Hızlı kilo alıp da vermek isteyenler buraya

kızlar siz aklınıza gelen soruları sorun bana öyle yapalım.yoksa yetişemem tek tek:)
mesela beyaz çay iyidir bu arada bitki çayı olarak içlerinde en iyisi diyim size.tadı da çok güzel ben sevmiştim..
ekmeği sıfıra indirmeyin.kepekli yemeyin ama.tam tahıllı yada tam buğday ekmek yiyin.
bu arada günde 2 3 ceviz içi yiyin..
salataları yağsız yapıın..
pilav makarnayıda ölçülü yiyebilirsiniz mesela öğle akşam 3er yemek kaşığı gibi.

Verelm kleopatrm ;-) ama bn bisey yemdgm zamn kilo gdiyi yani soyle bi diyet olucak yogurt yiyorum baharatla süslym eti formla bandır bandr yiyomm bugn basladim ;-))) birbirmzi gaza getirelim istiyorm sıkıstıralm kızalm gerekirse olmazmi yha cok seymi istiyore kleoptrammmmm ;-)

olur olur ama oyle de yag gitmez bıraz da olsa yemen lazım sen bu akşam gun boyu yediklerini yaz tamam mı btanem

aferim sana sonrada kilo vericem diyosun:))
ilk önce senin diyettense düzenli yemeye kendini alıştırman gerekiyo canım
farkindaym yanlista ayda bikez oliyo o kadar olsn:-\ aksam yemegm yogurt form yine suan yiyorum;-) kocamda oooo guzel bi ziyafet cekiyo suan zorla israr ediyo suan yardim edinnnn ;-))))

farkindaym yanlista ayda bikez oliyo o kadar olsn:-\ aksam yemegm yogurt form yine suan yiyorum;-) kocamda oooo guzel bi ziyafet cekiyo suan zorla israr ediyo suan yardim edinnnn ;-))))

canım yoğurt form öğün değil az az normal yemeklerden ye olmaz böyle bak sonrası çok sıkıntılı bir sürü sağlık problemin çıkar

canım yoğurt form öğün değil az az normal yemeklerden ye olmaz böyle bak sonrası çok sıkıntılı bir sürü sağlık problemin çıkar

Haklisn baby en azindan bi hafta yapiym yeni basladm O:-)sporda yapiydm bisiklet bacaklarmi kalinlastirdi sanki biraktm.kosu bandi var evde arada aklima gelince iste

makres=esmer_sekerim;32275469]hafif canım ama dikkat, yasak bölge orasııı:52:

yeme kendine hakim ol, yoksa yedin mi :26:[/QU
Yawwru küçucúktu ekmek ceyrek bike degildi babymi dinledim =} dahada bişi yemm ama kahve faln içerim ama sekersuiz..gece önemli bnm için ins ymm esmerm

makres=esmer_sekerim;32275469]hafif canım ama dikkat, yasak bölge orasııı:52:

yeme kendine hakim ol, yoksa yedin mi :26:[/QU
Yawwru küçucúktu ekmek ceyrek bike degildi babymi dinledim =} dahada bişi yemm ama kahve faln içerim ama sekersuiz..gece önemli bnm için ins ymm esmerm

aferin 100 puan sana :) bende demin 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt yedim şimdide şekersiz türk kahvesi ve maden suyu içiyorum yanına sade gel beraber içelim dedikoduda yaparız tatlım :52: :6::7:

yemekten 15 dk önce 10 bitki karışımlı çayımı içtim helal bana :24:

aferin 100 puan sana :) bende demin 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt yedim şimdide şekersiz türk kahvesi ve maden suyu içiyorum yanına sade gel beraber içelim dedikoduda yaparız tatlım :52: :6::7:

yemekten 15 dk önce 10 bitki karışımlı çayımı içtim helal bana :24:

3kasikmi yedn sadece bravo esmerim bk bn onu yapamam yani yha cok yha hiç bn şuanda yha hiç=] turk kahvesine hayir diyemm adresi ver çabık =}}}}}}}

3kasikmi yedn sadece bravo esmerim bk bn onu yapamam yani yha cok yha hiç bn şuanda yha hiç=] turk kahvesine hayir diyemm adresi ver çabık =}}}}}}}

şuannn açım nasıl bende yeşil elma yiyiyorum şimdi :25: bol su içerim bide :43:

ah gelsende özel uçağımla aldırsam seni :10: :35:

Son düzenleme:
Kızlar bugun yediklerimi yazıyorumm :DD ama yarın duzelticem kendimi söz :)

Sabah : Krep salata domates
Öğlen:ÇiKOLata bol bol
Akşam : cips kola ve orman kebabı

Back
X