Hızlı zayıflamam lazım yardım edin

fhilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
2
0
36
Erzincan
Selam arkadaşlar siteyi sürekli dışardan takip ediyordum ve cok beğeniyordum yeni bir üye olarak cok muzdarip olduğum bir konuyla bende giriş yapmak istedim.
önce kendimden bahsedeyim 25 yaşında iki çocuk annesiyim oğlum 9 yaşında ayberk onun doğumundan sonra aldığım kiloları hemen verdim fazlasıyla ama şimdide bir kızım oldu ece şu an 6 aylık onda aldıklarım gitmiyo 58 kilo ile hamile kaldım şuan 72 yim boy 1.70 en az 10 kilo vermem lazım 10 kilo gitti doğumdan sonra daha gitmiyo çakıldı sanki 1 ay sonra işe başlıyorum giyecek birşey bulamıyorum hepsi 38 beden çıldırıyorum...kilodan nefret edenler yazın yardım edin belki gaza gelir yaparım birşeyler :(

mrb cnm benimde 14 aylık bir kızım var ve üzerime yapışmış bir 10 kilo

diyete başladım 4 aydır ama maalesef gram vermedim benim tek umudum adet olursam

belki veririm diye yaşamak keşke hızlı bir şekilde zayıflamayı bilseydim ve sana yardım

etseydim tatlıyı ekmeği hamurişini kestim bunlar sadece kilomu sabitlememe yaradı

bende 1 aya kalmaz işe baslıycam ama bende giyecek hiç bişe bulammıyorum.

senn yıne kıyafetlerin 38bbedenmiş 40 beden ya da 42 beden sana olur ve bu bedenlerde kıyafet tercihi çok fazla.

ben meksika biberi hapını denemek isitorum.
bi arkadasım kullandı acaip zayıfladı 15 kilo verdi ve geri almadı. ama cesaret edemiyorum

kızlar ben de aynı dertten muzdariptim sonunda herkesin emzirirken diyet mi olur laflarına kanmadan diyete başladım ve iki ayda 12 kilo verdim.. 62 kiloyla hamile kalmıştım ve 73le doğuma gitmiştim şuanda ise 57 kiloyum. ramazandan sonra tekrar devam edip 50ye düşmek istiyorum (her ne kadar herkes bu kilon iyi dese de ) emzirirken diyet olmaz lafı koca bir yalan!

buarada en güzeli doğal olarak zayıflamak..ben aslında ömer coşkunun my slimmer kullancaktım emzirirken 11 aylık olana kadar yasak dediler, ben de kendim zayıflamaya karar verdim.onu kullanma isteğim de bir an önce kilo vermekti..güya onunla da ayda 8 kilo verecektim ama kendim doğal diyetimle ayda 6 kilo vermiş oldum..şuan tek şikayetim sezeryandan dolayı gitmemiş olan göbeğim :(

bence cok buyutulecek kadar bi kilo probleminiz yok .. yani boyunuzla kilonuz en azindan orantili
belki 1 ayda on kiloyu verirsiniz ama bu sagliginiz acisindan asla uygun olmaz ve verdiginiz gibide fazlasiyla geri alirsiniz ..
oncelikle sakin olun bir kac tane 40, 42 beden kiyafet alin simdilik onlarla idare edin
ve hem rejime hemde spora baslayin bir ayda rahat bi sekilde sagliginizi kaybetmeden 4 kiloyu zaten verirsiniz .. bi bakmissiniz ikinci ayda bi dort kilo daha ucuncu ayda bi dort kilo daha ve ideal kilonuza saglikli bir sekilde ulasmis olursunuz ..
unutmayin onemli olan sagliginiz ..
o kilolar getirdi size minik meleginizi bunu dusunun ve rahatlayin :)))

Tam bana uygun bu başlık.Bende doğum yapal 35 gün oluyor.Bende 1 ay sonra işe başlıyorum ve üzrimde fazla 10 kilo var.Ben kilo verirken sütümde artsın isityorum zaten sütüm artsın diye sürekli bitkisel çaylar ve meyve suları içiyorum.Benimde giyecek kıyafetim yok e hep aynı şeylerde giyemem.Diyetisyene mi gitsem acaba.

