Hızlı kilo alıp da vermek isteyenler buraya

ne güzel günler tadını çıkarın derim..şaka bir yana herşeyin ayrı bir güzelliği var ..bu arada akşam menün az değil mi..

benim öğlen menüsünde

taze fasulye
yoğurt

Akşam

balık ve salata

ne güzel günler tadını çıkarın derim..şaka bir yana herşeyin ayrı bir güzelliği var ..bu arada akşam menün az değil mi..

benim öğlen menüsünde

taze fasulye
yoğurt

Akşam

balık ve salata
az tabisii doymadm su icerek bastirmaya calisiyorumm baska carem yok gitmiyo yoksa yaglar bnden ;-) bu saatten sonra hep içeck caydir meyvesuyu kahve faln

kızlar benide alın aranıza suan hiçbir günlüğe bağımlı değilim ve kendimi öksüz yetim hissediyorummmmm:9::9::9:
şaka bi yana da tam benlik burası...
ben 1 eylülde 65 kilo iken şimdi 70.9 yani 71 kiloyum son zamanlar kendimi tutamıyorum bana destek olun nolurrrrrrr.:16::16::16:
bir ay oldu sigarayı bıraktım sonucuda işte bu ansızın gelen kilolar...
bayram sonuna kadar sadece dikkat ederek geçiştirip bayramdan sonra sıkı bi diyete girmek istiyorum
hergün girmeye calısacagım kızlar giremezsem kusura bakmyaın şimdiden söleyim...
boy 1.55
kilo 71
yaş 25
yarışmacı arkadaşlara başarılarrrrrr:9:

kızlar benide alın aranıza suan hiçbir günlüğe bağımlı değilim ve kendimi öksüz yetim hissediyorummmmm:9::9::9:
şaka bi yana da tam benlik burası...
ben 1 eylülde 65 kilo iken şimdi 70.9 yani 71 kiloyum son zamanlar kendimi tutamıyorum bana destek olun nolurrrrrrr.:16::16::16:
bir ay oldu sigarayı bıraktım sonucuda işte bu ansızın gelen kilolar...
bayram sonuna kadar sadece dikkat ederek geçiştirip bayramdan sonra sıkı bi diyete girmek istiyorum
hergün girmeye calısacagım kızlar giremezsem kusura bakmyaın şimdiden söleyim...
boy 1.55
kilo 71
yaş 25
yarışmacı arkadaşlara başarılarrrrrr:9:

Kız boncuk yardimci oluruz tabi elimzden geldiginceee hoş geldin... Oo kilolar gidecekkkkk ;-) ama sabırr once hersey beyinde bitiyoo gerci her konuda boyle ama bu diyet icin daha onemli cok azdr yiyip kilo almayan o gordugumuz fit kizlar emn ol cogu aç ;-) kendimiz icin yha mutlu olmak icin barıs icin hahaha ;-)birbirimize destek olalim bunu istiyorum gaza getirelim hep O:-)

Kız boncuk yardimci oluruz tabi elimzden geldiginceee hoş geldin... Oo kilolar gidecekkkkk ;-) ama sabırr once hersey beyinde bitiyoo gerci her konuda boyle ama bu diyet icin daha onemli cok azdr yiyip kilo almayan o gordugumuz fit kizlar emn ol cogu aç ;-) kendimiz icin yha mutlu olmak icin barıs icin hahaha ;-)birbirimize destek olalim bunu istiyorum gaza getirelim hep O:-)

canım suan bayram telaşı var herkeste o yüzden bikaç gün sakin olur buralar bayram dönüşü gör sen etleri tatlıları yiyipte zayıflamak isteyenlerle dolup taşacak sayfamız tabi en önce bennnnnnnnnnnnnnnn....

cok saol canım haklısın valla yiyipte zayıf kalmak imkansız yaaa napalım bizde yemicez artıkınnnn son caremiz aclık... ben aslında uzun süredir diyetteyim sıkıldım artık birazda hevesim kaçtı son kilolarım cok zorladı beni son 10 kilocuk daha versem harika olacak hadi bakalım hayırlısı sağlığımızdan olmadan gitsin gari su kiloalr...

canım suan bayram telaşı var herkeste o yüzden bikaç gün sakin olur buralar bayram dönüşü gör sen etleri tatlıları yiyipte zayıflamak isteyenlerle dolup taşacak sayfamız tabi en önce bennnnnnnnnnnnnnnn....

cok saol canım haklısın valla yiyipte zayıf kalmak imkansız yaaa napalım bizde yemicez artıkınnnn son caremiz aclık... ben aslında uzun süredir diyetteyim sıkıldım artık birazda hevesim kaçtı son kilolarım cok zorladı beni son 10 kilocuk daha versem harika olacak hadi bakalım hayırlısı sağlığımızdan olmadan gitsin gari su kiloalr...

Haklisn boncuk bayram telasi ama bu ara daha cok onemli benim icin bayramda ipin ucunu kaçirdkmi devami gelir :-\ yha bn gercektende zayiflamk isteyn insanlarla karsilasmk istiyorum birbirimizi gaza getirelm istiyorum cunku tek basima yapmyrm esimde zayf halimden anlmyo.sendn ricm destk olalim birbirmze

Haklisn boncuk bayram telasi ama bu ara daha cok onemli benim icin bayramda ipin ucunu kaçirdkmi devami gelir :-\ yha bn gercektende zayiflamk isteyn insanlarla karsilasmk istiyorum birbirimizi gaza getirelm istiyorum cunku tek basima yapmyrm esimde zayf halimden anlmyo.sendn ricm destk olalim birbirmze

balım kusura bakmayın gercekten ilgilenemiyorum pek baslıgımla bayram telası maglum bugun baklava yedim valla ne diyet ne sağlıklı yaşam yalan oldu

bayram bitti sonunda ve ben tam 72 kiloyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffff
bayramda ipin ucunu epey bi kacırdım mangallar kavurmalar tatlılar ooooo
bugün sıkı bi şekilde diyete basladım kafama göre takılacağım bakalım...
sabah kalkınca sade türk kahvesi içtim yanında 2 kuru incir yedim
ardından 9lu cay içtim 2 fincan
öğleye 5 tane yaprak sarma yedim
akşama da 1 elmayla günü bitirmeyi düşünüyorum
1 ay içinde en azından 6-7 kilo vermeliyim
hadi kızlar siz başlamadınız mı daha
bu arada 9lu cayımı günde 5 fincan içiyorum ve tabi günlük 3 litre suyum da var mutlaka içiyorum ikisini

Kızlar morelim çok bozuldu gercekten bugun alışverişe çıktım 46 beden pantolon anca oldum şuan bnde taRTI yok ama 85 i geciiyorum sanırım. birde sigarayı bırakmaya çalışıyorum nolcak halim bilmiyorum dahada çok kilo almasam iyidir.

Ya arkadaşlar neden kimsecikler gelmiyor....ben gelip bakıorum kimse yazmıyor herkes verdi galiba kilolarını ....:5::5::5::5::5:

Hakikaten çabuk alan çabuk veren grupmuşuz....:4::4::4::4::4:

Back
X