kızlar ben de aynı dertten muzdariptim sonunda herkesin emzirirken diyet mi olur laflarına kanmadan diyete başladım ve iki ayda 12 kilo verdim.. 62 kiloyla hamile kalmıştım ve 73le doğuma gitmiştim şuanda ise 57 kiloyum. ramazandan sonra tekrar devam edip 50ye düşmek istiyorum (her ne kadar herkes bu kilon iyi dese de ) emzirirken diyet olmaz lafı koca bir yalan!
sen yediklerine zaten dikkat ediyorsun ama az yiyorsun ve zengin içerikli besinler..ayrıca en çok süt artıran şey sudur ve diyette de en az 2 lt su içiyorsun..bir de şu var benim oğlum diyet yaparken ayda 1 kiloya yakın almıştı yani iki ayda 2 kiloya yakın aldı.herhangi bir gelişme geriliği de sözkonusu değildi..
6 öğün var bi kere listede. kahvaltıda klasik peynir zeytin haşlanmış yumurta ve şekersiz çay. ara ögünlerde meyve ve süt (kahvaltı sonrası ara öğünde ve gece öğününde, diğer öğünde salata yenebilir) öğle yemeğinde kırmızı et balık eti ve tavuk eti.kızartma olmayacak. ve miktarını abartmadan. akşam da sebze yemeği yogurt ve salata. her öğünde iki dilim ekmek. çorba içerseniz akşam bi dilim ekmeği çıkarıyorsunuz. işte böyle. gördğünüz gibi çok vitaminli beslendiğiniz için sütün kalitesi de artıyor, su içtiğiniz için miktarı da artıyor. siz de buarada zayıflamış oluyorsunuz. :)
kahorihama ben bu şekilde iki ayda 12 kilo verdim sen de verirsin merak etme :)
kızlar merhaba doğum yapalı 15 gün oldu 70-71 le doğuma gittim şuan 63 kiloyum göbeğim hala duruyor aile hekimimiz göbeğimi gördü 5 aylık gibi duruyor normal yapsaydın şimdiye inerdi dedi sezeryanda biraz zor dedi çok moralim bozuldu başka bi kadın vardı normal yapmıştı doğumunu karnı dümdüzdüonunda bebeği 5 günlüktü henüz nasıl gider bu göbek ben kiloları geçtim mutlaka verririm daha sonra ama bu göbek ne olacak bilmiyorum 1 haftadırda aynı kiloya sabitlendim karnımda inmiyor bir türlü sezeryanın en kötü yanı önce bebeğinle ilgilenememk sonrada göbek sanırım (
bana bir akıl verin lütfen
myline malesef sezeryanla doğum yapınca göbek kalıyor. benim oğlum 8 aylık olacak nerdeyse ama göbek duruyor. 12 kilo verdikten sonra sırf göbekten nasıl kurtulurum diye vücut sıkılaştırıcı losyon filan kullandım ama yok yaa bana mısın demiyor
buarada benim de sezeryandan dolayı göbeğim şuanda 5 aylık hamile gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?