- Konu Sahibi Kleopatra01
Kızlar ben 55 kilodan 85 kiloya cıktım 3 ayda psikolojik ilaçlar kullandıgım için çok hızlı kilo aldım ve çok hızlı da verebilirmişim duyduguma göre şimdi gercekten kilo vermek isteyen varsa hırslıysa buraya yazsın burda birlikte kilo vereceğiz. Birbirimize yardımcı olacagız zaman zaman kürler uygulayacagız her gun ne yediğimizi buraya yazacagız yanlış bir şey varsa onu duzelteceğiz öyle devam edeceğiz diyetimize.. Diyet değil bu aslında diyet diye bir şey yok bayanlar sadece sağlıklı besleneceğiz...
Bayanlar bu hafta 3 kilomu verdim deftere yediklerimi yazarak gercekten etkili oluyor şuan83 kiloyum bu akşamda yediklerimi buraya yazagım. Hayydiii katılın bana !
Bu başlığa katılanlar
esmer_sekerim
makres
melek_yt
maviboncukcum
KIZLAR CUMARTESİ GUNLERİ KAÇ KİLO KAÇ GRAM VERİLDİYSE BURAYA BİLDİRİN İSMİNİZİN YANINA YAZACAGIM yILBAŞINA KADAR EN ÇOK KİLOYU VERENE HEDİYEM VAR
Bayanlar bu hafta 3 kilomu verdim deftere yediklerimi yazarak gercekten etkili oluyor şuan83 kiloyum bu akşamda yediklerimi buraya yazagım. Hayydiii katılın bana !
Bu başlığa katılanlar
esmer_sekerim
makres
melek_yt
maviboncukcum
KIZLAR CUMARTESİ GUNLERİ KAÇ KİLO KAÇ GRAM VERİLDİYSE BURAYA BİLDİRİN İSMİNİZİN YANINA YAZACAGIM yILBAŞINA KADAR EN ÇOK KİLOYU VERENE HEDİYEM VAR
Son düzenleme: