Hızlı zayıflamam lazım yardım edin

myline malesef sezeryanla doğum yapınca göbek kalıyor. benim oğlum 8 aylık olacak nerdeyse ama göbek duruyor. 12 kilo verdikten sonra sırf göbekten nasıl kurtulurum diye vücut sıkılaştırıcı losyon filan kullandım ama yok yaa bana mısın demiyor :(

canım banada arkadaşlarım 1-1,5 ay sabret diyor sporla giderse ne ala....

Son düzenleme:
kızlar mrb. bendede kocaman bir göbek var ya 5 ay önce doğum yaptım 10 kilo verdim ama göbek birtürlü gitmiyo

HAE:

Canım evet sezeryanda göbek deniyor ama sonuçta sinirler kesiliyor kendini toparlıyor.Hem bu göbek bünye meselesi ben 5 günlük normal yapan bayan gördüm 5-6 aylık hamile gibi idi.Ayrıca rkadaşım 40 günlükken sezeryan yaptı göbek dümdüz idi.Bence tamamen bünye memselesi.

sana katılıyorum kesinlikle bünye meselesi ablam normal doğum yapmıştı onunda geç inmiş :(
tekrar 48 kilo olmak istiyorum rüyamda hep karnımı dümdüz görüyordum sanırırm rüyalar tersine çıkıyor :(

arkadaslar doğum yapalı 1 yıl oldu , 58 kg yum şuan ama göbeğim var .ben artık sezeryanın göbek yaptığına inanmıyorum .bünye ve vucutla alakalı bişi .sez.yapan ve hemen karnı dümdüz yapan kişiler gördüm .Darısı bizim basımıza inş .

18 yaşında 170 boyunda 85 kilo evli bir bayanım ve çocuk istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum nasıl zayıflarım lütfen yardım edin bana ya lütfen kendimi böyle gördükçe kriz geçiriyorum yardım edin....:43:

Back