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim ama nobelitiy isimli arkadaşımı tebrik ediyorumm ama canım nasıl yaptığın konusunda biraz bahsedersen belki iiyice gaza gelirim :-))))

aslında internette de emziren annelere yönelik diyetler var diyetisyene gitmek istemeyenler için..süt artıran bütün gıdalar bu diyetlerde..dikkat etmeniz gereken şey öğün saatlerini atlamamak ve mutlaka protein için her gün balık tavuk ya da kırmızı et tüketmek..ben bi hafta buna dikkat etmemiştim. 1,5 kilo vermiştim ama hepsi kaslardan gitmişti yağlar duruyordu.. yani kendi kendinize zayıflarken yağ kas dengesini korumanız için dikkat edin. tartıda zayıflıyor oluşunuz yağlarınızın eridiğini göstermeyebilir..

kızlar ben de aynı dertten muzdariptim sonunda herkesin emzirirken diyet mi olur laflarına kanmadan diyete başladım ve iki ayda 12 kilo verdim.. 62 kiloyla hamile kalmıştım ve 73le doğuma gitmiştim şuanda ise 57 kiloyum. ramazandan sonra tekrar devam edip 50ye düşmek istiyorum (her ne kadar herkes bu kilon iyi dese de ) emzirirken diyet olmaz lafı koca bir yalan!

aa ama emzirirken zayiflamak bebek icin cok tehlikeli. bana doktorum defalarca söyledi yediklerine dikkat et diye.zayiflamaman lazim diye.

sen yediklerine zaten dikkat ediyorsun ama az yiyorsun ve zengin içerikli besinler..ayrıca en çok süt artıran şey sudur ve diyette de en az 2 lt su içiyorsun..bir de şu var benim oğlum diyet yaparken ayda 1 kiloya yakın almıştı yani iki ayda 2 kiloya yakın aldı.herhangi bir gelişme geriliği de sözkonusu değildi..

sen yediklerine zaten dikkat ediyorsun ama az yiyorsun ve zengin içerikli besinler..ayrıca en çok süt artıran şey sudur ve diyette de en az 2 lt su içiyorsun..bir de şu var benim oğlum diyet yaparken ayda 1 kiloya yakın almıştı yani iki ayda 2 kiloya yakın aldı.herhangi bir gelişme geriliği de sözkonusu değildi..

Canım nasıl beslendin.Ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.Sütümünde kesilmesini istemiyorum bende az yiyroum ama günde su dışında 1litre meyve suyu içiyorum süt olsun diye ama benimde en kısa sürede kilo vermem lazım yani 2 ayda 10 kilobilmiyorumkismile

6 öğün var bi kere listede. kahvaltıda klasik peynir zeytin haşlanmış yumurta ve şekersiz çay. ara ögünlerde meyve ve süt (kahvaltı sonrası ara öğünde ve gece öğününde, diğer öğünde salata yenebilir) öğle yemeğinde kırmızı et balık eti ve tavuk eti.kızartma olmayacak. ve miktarını abartmadan. akşam da sebze yemeği yogurt ve salata. her öğünde iki dilim ekmek. çorba içerseniz akşam bi dilim ekmeği çıkarıyorsunuz. işte böyle. gördğünüz gibi çok vitaminli beslendiğiniz için sütün kalitesi de artıyor, su içtiğiniz için miktarı da artıyor. siz de buarada zayıflamış oluyorsunuz. :)

kahorihama ben bu şekilde iki ayda 12 kilo verdim sen de verirsin merak etme :)

