- 22 Şubat 2013
- 696
- 59
Konusuna göre değişiyor.
Ben simetriden çalıştığım için önceliğim onun devamındaki soruları bitirmek oluyor.
Kaç tane ise genelde onları çözüyorum konu sonrasında, kavradığımı düşünüyorum.
Mat1de problemleri yine simetriden bitirdim ama konu çalışmadım, problemleri bildiğimi düşündüğümden 30-40 soru çözdüm geçtim, yada türkçem iyi konuya göz atıp sorusunu çözüyorum..
Ama şöyle yapıyorum hafta sonu 2 gün tekrar yaparken mesela ekstra çözdüğüm sorular oluyor, bazen o haftaki konulardan bazen başka, ya da hafta içi biyoloji, kimya vs yazıp konu belirtmediğimde geçmiş konulardan soru çözüyor oluyorum, ayrıca denemeler de güzel bir tekrar oluyor, bu şekilde içime siniyor, parça parça çözmekten memnunum yani, fakat 100er soru çözüp günde 2 konu bitirirken de yavaş değilsin bence, konular benim için ciddi konuysa ben de günde 2 bilemedim 3 konu bitiriyorum, çok konu olan günler çıtırlar.
Ben de karasız kalmıştım aslında bu konuda.Mesela mat1in tekrarı nasıl yapılır? o konuya çalışıp sorularını çözdükten sonra ne yapmalıyım bilemedim?.Senin gibi parça parça mı çözsem acaba?Mat1 karekök aldım(bu arada dün aldım kitaplarımı ve telefonum çok mutluyum yani ) her konudan 6şar tane test var kitabı nasıl bitirsem parça parça mı sence?
Son düzenleme: