Hizmetci gibiyim, gebersem umurlarında değil, ayrılıyorum n'olur okuyun

Her şeyi es geçtim, siz ailenizi arayıp gideceğinizi söylüyor ve toplanıyorsunuz, baba yaptığınız adam gülerek oyun oynuyor. Sizce haksız mısınız?

Size kocalık yapmayan adamı niye tutasınız ki? Bırakın ana oğul kokuşsunlar, köpeklerinin pisliğini de kendileri temizlesin

Zaten devam etmeyeceği belliymiş. Mutlu olmadığın birileriyle aynı evde kalmanın eziyeti daha fazla olur. Herşey gönlünce olsun, yolları ayırmanız daha iyi ona mecbur değilsin.
Bende öyle düşünüyorum. Canim çıkıyor yorgunluktan da bana işin ne diyor çok kırıcı
Valla bosanirken lütfen her türlü tazminati istemeyi de unutmayın zaten kv ile yasamak bile bosanma sebebi, bence ayri ev tutamayan/çalışmayan/ana kuzusu erkekler evlenmesin
KK harici de cok gözlemliyorum
Annesiz tuvalete gitmez asalak
İnşallah bir an önce doğru bir karar verirsiniz
Ayrılmak.

Bu yaşadığınız evlilik değil kölelik olmuş. Ayrılmanız isabet olur

Helal olsun çok bile dayanmışsın böyle adamdan 2çocuk yapmışsın bide seni umursamıyor sevmiyor çalışmıyor ailesinin evinde asalak gibi yaşıyor ben fenalık geçirdim okurken 1dk bile durma o evde birazcık kendine saygın varsa yazık günah. Şerefsiz herif.

Evlenmeden önce bdvdeki konuları okumuştum kayınvalide fobisi oluştu bende de.

Konu sahibi sizin icin üzgünüm tekrar barismasaydiniz keşke .Tekrar donucekseniz de gitmeyin ,sanırım adam bu yüzden sallamıyor .

Sende bir annenin evladı degilmisin kendine değer ver
Evet bende öyle dedim bende bı ananın babanın evladı ym bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim
Bana sen alismissin gitmeye karaktersiz diyor. Ama bu kadın neden gidiyor demiyo. Bu kapıda çıkarsan çocukları da senide silerim diyor neden gidiyor demiyor .d.d.d tabi vide oyun oynarken arkadaşlarına yağmur diye biri vardı o nerde diyor beni tahrik etsin diye .d.d.d.d

Al valizlerini git o evde yazık sana ..

Evet artık istemiyorum zaten çok mutsuzum
Evlenmeden önce bdvdeki konuları okumuştum kayınvalide fobisi oluştu bende de.

Konu sahibi sizin icin üzgünüm tekrar barismasaydiniz keşke .Tekrar donucekseniz de gitmeyin ,sanırım adam bu yüzden sallamıyor .
Pişmanım asla dönmem

Derse şaşırırdım, çünkü sorumluluk duygusu olmayan yetişmemiş biri eşiniz. Böyleleri çirkef ve nankör olur. Çok da bi şey beklemeyin.

Ayrıca blöf yapıyorsanız elinizde kalır gerçek anlamda kararlıysanız öyle gidin, size de evlatlarınıza da anne babanıza da yazık.

Giderseniz çocuklarını bile silebilecek olan bu şey çok da lazım mı size bilemedim.. iğrenç herifin teki pislik.

Bende öyle düşünüyorum. Canim çıkıyor yorgunluktan da bana işin ne diyor çok kırıcı

Annesiz tuvalete gitmez asalak

Ayrılmak.
Lütfen bir avukatla görüşün
1-ayri ev tutmadı
2- çalışmıyor
3- eş olarak yardim etmiyor
4- psikolojik şiddet uyguluyor asagiliyor
Bunlarin hepsini yazin iddianiza ve mecburen ailemden yardim istedim dersiniz gerekirse nafaka tazminat hepsini isteyin zaten her türlü nafaka baglanir çocuklara
Lütfen geri dönmeyin her seferinde daha da kötü olur

Çocukların babasının yanında bile babasız gibi yaşıyorlar şuan , hatta psikolojisi bozuk kendini değersiz hisseden bir anneyle birlikte

Çocuklarınla birlikte geçireceğin kaliteli zamanları kv ve kocana hizmet ederek geçiriyorsun farkında değil misin ? Bu kadar hiçe sayıldığın bir yerde daha fazla yaşayarak çocuklarına da kendine de kötülük etme .

Bu yaşadığınız evlilik değil kölelik olmuş. Ayrılmanız isabet olur
Kadın misim gorevimmis söylenmeye çekmişim:)
Bence de git belki yokluğunda anlar diyecem ama adamda duygu yok
Hemen kri kız peşine düşer. Umrunda olmaz. Barisrken Gidiyorum dersen geri dönüşü olmaz demişti. Gidicem deyince hırslandi. Yüzsüz
Haklı mıyım derken?
Şüphe duymanız neden?
Hep ben haksizim gibi konuşuyor annesigil
Al valizlerini git o evde yazık sana ..
Zaten dayanamiyorum. Sabah kalkarım kahvaltı hazırlarm toplarm. Çocuklar a bakarım bidaha çay koyarım hemen kahve yaparım ilaclarini veririm. Tekrar çay koyarım akşama kadar içerler. Yatajlari toplarm evi temizlerim köpeğin pisliğini temizlerim çocuklarla ilgilebirim yardım eden kimsem yok herşeyi ben yaparım eşimle asla dışarı cikmayizo annesiyle gider heryere oturup sohbet etmeyiz bas başa annesi otrursa oturur annesi giderse peşinden gider... Bıktım

Blöf yapmıyorum. Boyle bı adama gelecegimi emanet edemem.
Asla dönmem
Zaten evli degilsiniz ki evin hizmetcisisiniz. Belese hizmetci herkese lazim.. Asagilanmak, hizmetci olmak istemiyorsaniz derhal ayrilacaksiniz aksi halde kolelige devam
Evet hala yaranamiyorum.. hala sikayet
Aynen öyle bunlara önünde dönecek adam lazım

Böyle evlilikler maalesef çok. Bende bu kadar problem yaşamasamda anneci bir adamla evlendim. Evlendikten sonra belli etmeye başladı ve ailesinin hiçbir hatasını görmüyordu ve üstüne üstelik hep onları savunuyordu. İnsanın en yakını saydığı eşi bile değer vermeyince bu kadar olaya rağmen, ister istemez psikoloji de bozuluyor ve neyin doğru neyin yalnış olduğunu sorguluyorsunuz. Haklısınız ! Haklısınız! Haklısınız ! Aileniz arkanızda duruyorsa hiç arkanıza bakmayın. Olan oldu elinizden gelen herşeyi ve fazlasını yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…