Selam arkadaşlar siteyi sürekli dışardan takip ediyordum ve cok beğeniyordum yeni bir üye olarak cok muzdarip olduğum bir konuyla bende giriş yapmak istedim.
önce kendimden bahsedeyim 25 yaşında iki çocuk annesiyim oğlum 9 yaşında ayberk onun doğumundan sonra aldığım kiloları hemen verdim fazlasıyla ama şimdide bir kızım oldu ece şu an 6 aylık onda aldıklarım gitmiyo 58 kilo ile hamile kaldım şuan 72 yim boy 1.70 en az 10 kilo vermem lazım 10 kilo gitti doğumdan sonra daha gitmiyo çakıldı sanki 1 ay sonra işe başlıyorum giyecek birşey bulamıyorum hepsi 38 beden çıldırıyorum...kilodan nefret edenler yazın yardım edin belki gaza gelir yaparım birşeyler![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
önce kendimden bahsedeyim 25 yaşında iki çocuk annesiyim oğlum 9 yaşında ayberk onun doğumundan sonra aldığım kiloları hemen verdim fazlasıyla ama şimdide bir kızım oldu ece şu an 6 aylık onda aldıklarım gitmiyo 58 kilo ile hamile kaldım şuan 72 yim boy 1.70 en az 10 kilo vermem lazım 10 kilo gitti doğumdan sonra daha gitmiyo çakıldı sanki 1 ay sonra işe başlıyorum giyecek birşey bulamıyorum hepsi 38 beden çıldırıyorum...kilodan nefret edenler yazın yardım edin belki gaza gelir yaparım birşeyler
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)