- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Her bölgeye göre baslik actim. Erimesini istemedigin bölümleri haftada 3 kez calisirsan yani sira kardio ile sekilli incelme oluyor.Tamam o zaman senin koydugun videolara bakayim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her bölgeye göre baslik actim. Erimesini istemedigin bölümleri haftada 3 kez calisirsan yani sira kardio ile sekilli incelme oluyor.Tamam o zaman senin koydugun videolara bakayim ben
Sporda hangi hareketleri yaptin bilemiyorum. Bir dusuneyim yazarim bugun kolla ilgili.Eki Görüntüle 1462102 arakdaşlar bende 2aydır spora gidiyorum hoca göbeğimin normal şartlardan çok fazla oldugunu söyledi fakat her harketi bel fıtgından dolayı yapamıyordum mekik asla çekemiyordum halende ellerim enseme koyarak çekemiyorum boynum çok ağrıyor sadece ellerimi uzun açarak çekebiliyorum birazda olsa faydası oldu ama anlamadıgım tek şey kollarım yana doğru genişledi hoca bana ağırlık çalışıyomusunda böyle genişledi dedi ama ağırlık hiç kullanmadım .nasıl böyle genişleyebilir bilginiz varmı çok çirkin bir görüntü bu konuda yardımcı olacagınız bir durum varmı acaba
Ben kollarinda yag da var gibi görüyorum resme bakinca. Sana birkac tane özellikle üst vücut icin olabilecek kardio linki ve bir kac kol sikilastirici link atiyorumEki Görüntüle 1462102 arakdaşlar bende 2aydır spora gidiyorum hoca göbeğimin normal şartlardan çok fazla oldugunu söyledi fakat her harketi bel fıtgından dolayı yapamıyordum mekik asla çekemiyordum halende ellerim enseme koyarak çekemiyorum boynum çok ağrıyor sadece ellerimi uzun açarak çekebiliyorum birazda olsa faydası oldu ama anlamadıgım tek şey kollarım yana doğru genişledi hoca bana ağırlık çalışıyomusunda böyle genişledi dedi ama ağırlık hiç kullanmadım .nasıl böyle genişleyebilir bilginiz varmı çok çirkin bir görüntü bu konuda yardımcı olacagınız bir durum varmı acaba
Maşallah ne kadar guzel herkesı her konuda bılgılendırıyorsunuz oncelıkle bunun ıcın tesekkur ederim ben 80 kıloyum 1.64 boyum var ve sezeryanla doğum yaptım yedıklerıme dıkkat ediyorum 6dan sonra bırsey yemıyorum leslie yapıyorum pesındende ip atlıyorum sormak ıstedıgım belli bı bolgeye ozel hareket yapmıyorum yapmam gerekır mı acaba yoksa bıraz daha kılo verdıkten sonra mı bolgesel calısıym acabaHer bölgeye göre baslik actim. Erimesini istemedigin bölümleri haftada 3 kez calisirsan yani sira kardio ile sekilli incelme oluyor.
Biraz daha kilo verdikten sonra bolgesel de kaslarimizi calistirip guclendirmemiz sadece zayiflik degil saglik acisindan ileri yaslarda kas kaybi kemik erimesi yasamamak acisindan onemli.Maşallah ne kadar guzel herkesı her konuda bılgılendırıyorsunuz oncelıkle bunun ıcın tesekkur ederim ben 80 kıloyum 1.64 boyum var ve sezeryanla doğum yaptım yedıklerıme dıkkat ediyorum 6dan sonra bırsey yemıyorum leslie yapıyorum pesındende ip atlıyorum sormak ıstedıgım belli bı bolgeye ozel hareket yapmıyorum yapmam gerekır mı acaba yoksa bıraz daha kılo verdıkten sonra mı bolgesel calısıym acaba
Gunaydınlar gercı ogle oldu ama :) bu sabah 79.8 Sonunda 70lere ındım cok sukur bıraz dha zayıfladıktan snra bolgesel calısıym ozaman cok sagolunBiraz daha kilo verdikten sonra bolgesel de kaslarimizi calistirip guclendirmemiz sadece zayiflik degil saglik acisindan ileri yaslarda kas kaybi kemik erimesi yasamamak acisindan onemli.
cnm ya 1 ayda nasıl kurtuldun göbeğinden benlede paylaşırmısın benimde var daben 1 ayda kurtuldum göbegımden
1 yıldır kurtulamamanız ılgımı cektı
dogum yaptınız mı ?