- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Cektigimcile06
-
Bende öyle düşünüyorum. Canim çıkıyor yorgunluktan da bana işin ne diyor çok kırıcıZaten devam etmeyeceği belliymiş. Mutlu olmadığın birileriyle aynı evde kalmanın eziyeti daha fazla olur. Herşey gönlünce olsun, yolları ayırmanız daha iyi ona mecbur değilsin.
Annesiz tuvalete gitmez asalakValla bosanirken lütfen her türlü tazminati istemeyi de unutmayın zaten kv ile yasamak bile bosanma sebebi, bence ayri ev tutamayan/çalışmayan/ana kuzusu erkekler evlenmesin
KK harici de cok gözlemliyorum
Ayrılmak.İnşallah bir an önce doğru bir karar verirsiniz
Bu yaşadığınız evlilik değil kölelik olmuş. Ayrılmanız isabet olur5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle ayrılıp yeniden barıştık kv yaşıyoruz. Bebeğim var eşim asl yardım etmez.suan çalışmıyor akşama kadar akşamdan sabaha kadar oyun oynar PC de. Çocuk uyuyor ses yapma dediğimde bile takmaz ses yapar bağıra bagira oynar. Sabah 8de kalkıyorum akşama kadar çay kahve içerler ailefek hepsinin hizmetlerini ediyoru 2 çocuğa bakıyorum ilaçlarına kadar veriyorum. Evde köpek var onun pisliğini temizliyorum. Eşim işin ne soylenme diyor. 2 dk çocuğu tut dedigimde surat yapıyor. Odada sigara içme dediğimde yıllardır annem karismadi sen kimsin diyor annesinin yanında. Anneside hep oğlu haklı öyle der. Neyse bugün çok hastydim başım dönüyordu. Annesi bı triplerde bilmesine rağmen nasılsın bile demedi. Eşim oyunoyuyordu çocuğa bak dedim surat yaptibende geldiğinde tamam gerejk yok dedim neyse uyudum kalktim çocuk uyuyunca nasıl oldun bile demedi annesiyle sohbet muhabbet. Çocuk kalkmış ağlamış gelmiş bana ağladı sustu haberin olsun sen nasıl oldun dedi çok kötüyüm dedim gitti yine annesinin yanina. Sonra tartıştık noluyo sabahtan beri surat yapiyosun dedi hastayımhasta dedim bu evde hasta olmaya bile hakkım yok dedim. Yeter artık ben gidicem dedim. Ailemi aradım. Yarın gidiyorum. Oda içerde oyun oynuyor güle güle. Toplandığında gördü umrunda değilmiş öyle dedi gidicem dediğin an bitti dedim bende bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim. Normalde de benle oturmaz kalkmaz annesiyle oturur kalkar. Annesine göre hareket eder sizce haklı miyim
Helal olsun çok bile dayanmışsın böyle adamdan 2çocuk yapmışsın bide seni umursamıyor sevmiyor çalışmıyor ailesinin evinde asalak gibi yaşıyor ben fenalık geçirdim okurken 1dk bile durma o evde birazcık kendine saygın varsa yazık günah. Şerefsiz herif.5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle ayrılıp yeniden barıştık kv yaşıyoruz. Bebeğim var eşim asl yardım etmez.suan çalışmıyor akşama kadar akşamdan sabaha kadar oyun oynar PC de. Çocuk uyuyor ses yapma dediğimde bile takmaz ses yapar bağıra bagira oynar. Sabah 8de kalkıyorum akşama kadar çay kahve içerler ailefek hepsinin hizmetlerini ediyoru 2 çocuğa bakıyorum ilaçlarına kadar veriyorum. Evde köpek var onun pisliğini temizliyorum. Eşim işin ne soylenme diyor. 2 dk çocuğu tut dedigimde surat yapıyor. Odada sigara içme dediğimde yıllardır annem karismadi sen kimsin diyor annesinin yanında. Anneside hep oğlu haklı öyle der. Neyse bugün çok hastydim başım dönüyordu. Annesi bı triplerde bilmesine rağmen nasılsın bile demedi. Eşim oyunoyuyordu çocuğa bak dedim surat yaptibende geldiğinde tamam gerejk yok dedim neyse uyudum kalktim çocuk uyuyunca nasıl oldun bile demedi annesiyle sohbet muhabbet. Çocuk kalkmış ağlamış gelmiş bana ağladı sustu haberin olsun sen nasıl oldun dedi çok kötüyüm dedim gitti yine annesinin yanina. Sonra tartıştık noluyo sabahtan beri surat yapiyosun dedi hastayımhasta dedim bu evde hasta olmaya bile hakkım yok dedim. Yeter artık ben gidicem dedim. Ailemi aradım. Yarın gidiyorum. Oda içerde oyun oynuyor güle güle. Toplandığında gördü umrunda değilmiş öyle dedi gidicem dediğin an bitti dedim bende bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim. Normalde de benle oturmaz kalkmaz annesiyle oturur kalkar. Annesine göre hareket eder sizce haklı miyim
Evlenmeden önce bdvdeki konuları okumuştum kayınvalide fobisi oluştu bende de.Önceden chucy, fredie, zombie, vampirler... filandı beni korkutan şeyler. Bu foruma üye olduğumdan beri anne kuzusu eşler ve despot kayınvalideler oldu. Ne zor hayatlarınız var. Bu kadar olayda akıl sağlığını koruyabilenlere madalya verilmeli. Koca içerde oyun bağımlısı, kayınvalide laf sokuyor, gelin evin hizmetçisi.