6 öğün var bi kere listede. kahvaltıda klasik peynir zeytin haşlanmış yumurta ve şekersiz çay. ara ögünlerde meyve ve süt (kahvaltı sonrası ara öğünde ve gece öğününde, diğer öğünde salata yenebilir) öğle yemeğinde kırmızı et balık eti ve tavuk eti.kızartma olmayacak. ve miktarını abartmadan. akşam da sebze yemeği yogurt ve salata. her öğünde iki dilim ekmek. çorba içerseniz akşam bi dilim ekmeği çıkarıyorsunuz. işte böyle. gördğünüz gibi çok vitaminli beslendiğiniz için sütün kalitesi de artıyor, su içtiğiniz için miktarı da artıyor. siz de buarada zayıflamış oluyorsunuz. :)

kahorihama ben bu şekilde iki ayda 12 kilo verdim sen de verirsin merak etme :)

Çok teşekkür ederim canım.Bende bugün başladım ve hiç aç kalmadım.Dediğin gibi protein zengini diyet ve sütün kalitesini arttıtacak vede bol bol su hadi bakalım.Ama ben sabhları erken kalkamıyorum düzensiz oluyor o üzden yemem içmem.10-11-12 ciivarı kahvaltı oluyor malesef ama artık daha dikkat edeceğim.Umarım kilo veririm canımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba doğum yapalı 15 gün oldu 70-71 le doğuma gittim şuan 63 kiloyum göbeğim hala duruyor aile hekimimiz göbeğimi gördü 5 aylık gibi duruyor normal yapsaydın şimdiye inerdi dedi sezeryanda biraz zor dedi çok moralim bozuldu başka bi kadın vardı normal yapmıştı doğumunu karnı dümdüzdü :( onunda bebeği 5 günlüktü henüz nasıl gider bu göbek ben kiloları geçtim mutlaka verririm daha sonra ama bu göbek ne olacak bilmiyorum 1 haftadırda aynı kiloya sabitlendim karnımda inmiyor bir türlü sezeryanın en kötü yanı önce bebeğinle ilgilenememk sonrada göbek sanırım :((
bana bir akıl verin lütfen :(

myline malesef sezeryanla doğum yapınca göbek kalıyor. benim oğlum 8 aylık olacak nerdeyse ama göbek duruyor. 12 kilo verdikten sonra sırf göbekten nasıl kurtulurum diye vücut sıkılaştırıcı losyon filan kullandım ama yok yaa bana mısın demiyor :(

HAE:
kızlar merhaba doğum yapalı 15 gün oldu 70-71 le doğuma gittim şuan 63 kiloyum göbeğim hala duruyor aile hekimimiz göbeğimi gördü 5 aylık gibi duruyor normal yapsaydın şimdiye inerdi dedi sezeryanda biraz zor dedi çok moralim bozuldu başka bi kadın vardı normal yapmıştı doğumunu karnı dümdüzdü :( onunda bebeği 5 günlüktü henüz nasıl gider bu göbek ben kiloları geçtim mutlaka verririm daha sonra ama bu göbek ne olacak bilmiyorum 1 haftadırda aynı kiloya sabitlendim karnımda inmiyor bir türlü sezeryanın en kötü yanı önce bebeğinle ilgilenememk sonrada göbek sanırım :((
bana bir akıl verin lütfen :(

Canım evet sezeryanda göbek deniyor ama sonuçta sinirler kesiliyor kendini toparlıyor.Hem bu göbek bünye meselesi ben 5 günlük normal yapan bayan gördüm 5-6 aylık hamile gibi idi.Ayrıca rkadaşım 40 günlükken sezeryan yaptı göbek dümdüz idi.Bence tamamen bünye memselesi.

myline malesef sezeryanla doğum yapınca göbek kalıyor. benim oğlum 8 aylık olacak nerdeyse ama göbek duruyor. 12 kilo verdikten sonra sırf göbekten nasıl kurtulurum diye vücut sıkılaştırıcı losyon filan kullandım ama yok yaa bana mısın demiyor :(
buarada benim de sezeryandan dolayı göbeğim şuanda 5 aylık hamile gibi duruyor :(

Bende mekik çekmyi falan düşünüyom ama daha çok yeni.3 ay dolsun öyle.Ama ben günde 20-30 defa karnımı içeri çekiyom.Merak etmeyin kızlar çıtır gibi olacağız inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt

Back