu sorulara hm22 baksa sanki daha iyi onun biyolojisi iyi kimya sorusunu çözdüm ama nasıl anlatsam bilemedim.konuyuda pek hatırlayamadım henüz baslamadım bunlara çalışmaya vakitte bulamıyorum.
yazarak anlatılamayacak bir şey mi ki? işlem gerekli mi?
Pardon ya ben yanlış anlamışım hedefin 350 değilmiş ki zaten.Neyse o zamaan hoş geldin burada takılırsan birbirimize moral veririz sene içinde.
Tamam bakarım.Kızlar siz de benim şu sorularıma bir bakar mısınız.Dh ye koydum ama çözen yok kaçgündür sinir oldum
evet birbirimizi motive edebiliriz :) inşAllah istediğimiz yerleri de alırız sen hangi üniversite istiyorsun