Hızla göbek eriten 7 süper egzersiz

IMG_186511111.jpg arakdaşlar bende 2aydır spora gidiyorum hoca göbeğimin normal şartlardan çok fazla oldugunu söyledi fakat her harketi bel fıtgından dolayı yapamıyordum mekik asla çekemiyordum halende ellerim enseme koyarak çekemiyorum boynum çok ağrıyor sadece ellerimi uzun açarak çekebiliyorum birazda olsa faydası oldu ama anlamadıgım tek şey kollarım yana doğru genişledi hoca bana ağırlık çalışıyomusunda böyle genişledi dedi ama ağırlık hiç kullanmadım .nasıl böyle genişleyebilir bilginiz varmı çok çirkin bir görüntü bu konuda yardımcı olacagınız bir durum varmı acaba

Eki Görüntüle 1462102 arakdaşlar bende 2aydır spora gidiyorum hoca göbeğimin normal şartlardan çok fazla oldugunu söyledi fakat her harketi bel fıtgından dolayı yapamıyordum mekik asla çekemiyordum halende ellerim enseme koyarak çekemiyorum boynum çok ağrıyor sadece ellerimi uzun açarak çekebiliyorum birazda olsa faydası oldu ama anlamadıgım tek şey kollarım yana doğru genişledi hoca bana ağırlık çalışıyomusunda böyle genişledi dedi ama ağırlık hiç kullanmadım .nasıl böyle genişleyebilir bilginiz varmı çok çirkin bir görüntü bu konuda yardımcı olacagınız bir durum varmı acaba
Sporda hangi hareketleri yaptin bilemiyorum. Bir dusuneyim yazarim bugun kolla ilgili.

Eki Görüntüle 1462102 arakdaşlar bende 2aydır spora gidiyorum hoca göbeğimin normal şartlardan çok fazla oldugunu söyledi fakat her harketi bel fıtgından dolayı yapamıyordum mekik asla çekemiyordum halende ellerim enseme koyarak çekemiyorum boynum çok ağrıyor sadece ellerimi uzun açarak çekebiliyorum birazda olsa faydası oldu ama anlamadıgım tek şey kollarım yana doğru genişledi hoca bana ağırlık çalışıyomusunda böyle genişledi dedi ama ağırlık hiç kullanmadım .nasıl böyle genişleyebilir bilginiz varmı çok çirkin bir görüntü bu konuda yardımcı olacagınız bir durum varmı acaba
Ben kollarinda yag da var gibi görüyorum resme bakinca. Sana birkac tane özellikle üst vücut icin olabilecek kardio linki ve bir kac kol sikilastirici link atiyorum

Bunlar kardio karisik programlar, hem inceltip hem sikilastirir, ayrica gögüslere de iyi gelir.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sirt-gogus-kol-videolari.770229/
bu basliktaki kisa videolardan da faydalanabilirsin. Sikilastirmaya yöneliktir.

Ikinci önemli nokta da esnemeyi asla ve asla atlamamaktir. Spor yaptiginda kaslar siser, bazi kisilerde daha fazla sislik olabilir, bu esneme hareketleri ile calistirdigin kaslari inceltip uzatirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=K0Jja3vkOGg bu örnek bir esneme videosu
19ec3ef65a6f954e2e8f17eaf0846c12.jpg

bu da callanetics in kol icin olan hareketi her gün sabah aksam yaparsan kisa sürede kollarinin inceldigini göreceksin. Esneme ve bu hareketi her gün yapabilirsin inan ki yapacagin diger calismadan daha faydalidir incelmede. Diger kardiolu olan ve bölgeselleri de gün asiri yapip arad abir gün ara verirsen daha iyi sonuc alirsin.

Her bölgeye göre baslik actim. Erimesini istemedigin bölümleri haftada 3 kez calisirsan yani sira kardio ile sekilli incelme oluyor.
Maşallah ne kadar guzel herkesı her konuda bılgılendırıyorsunuz oncelıkle bunun ıcın tesekkur ederim ben 80 kıloyum 1.64 boyum var ve sezeryanla doğum yaptım yedıklerıme dıkkat ediyorum 6dan sonra bırsey yemıyorum leslie yapıyorum pesındende ip atlıyorum sormak ıstedıgım belli bı bolgeye ozel hareket yapmıyorum yapmam gerekır mı acaba yoksa bıraz daha kılo verdıkten sonra mı bolgesel calısıym acaba

Maşallah ne kadar guzel herkesı her konuda bılgılendırıyorsunuz oncelıkle bunun ıcın tesekkur ederim ben 80 kıloyum 1.64 boyum var ve sezeryanla doğum yaptım yedıklerıme dıkkat ediyorum 6dan sonra bırsey yemıyorum leslie yapıyorum pesındende ip atlıyorum sormak ıstedıgım belli bı bolgeye ozel hareket yapmıyorum yapmam gerekır mı acaba yoksa bıraz daha kılo verdıkten sonra mı bolgesel calısıym acaba
Biraz daha kilo verdikten sonra bolgesel de kaslarimizi calistirip guclendirmemiz sadece zayiflik degil saglik acisindan ileri yaslarda kas kaybi kemik erimesi yasamamak acisindan onemli.

Biraz daha kilo verdikten sonra bolgesel de kaslarimizi calistirip guclendirmemiz sadece zayiflik degil saglik acisindan ileri yaslarda kas kaybi kemik erimesi yasamamak acisindan onemli.
Gunaydınlar gercı ogle oldu ama :) bu sabah 79.8 Sonunda 70lere ındım cok sukur bıraz dha zayıfladıktan snra bolgesel calısıym ozaman cok sagolun

X