Hızlı kilo alıp da vermek isteyenler buraya

Kleopatra01

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
26
0
6
İstanbul
Kızlar ben 55 kilodan 85 kiloya cıktım 3 ayda psikolojik ilaçlar kullandıgım için çok hızlı kilo aldım ve çok hızlı da verebilirmişim duyduguma göre şimdi gercekten kilo vermek isteyen varsa hırslıysa buraya yazsın burda birlikte kilo vereceğiz. Birbirimize yardımcı olacagız zaman zaman kürler uygulayacagız her gun ne yediğimizi buraya yazacagız yanlış bir şey varsa onu duzelteceğiz öyle devam edeceğiz diyetimize.. Diyet değil bu aslında diyet diye bir şey yok bayanlar sadece sağlıklı besleneceğiz...

Bayanlar bu hafta 3 kilomu verdim deftere yediklerimi yazarak gercekten etkili oluyor şuan83 kiloyum bu akşamda yediklerimi buraya yazagım. Hayydiii katılın bana !

Bu başlığa katılanlar

esmer_sekerim
makres
melek_yt
maviboncukcum

KIZLAR CUMARTESİ GUNLERİ KAÇ KİLO KAÇ GRAM VERİLDİYSE BURAYA BİLDİRİN İSMİNİZİN YANINA YAZACAGIM yILBAŞINA KADAR EN ÇOK KİLOYU VERENE HEDİYEM VAR

Son düzenleme:
Kızlar ben 55 kilodan 85 kiloya cıktım 3 ayda psikolojik ilaçlar kullandıgım için çok hızlı kilo aldım ve çok hızlı da verebilirmişim duyduguma göre şimdi gercekten kilo vermek isteyen varsa hırslıysa buraya yazsın burda birlikte kilo vereceğiz. Birbirimize yardımcı olacagız zaman zaman kürler uygulayacagız her gun ne yediğimizi buraya yazacagız yanlış bir şey varsa onu duzelteceğiz öyle devam edeceğiz diyetimize.. Diyet değil bu aslında diyet diye bir şey yok bayanlar sadece sağlıklı besleneceğiz...

Bayanlar bu hafta 3 kilomu verdim deftere yediklerimi yazarak gercekten etkili oluyor şuan83 kiloyum bu akşamda yediklerimi buraya yazagım. Hayydiii katılın bana !

1 haftada nasıl verdin 3 kiloyu (Tebriklerrr) :53:

benimde öyle hemen gider ama izlediğin yolu anlatsan fena olmazdı hani :23:

Tabii sebze sever misin ? Ben bol bol sebze tukettim aksamları et ürünlerini de öglen yemeye çalıştım. su şişemi yanımdan ayırmadım..ve en önemlisi yediklerimi hep deftere yazdım sonra onları kontrol ettiğimde yanlış bir şey varsa onu kestim ya da spor yaparak eritmeye çalıştım bu baslıga ktılmak ister misin ? lİsteye adını yazayım.

Tabii sebze sever misin ? Ben bol bol sebze tukettim aksamları et ürünlerini de öglen yemeye çalıştım. su şişemi yanımdan ayırmadım..ve en önemlisi yediklerimi hep deftere yazdım sonra onları kontrol ettiğimde yanlış bir şey varsa onu kestim ya da spor yaparak eritmeye çalıştım bu baslıga ktılmak ister misin ? lİsteye adını yazayım.

evet çok severim sebzeyi, tamam beraber yapalım diyeti olur mu? her gün burada buluşuruz :8:

bitki çayları içiyormusun peki sen?

aa bak onu unuttum söylemeyi bitki çayını çok severim ben gunde en az bi bardak ekinezya ya da papatya çayı içiyorum yeşil çaya pek ısınamadım senin aran nasıl?

bende çok severim bitki çaylarını. sevmen lazım diyette yeşil çayı onu sevemiyorsan beyaz çay iç yada karışık bitki çayları işini daha da kolaylaştırır.
ben günde 1 tane form çay içiyorum. şimdide liptonun 10'lu çayı çıkmış yeni onu aldım şimdi başlayacağım :34:

bende çok severim bitki çaylarını. sevmen lazım diyette yeşil çayı onu sevemiyorsan beyaz çay iç yada karışık bitki çayları işini daha da kolaylaştırır.
ben günde 1 tane form çay içiyorum. şimdide liptonun 10'lu çayı çıkmış yeni onu aldım şimdi başlayacağım :34:

10 lu çaymı :) du hemen arastırıyorum bende alırım ondan

yaa cıkmadı google da :( bana bilgi verir misin

heey yediklerinizi ölçülü yazın deftere kızlar ben yardım ederim size eğer sorunuz olursa:34:
esmer şekerim biliyo zaten sözüm vardı ona ama hiiç sormuyo:)))
bitki çayını çok içmeyin ama 2 bardak için maksimum çünkü normal çay kahvede gün içinde giriceği için sakıncalı olabilir.
sebze yemeklerinin suyunu pek yememeye çalışın yağı suyuna geçer yemeğin çünkü..
aynı durum kurubaklagil vs yemekler içinde geçerli tamamen susuz yemeyin ama suyunu oldukça az koyun.
yarım yağlı yada yağsız süt peynir vs vs yerseniz de çok fayda eder zamanla..
hı bu arada kolesterol sorununuz yoksa her sabah haşlanmış yumurta yiyin:34:
kurubaklagili hafta 3-4 kere yiyin..posası var kurubaklagilin metabolizmayı hızlandırır.
yemekten yada meyve yedikten 2 3 saat sonra yatın..
birde yemekten hemen sonra meyve yemeyin çayıda 45dk sonra için.

Slm kızlarrr kendime saglam bi yer arym abi yhaaaa ;-) bnde 49dan 55 ciktm morelm sifr i yuzden . 1 senede aldm bu arada bu kiloyu

yaa cıkmadı google da :( bana bilgi verir misin

yeni olduğu için çıkmamıştır ama marketlerde var bak sana foto çektim

$çay.webp

heey yediklerinizi ölçülü yazın deftere kızlar ben yardım ederim size eğer sorunuz olursa:34:
bitki çayını çok içmeyin ama 2 bardak için maksimum çünkü normal çay kahvede gün içinde giriceği için sakıncalı olabilir.
sebze yemeklerinin suyunu pek yememeye çalışın yağı suyuna geçer yemeğin çünkü..
aynı durum kurubaklagil vs yemekler içinde geçerli tamamen susuz yemeyin ama suyunu oldukça az koyun.
kurubaklagili hafta 3-4 kere yiyin..posası var kurubaklagilin metabolizmayı hızlandırır.

çok tesekkur ederizz babyster :))

ayyyy nerdesin sennnn hadi zayıflatttt biziii :52:

makres katıl bize canım verelim şu lanet kiloları

Verelm kleopatrm ;-) ama bn bisey yemdgm zamn kilo gdiyi yani soyle bi diyet olucak yogurt yiyorum baharatla süslym eti formla bandır bandr yiyomm bugn basladim ;-))) birbirmzi gaza getirelim istiyorm sıkıstıralm kızalm gerekirse olmazmi yha cok seymi istiyore kleoptrammmmm ;-)

Back
X