Hla zayflamak isteyen var m?

Canım boyum uzun oldugu için zayıf bile sayılabilirim bu kiloyla ama ben rahatsız oluyorum..Aslında toplu hatunlarçok hoşuma gdiyo ama kendimde istemiyorum :KK70:

Zaten öyle agır bi rejim falan uyglayamam ben..Uygularsam daha çok kilo alıyorum..çünkü 1 hafta sonra çikolata tatlı krizi geçirip sabahtan akşama kadar hep o tarz şeyler yiyorum..

Aslında sorunun çözümü basit ama hemen zayıflamak istediğimiz için veremiyoruz..Zamana yaymak lazım..

beyaz bulut canım sen ne zaman doğum yaptın.
ben 2008 eylülde doğum yaptım 93 kiloydum.
6 ay hiç diyet yapmadım sütüm olmaz diye.
6. ayı doldurunca yavaştan başladım diyete 86 kilo ile başladım. şimdi 69 kiloyum daha vermek istiyorum hedefim 55
ama bu halime de şükür ediyorum açıkçası 80 li 90 lı kilolar kabus gibiydi benim için.
ben 10 kilo akupunkturla verdim 7 kiloyuda kendi çabalarımla
az yemek bol su akşam 6 dan sonra bişey yemeden verdim.
kararlı olursan verirsin canım

ben 2009 şubatta doğum yaptım canım kızım emmiyor 4 ay emdi sadece
koca yaz geçti bir grm gitmedi ama bende çabalamadım
artık yeter diyorum çok sıkıldım çünki etrafımda benle beraber doğum yapanların hepsi
verdi kiloları gördükçe canım sıkılıyor
Yazıp yazmamak arasında kararsız kaldım..benim vermek istediğim 5 kilo var..Dün akşam tartıldım çok sinirlerim bozuldu..2 haftadır durmadan yemenin cezası 2-3 kilo olarak geri dönmüş..bugünden itibaren dikkat etmeye başladım..
Boyum 1.76 kilo 64_65 ..ben 59 olmak istiyorum..Bi ara 62 ye kadare inmiştim ama geri almışım:KK43:
bencede senin ne işin var burda boyun iyi hayatım okadar kiloda nazar boncuğu olsun lütfen
Canım boyum uzun oldugu için zayıf bile sayılabilirim bu kiloyla ama ben rahatsız oluyorum..Aslında toplu hatunlarçok hoşuma gdiyo ama kendimde istemiyorum :KK70:

Zaten öyle agır bi rejim falan uyglayamam ben..Uygularsam daha çok kilo alıyorum..çünkü 1 hafta sonra çikolata tatlı krizi geçirip sabahtan akşama kadar hep o tarz şeyler yiyorum..

Aslında sorunun çözümü basit ama hemen zayıflamak istediğimiz için veremiyoruz..Zamana yaymak lazım..

evet zamana yaymak lazım sabretmek ve kararlı olmak en önemlisi
bikaç gündür hakim oluyorum kendime ufak kaçamaklar hariç:eek:
ama bugün söz verdim kendime gidecek bu kilolar
sloganım:)) kaçamak asla yok yasakkelime

meleeeek 5 kiloyu kendini sıksan bir ayda verirsin kız
biz napalım 20 kiloooakannehir ufak bir çocuk çıkıcak içimden valla :KK70:

hadi kızlar oturmakla kilo verilmiyor bişeyler yapmak lazım hepimiz çocuk doğurduk
sabahtan akşama kadar ufacık bebeklerle uğraşıyoruz boğazımızamı söz geçiremicez
asiye bildiğim kadarıyla sende koşu bandı vardı ne duruyorsun hataım hergün sabah akşam yürüsen
birazda yediklerine dikkat etsen verirsin kiloları

ben pazartesi işe başlıyorum işyeri yürüme yakınlığında
sabah akşam 20 dakika tempolu yürürsem öğlenleride gelicem bir 20 dakikada öyle
40 dakka mecburi yürüyüş yapıcam birde ben egzersiz yapıyorum onunda linkini veririm size işe yarıyor gibi aktardan ender saraçın beşi b,ir yerde çayınıda almayı düşünüyorum kullananlar memnun

bulamadım :KK43:( ama arıyorum eklicem birazdan buda alıcam beşi biyerde çayı

Beşibir yerde çay

1 litre suya

FUNDA YAPRAĞI 2 tatlı kaşığı
MATE YAPRAĞI 2 tatlı kaşığı
BıBERıYE 1 tatlı kaşığı
KEKıK 1 tatlı kaşığı
YEŞıL ÇAY 2 tatlı kaşığı

sıcak suya karıştırılıp demlenicek,limon sıkılıp içilebilir,tatlandırıcı yada şeker konmıycak,günde 4 su bardağından fazla içilmiycek

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: ıyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor

ne güzel ya..vallahi çok imrendim.
darısı bizekaydirigubbakcemile5

canım sende 169 boy vr ben nerelere kaçayım 164 boyla 74 kiloyum.top gibi hissediyorum kendimi iyice..akannehir
verecez verecez..

nesfit-rejim-spor her ne olursa olsun zayıflayalım kızlar..
verelim kilolardan kurtulalım..yaza incecik girelim
bide benim eşim hiç kilo sevmiyor.oda diyor zayıfla nolur aşkım diye..:gitme:
vercez vercezzzzkaydirigubbakcemile2

canım sizin daha yeni verirsiniz üzme kendini
bizim eylül anneleri topiğinden bi arkadaşımda 90 küsurdan 65 e düştü
akşam 5 den sonra yemeyip bol su içerek
işe yarıyor gerçekten

süper valla 90 65 e yanlız sadece vermek değil geri almamakta önemli
akşam geç satte yememeyi bol su içmeyi ve daha öncede yazdığım gibi
az ve öz yemeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor sanırım

kızlar içinizde en şişko benim. boyum 1.72 ve kilom 92 yani 30 kilo fazlam var ideal kilomdan.
evlendiğimde 72 kilo idim
13 kilo aldım 85 oldum
sporla 11 kilo verdim 74 oldum
hamile kaldığımda 74 idim
13 kilo aldım hamileyken, 85 oldum
doğumdan 1 hafta sonra tartıldm 76 idim
emzirme döneminde 16 kilo aldım.

