- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
Artık sürekli kilo al - kilo ver döngüsünden bıktığım için kısa sürede kilolarımı vermeye ve arkasından korumaya odaklandım. Yaklaşık 5 senedir bu konuda onlarca kitap okudum ve bir çok bilgi edindim. Sonunda kendime göre bir diyet hazırladım ve 4 gündür yapıyorum. 4 günde 3 kilo verdim, bunun çoğu sudur biliyorum ama yine de bana çok iyi moral verdim. Bu başlıkta neler yiyorum herkesle paylaşmak istiyorum belki ihtiyacı olan başkası da faydalanır. Ancak bu benim kişisel beslenmem, kimseye bir öneri değil. Bu diyet sağlıksız diyecek arkadaşlara şimdiden çok ciddi paralar ödeyerek çok ünlü diyetisyenlere gittiğimi ve uzun dönemde çok yavaş kilo verip bırakınca kolaylıkla aldığımı söylemek isterim. Bu nedenle uzman kontrolünde yavaş kilo verin felsefesine artık inanmıyorum. Hızlı ve zorlayıcı bir diyetle kilolarımı kısa zamanda vereceğim ve sonrasında iyi bir korunma programı uygulayacağım. Bu arada şu anda 67.5 kiloyum ve boyum 1.58. Hedefim ilk aşamada 57 kilo olmak sonrasına bakacağım. Diyetim protein ağırlıklı, karbonhidrat ve yağı düşük, düşük kalorili bir diyet ancak ilk 2 hafta bu şekilde devam edeceğim sonrasında daha makul bir beslenmeye geçmeyi planlıyorum. Bakalım nasıl gidecek.
1. gün yediklerim
Sabah: Az 2 tereyağında yumurta
Ara: Şekersiz nescafe ( 2- 3 yemek kaşığı süt ekledim tadı iyi olsun diye)
Öğlen: 150 gr haşlanmış tavuk, 1 bardak diet kola
Ara: 1 büyük kupa yeşil çay
Akşam: 200 gr ızgara balık
Yatmadan önce: Bitki Çayı
2 .gün ve 3. gün yediklerim
Sabah: Az tereyağında 2 yumurta
Öğlen: 100 gr light ton balığı - Bol limon sıktım, 1 bardak diyet kola
Akşam: 100 gr yağsız bonfile ızgara
4. gün yediklerim
Öğlen: 1 dilim protein ekmeği - Migroslarda satılıyor, karbonhidratı düşük bir ekmek, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ( şekersiz, sürülebilir fıstık ezmesi)
Akşam: 150 gr ızgara somon balığı , çok az yağlı ve bol limonlu az kıvırcık salata
Her gün en az 2.5 litre su içiyorum ve spor yapmaya ne yazık ki imkanım yok. Spora 60 kilo olunca sıkılaşmak için başlamayı düşünüyorum, şimdilik spor olmadan devam edeceğim.
Kilo vermeye çalışan herkese başarılar dilerim ve bana katılacak arkadaşlar olursa beklerim.
1. gün yediklerim
Sabah: Az 2 tereyağında yumurta
Öğlen: 150 gr haşlanmış tavuk, 1 bardak diet kola
Akşam: 200 gr ızgara balık
2 .gün ve 3. gün yediklerim
Öğlen: 100 gr light ton balığı - Bol limon sıktım, 1 bardak diyet kola
Akşam: 100 gr yağsız bonfile ızgara
4. gün yediklerim
Öğlen: 1 dilim protein ekmeği - Migroslarda satılıyor, karbonhidratı düşük bir ekmek, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ( şekersiz, sürülebilir fıstık ezmesi)
Akşam: 150 gr ızgara somon balığı , çok az yağlı ve bol limonlu az kıvırcık salata
Her gün en az 2.5 litre su içiyorum ve spor yapmaya ne yazık ki imkanım yok. Spora 60 kilo olunca sıkılaşmak için başlamayı düşünüyorum, şimdilik spor olmadan devam edeceğim.
Kilo vermeye çalışan herkese başarılar dilerim ve bana katılacak arkadaşlar olursa beklerim.
Son düzenleme: