ben 1 ayda kurtuldum göbegımdenKeşke bu 7 hareket yetse, 1 yıldır yapıyorum hala karın yağım var, sadece kasları sıkılaştırıyor bu hareketler. Kardiyosuz olmuyor maalesef. Ama kardiyoyla bunları birleştirince karın bölgesinde daha fazla yağ yakımına yardımcı oluyor. Ebru Şallı bir programında, aynı tarzda egzersizleri arka arkaya yaparsanız yağ yakımına yardımcı olur demişti. Öyle bir programı vardı. Onu denemek lazım, yanında kardiyo ile.
ne yaparak kurtuldun 1 ayda conem?ben 1 ayda kurtuldum göbegımden
1 yıldır kurtulamamanız ılgımı cektı
dogum yaptınız mı ?
sureklı mekık cektım arada bır de bı kase yogurt bırer tatlı kasıgı zencefıl zerdecal tarcınlı yogurt yedım canım ama sporu hıc bırakmadmne yaparak kurtuldun 1 ayda conem?
ya o mekıgı nasıl cekıyosun evde bacaklarımı altına koyabılecegım yer yokkısureklı mekık cektım arada bır de bı kase yogurt bırer tatlı kasıgı zencefıl zerdecal tarcınlı yogurt yedım canım ama sporu hıc bırakmadm
sen gormedn mı benım başarı oykumu orda var fotosu
Mekik aleti alya o mekıgı nasıl cekıyosun evde bacaklarımı altına koyabılecegım yer yokkı
ben bacaklarımı bıseyın ustune koymuyorum kız bıldıgın cekıyorum duz mekık carpraz mekık falanya o mekıgı nasıl cekıyosun evde bacaklarımı altına koyabılecegım yer yokkı
Koltuk , çekyat kenarı falan da mı yok ? geleyim bacaklarını tutmaya..ya o mekıgı nasıl cekıyosun evde bacaklarımı altına koyabılecegım yer yokkı
Ya safinazdan daha ince kendisi hala mekik çekmenin derdini düşmüş ya..açık ve net
ahaha
kankı var ama cok sert oldugu ıcın bıleklerım ustu acıyoKoltuk , çekyat kenarı falan da mı yok ? geleyim bacaklarını tutmaya..
Senin kardeşin yok muydu rica et tutuversin nolcak ya :)kankı var ama cok sert oldugu ıcın bıleklerım ustu acıyo
küsüz o beyfendıyleSenin kardeşin yok muydu rica et tutuversin nolcak ya :)
Kediyi tanidigim ve ayni sorundan muzdarip oldugum icin ben cevap vereyim canim. Sen sansli vucut tiplerindensin herhalde, kedi ve ben elma tip denen her grami her yagi karin bel bolgesinde depilayanlardaniz. Ayrica mekik turu hareketler herkese iyi gelmeyebilir. Dogum yapan kadinlarin karin kaslrinda diastasis recti denilen problem oluyor kaslar birbirinden oldukca ayriliyor o ayrilma kapanmadan yapilacak klasik karin hareketleri kaslari bosuna sisirip daha kotu bir gorunume neden olabiliyor. Bu konuda detayli bir baslik acmistim. Tavsiyede bulunurken detay bilmiyorsak bazen karsimizdakine zararimiz da dokunabiliyor.ben 1 ayda kurtuldum göbegımden
1 yıldır kurtulamamanız ılgımı cektı
dogum yaptınız mı ?
Haklisin elma gorunumde tum yaglar karin ve simite toplaniyor peki kurtulan yok mu bi sekilde canm bu yaglardanKediyi tanidigim ve ayni sorundan muzdarip oldugum icin ben cevap vereyim canim. Sen sansli vucut tiplerindensin herhalde, kedi ve ben elma tip denen her grami her yagi karin bel bolgesinde depilayanlardaniz. Ayrica mekik turu hareketler herkese iyi gelmeyebilir. Dogum yapan kadinlarin karin kaslrinda diastasis recti denilen problem oluyor kaslar birbirinden oldukca ayriliyor o ayrilma kapanmadan yapilacak klasik karin hareketleri kaslari bosuna sisirip daha kotu bir gorunume neden olabiliyor. Bu konuda detayli bir baslik acmistim. Tavsiyede bulunurken detay bilmiyorsak bazen karsimizdakine zararimiz da dokunabiliyor.
Tabii bol kardio ile kurtulmak mumkun ama popo ve gogus de gidiyor yag oranlari azaldikca. Bizim derdimiz olanlari koruyup karindan kurtulmak o yuzden kardio ve bolgeselleri iyi ayarlamaya calisiyoruz. Ben yillardir cok arastiriyorum bu konulari karin konusunda en iyi spor pilates bana gore. Ama dogum sonrasi icin oncelikle yapilacak baska calismalar var ki videolari ile paylastim baslikta.Haklisin elma gorunumde tum yaglar karin ve simite toplaniyor peki kurtulan yok mu bi sekilde canm bu yaglardan