Böyle evlilik olmaz olsun
Evet bende öyle dedim bende bı ananın babanın evladı ym bana değer vermeyene ben hiç vermem dedimSende bir annenin evladı degilmisin kendine değer ver
Bana sen alismissin gitmeye karaktersiz diyor. Ama bu kadın neden gidiyor demiyo. Bu kapıda çıkarsan çocukları da senide silerim diyor neden gidiyor demiyor .d.d.d tabi vide oyun oynarken arkadaşlarına yağmur diye biri vardı o nerde diyor beni tahrik etsin diye .d.d.d.dHer şeyi es geçtim, siz ailenizi arayıp gideceğinizi söylüyor ve toplanıyorsunuz, baba yaptığınız adam gülerek oyun oynuyor. Sizce haksız mısınız?
Size kocalık yapmayan adamı niye tutasınız ki? Bırakın ana oğul kokuşsunlar, köpeklerinin pisliğini de kendileri temizlesin
Al valizlerini git o evde yazık sana ..5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle ayrılıp yeniden barıştık kv yaşıyoruz. Bebeğim var eşim asl yardım etmez.suan çalışmıyor akşama kadar akşamdan sabaha kadar oyun oynar PC de. Çocuk uyuyor ses yapma dediğimde bile takmaz ses yapar bağıra bagira oynar. Sabah 8de kalkıyorum akşama kadar çay kahve içerler ailefek hepsinin hizmetlerini ediyoru 2 çocuğa bakıyorum ilaçlarına kadar veriyorum. Evde köpek var onun pisliğini temizliyorum. Eşim işin ne soylenme diyor. 2 dk çocuğu tut dedigimde surat yapıyor. Odada sigara içme dediğimde yıllardır annem karismadi sen kimsin diyor annesinin yanında. Anneside hep oğlu haklı öyle der. Neyse bugün çok hastydim başım dönüyordu. Annesi bı triplerde bilmesine rağmen nasılsın bile demedi. Eşim oyunoyuyordu çocuğa bak dedim surat yaptibende geldiğinde tamam gerejk yok dedim neyse uyudum kalktim çocuk uyuyunca nasıl oldun bile demedi annesiyle sohbet muhabbet. Çocuk kalkmış ağlamış gelmiş bana ağladı sustu haberin olsun sen nasıl oldun dedi çok kötüyüm dedim gitti yine annesinin yanina. Sonra tartıştık noluyo sabahtan beri surat yapiyosun dedi hastayımhasta dedim bu evde hasta olmaya bile hakkım yok dedim. Yeter artık ben gidicem dedim. Ailemi aradım. Yarın gidiyorum. Oda içerde oyun oynuyor güle güle. Toplandığında gördü umrunda değilmiş öyle dedi gidicem dediğin an bitti dedim bende bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim. Normalde de benle oturmaz kalkmaz annesiyle oturur kalkar. Annesine göre hareket eder sizce haklı miyim
Evet artık istemiyorum zaten çok mutsuzumHelal olsun çok bile dayanmışsın böyle adamdan 2çocuk yapmışsın bide seni umursamıyor sevmiyor çalışmıyor ailesinin evinde asalak gibi yaşıyor ben fenalık geçirdim okurken 1dk bile durma o evde birazcık kendine saygın varsa yazık günah. Şerefsiz herif.
Pişmanım asla dönmemEvlenmeden önce bdvdeki konuları okumuştum kayınvalide fobisi oluştu bende de.
Konu sahibi sizin icin üzgünüm tekrar barismasaydiniz keşke .Tekrar donucekseniz de gitmeyin ,sanırım adam bu yüzden sallamıyor .
Annesi öyle bir konuşuyor ki hep oğlu haklı oglunada öyle gaz veriyor tabi adam kendini haklı görüyor asalak..Haklı mıyım derken?
Şüphe duymanız neden?
Derse şaşırırdım, çünkü sorumluluk duygusu olmayan yetişmemiş biri eşiniz. Böyleleri çirkef ve nankör olur. Çok da bi şey beklemeyin.Evet bende öyle dedim bende bı ananın babanın evladı ym bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim
Bana sen alismissin gitmeye karaktersiz diyor. Ama bu kadın neden gidiyor demiyo. Bu kapıda çıkarsan çocukları da senide silerim diyor neden gidiyor demiyor .d.d.d tabi vide oyun oynarken arkadaşlarına yağmur diye biri vardı o nerde diyor beni tahrik etsin diye .d.d.d.d
Lütfen bir avukatla görüşünBende öyle düşünüyorum. Canim çıkıyor yorgunluktan da bana işin ne diyor çok kırıcı
Annesiz tuvalete gitmez asalak
Ayrılmak.
Çocukların babasının yanında bile babasız gibi yaşıyorlar şuan , hatta psikolojisi bozuk kendini değersiz hisseden bir anneyle birlikteBakarım. Daha öncede ayriydim 2.ye baristim. Babam zaten ayrilmami istiyor
Çocuklarım babasız büyümesin diyorum ama çok değersiz hissediyorum. Eşim annesi iyiyse mükemmel bir koca oluyor annesi az surat yapsa oda yapiyo annesine bağlı egliligimiz
Kadın misim gorevimmisBu yaşadığınız evlilik değil kölelik olmuş. Ayrılmanız isabet olur
Hemen kri kız peşine düşer. Umrunda olmaz. Barisrken Gidiyorum dersen geri dönüşü olmaz demişti. Gidicem deyince hırslandi. YüzsüzBence de git belki yokluğunda anlar diyecem ama adamda duygu yok
Hep ben haksizim gibi konuşuyor annesigilHaklı mıyım derken?
Şüphe duymanız neden?
Zaten dayanamiyorum. Sabah kalkarım kahvaltı hazırlarm toplarm. Çocuklar a bakarım bidaha çay koyarım hemen kahve yaparım ilaclarini veririm. Tekrar çay koyarım akşama kadar içerler. Yatajlari toplarm evi temizlerim köpeğin pisliğini temizlerim çocuklarla ilgilebirim yardım eden kimsem yok herşeyi ben yaparım eşimle asla dışarı cikmayizo annesiyle gider heryere oturup sohbet etmeyiz bas başa annesi otrursa oturur annesi giderse peşinden gider... BıktımAl valizlerini git o evde yazık sana ..
Blöf yapmıyorum. Boyle bı adama gelecegimi emanet edemem.Derse şaşırırdım, çünkü sorumluluk duygusu olmayan yetişmemiş biri eşiniz. Böyleleri çirkef ve nankör olur. Çok da bi şey beklemeyin.
Ayrıca blöf yapıyorsanız elinizde kalır gerçek anlamda kararlıysanız öyle gidin, size de evlatlarınıza da anne babanıza da yazık.
Giderseniz çocuklarını bile silebilecek olan bu şey çok da lazım mı size bilemedim.. iğrenç herifin teki pislik.
Asla dönmemLütfen bir avukatla görüşün
1-ayri ev tutmadı
2- çalışmıyor
3- eş olarak yardim etmiyor
4- psikolojik şiddet uyguluyor asagiliyor
Bunlarin hepsini yazin iddianiza ve mecburen ailemden yardim istedim dersiniz gerekirse nafaka tazminat hepsini isteyin zaten her türlü nafaka baglanir çocuklara
Lütfen geri dönmeyin her seferinde daha da kötü olur
Evet hala yaranamiyorum.. hala sikayetZaten evli degilsiniz ki evin hizmetcisisiniz. Belese hizmetci herkese lazim.. Asagilanmak, hizmetci olmak istemiyorsaniz derhal ayrilacaksiniz aksi halde kolelige devam
Aynen öyle bunlara önünde dönecek adam lazımÇocukların babasının yanında bile babasız gibi yaşıyorlar şuan , hatta psikolojisi bozuk kendini değersiz hisseden bir anneyle birlikte
Çocuklarınla birlikte geçireceğin kaliteli zamanları kv ve kocana hizmet ederek geçiriyorsun farkında değil misin ? Bu kadar hiçe sayıldığın bir yerde daha fazla yaşayarak çocuklarına da kendine de kötülük etme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?