şimdi 92 kiloyum ve 7 aylık hamile gibikocaman göbeğim var. otobüste yer veriyolar hamile sanıp.
ben bir salona yazıldım. kilo vericem. bunu daha önce başarmıştım. yine başarıcağıma inanıyorum. ben sigarayı bırakabilmiş insanım. (kendimi motive etmeye çalışıyorum)

önümüzdeki hafta kursum başlıyor. spor yaparken rejim yapmayı düşünmüyorum. daha doğrusu özel bir diyet uygulamayı düşünmüyorum. çünkü kepekli ekmekler, diyet bisküviler, saman gibi tadı olan çubuklar, kibrit kutusu peynir, pis kokulu bitki çayları hiç bana göre değil. ben sadece porsiyonlarımı küçültücem. artık erken yatıyorum bu yü,zden belli bir saatten sonra da kalorili şeyler yemicem. en önemlisi de aburcuburu hayatımdan çıkarmak olucak...

ben 2009 şubatta doğum yaptım canım kızım emmiyor 4 ay emdi sadece
koca yaz geçti bir grm gitmedi ama bende çabalamadım
artık yeter diyorum çok sıkıldım çünki etrafımda benle beraber doğum yapanların hepsi
verdi kiloları gördükçe canım sıkılıyor

canım aynen bende senin gibi çevreme baktıkça gaza geldim
burada diyet bölümündeki başarı hikayelerini okuyodum motivasyonum düşünce
doğumdan sonra herkez bi garip bakıyodu bana
sankiş daha doğurmamış gibiydi göbeğim
tüm bunlarıda hırs yaptım valla :)))

selmoş kız bende koşu bandı yok kondüsyon bisikleti var ama çeviricem hergün karar verdim çok zoruma gitti zaten dün bişey.her ağzıma attığım lokmada ağlıycak gibi oluyorum.o beni delirtenlerden hesap sorucam:eek:klava: gardrobumdaki güzel kıyafetlerimi giymek istiyorum ve kocamın benden ilk günki gibi etkilenmesini istiyorum:asigim:

yap asiyecim tabi ne duruyorsun valla bana annem bile kilolusun diyor
arkadaşım var 3 yaşında kocaman oğlu var yanyana durunca onun oğlunuda benim sanıyorlar
kız 45 kilo uçucak üflesen artık yeni kıyafet almaktan sıkıldım inan bazanın altı dolu kotlar dar kazaklar
kot üstü kısa hırkalar hiçbirini giyemiyorum :KK43:( hepside yeni hiçbişeyleri yok
onları gördükçe gaza geliyorum arada bende diyet bölümündeki başarı hikayelerini okuyorum insanlar yapmış yüzküsür kilolardan zayıflayanlar var istesek neler yapmayız

eşim bile verdi ya zoruma gidiyor ne yaptın diyorum bende gizli diyet filanmı yapıyorsun
boğazımı tuttum dedi acıkınca başka şeylerle meşgul oldum zaten hareketli bir işi var
ay o yapıyorsa ben niye yapmıyım benim ne eksiğim var

birde kızlar ilerde ben kardelen büyüdüğü zaman onla yanyana arkadaş abla kardeş gibi durmak istiyorum oyüzden bundan sonra tek amacım az yiyerek doymak olucak bu kiloları verip tekrar almak istemiyorummm

beni en çok üzen yaşımın kilomdan dolayı büyük görünmesi :KK43:

benim eşimde zayıfladı hala göbeği olsada sonuçta başardı ama ben hala aynıyım ama vericem
az önce sıcak çikolataya hayır dedim şimdi yeşil çay içiyorumkaydirigubbakcemile3
bu arada bendede var o beşi bir yerde çayından bende içeyim bari

Son düzenleme:
birde benim zoruma ne gidiyor biliyormusunuz bu yaşta 44 beden giymek.kot alıcam kendime çoğu yerde bedenime göre bulamıyorum illaki colins yada maviden almak zorundayım ancak büyük markalar üretiyor.bende yeni evliyken kilo alanlardanım evlenirken 63 kiloydum tam 15 kilo aldım hamilelikte aldıklarımı verdim ama evlendikten sonra aldığım o 15 kilo yapıştı üstüme.ben aslında öğün aralarında pek bişey yemem ama mesela öğlen yemeği yerine bir tabak doluu kuru pasta yada kurabiye yiyebilirim.pastanede satılan tuzlu çubuklar varya mesele dün akşam bir tadına bakayım dedim yarım poşeti yedi.ben tuzlu yada şekerli kurabiye hastasıyımkurabiye olsunda ne olursa olsun.nefret ediyorum bu huyumdan illaki evde kurabiye olcak çayı sade içemiyorum ve çayada çok düşkünüm

X