- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Bi de isin icine dogum girincedaha zor oluyordur eritmek dimiTabii bol kardio ile kurtulmak mumkun ama popo ve gogus de gidiyor yag oranlari azaldikca. Bizim derdimiz olanlari koruyup karindan kurtulmak o yuzden kardio ve bolgeselleri iyi ayarlamaya calisiyoruz. Ben yillardir cok arastiriyorum bu konulari karin konusunda en iyi spor pilates bana gore. Ama dogum sonrasi icin oncelikle yapilacak baska calismalar var ki videolari ile paylastim baslikta.
Tabii canim oyle maalesef. Ben 3srzatyen sonucu karnim gogsumun altindan basliyordu 1,5yil icime bile cekemedim. Simdi buyuk olcude kurtuldum cok sukur. Spor yaptica daha da toparlanacaktir.1ayda bu sekilde oldu
Tebrik ederim benim de su an senin kadar karnim ama uzun surdu tabii. Sabirla spor yapinca bircok seyi duzeltmek mumkun.1ayda bu sekilde oldu
Oo bir de sezeryannTabii canim oyle maalesef. Ben 3srzatyen sonucu karnim gogsumun altindan basliyordu 1,5yil icime bile cekemedim. Simdi buyuk olcude kurtuldum cok sukur. Spor yaptica daha da toparlanacaktir.
Bende daha evli degilim ama evlenip te hamilekalana kadar fit bi vucud olsun istiyorum ki hamilelikte zorlul cekmiyim diyeTebrik ederim benim de su an senin kadar karnim ama uzun surdu tabii. Sabirla spor yapinca bircok seyi duzeltmek mumkun.
Hayir canim spor salonu bana gore degil her gun dzenli spor yapiyorum zaten. Evet dogum oncesi baslayin keske ben de baslasaydim. Benim butun derdim kadinlari bu yonde bilinclendirmek. Keske bana da dogrulari anlatan birileri olsaydi zamanina.Bende daha evli degilim ama evlenip te hamilekalana kadar fit bi vucud olsun istiyorum ki hamilelikte zorlul cekmiyim diye
Ya da vucudumum kas orano yagdan fazla olursa belki sarkiklik yirtik olmaz diye
Hayir canim spor salonu bana gore degil her gun dzenli spor yapiyorum zaten. Evet dogum oncesi baslayin keske ben de baslasaydim. Benim butun derdim kadinlari bu yonde bilinclendirmek. Keske bana da dogrulari anlatan birileri olsaydi zamanina.
Aslinda yan simitlerin yok ve gobegin biraz var halledersin diye dusunuyorumm:))
Hayır doğum yapmadım, düzenli spor da yapıyorum. Tabi gitti göbeğim ama dümdüz olmadı daha.ben 1 ayda kurtuldum göbegımden
1 yıldır kurtulamamanız ılgımı cektı
dogum yaptınız mı ?
Benim de amacım aynı, evli değilim, yakında olacak inşallah. Olmadan halletmek istiyorum. Sonra yine düzenli bir şekilde haftada 3 gün sporumu rahatça yapayım istiyorum.Bende daha evli degilim ama evlenip te hamilekalana kadar fit bi vucud olsun istiyorum ki hamilelikte zorlul cekmiyim diye
Ya da vucudumum kas orano yagdan fazla olursa belki sarkiklik yirtik olmaz diye
Allah mutluluk versin canm:)Benim de amacım aynı, evli değilim, yakında olacak inşallah. Olmadan halletmek istiyorum. Sonra yine düzenli bir şekilde haftada 3 gün sporumu rahatça yapayım istiyorum.
Karatay sağlıklı beslenme, zayıf olduğum için arada kaçamaklarım oluyor tabi. Spor değişiyor ama şu an göğüs, kol hareketleri, toplamda 3 hareket var, kalça için squat. Jillian six week six pack programını yapıyorum, karın için. Birde deryanın eklediği pelvis egzersizlerini yapıyorum sadece 1 tane hareket var onu. Bir de karın yogası, yine derya eklemişti bir başlığında.Allah mutluluk versin canm:)
Neler yapiyorsun spor diyet
Devami gelir insallah:)Karatay sağlıklı beslenme, zayıf olduğum için arada kaçamaklarım oluyor tabi. Spor değişiyor ama şu an göğüs, kol hareketleri, toplamda 3 hareket var, kalça için squat. Jillian six week six pack programını yapıyorum, karın için. Birde deryanın eklediği pelvis egzersizlerini yapıyorum sadece 1 tane hareket var onu. Bir de karın yogası, yine derya eklemişti bir başlığında.
Gelir, ben karatay'ı geçici olarak yapmak için başlamadım ve sporu da. Bırakırsam zaten tekrar eskiye döner. Sadece biraz daha azaltacağım sporu.Devami gelir insallah:)
Tabii bol kardio ile kurtulmak mumkun ama popo ve gogus de gidiyor yag oranlari azaldikca. Bizim derdimiz olanlari koruyup karindan kurtulmak o yuzden kardio ve bolgeselleri iyi ayarlamaya calisiyoruz. Ben yillardir cok arastiriyorum bu konulari karin konusunda en iyi spor pilates bana gore. Ama dogum sonrasi icin oncelikle yapilacak baska calismalar var ki videolari ile paylastim baslikta.
Aslinda yan simitlerin yok ve gobegin biraz var halledersin diye dusunuyorumm:))
Nasil ayarliyorsun gogus felan erimesin diye? hani sadece gobek erisin diye ?
Leslie sansone yapiyorsun galiba, ardindan neler ?
Ben lesliyi kardio olarak yag yakmak icin yapiyorum, disarda yürüyüs de aynen. Bir yandan yag yakarken, haftada üc kez de dumbella gögüs hareketleri, snavlar, squat, bacak, ic bacak hareketleri yapiyorum. Karnim icin su anda dogum yapan bayanlar bölümüne ekledigim videolardan yapiyorum. Mekik kesinlikle tavsiye edilmiyor büyük karin kaslarini sisirip öne dogru cikik bir görünüm yapabildigi icin. Aksamlari da yoga yapiyorum. Haftamin 6 günü sporla geciyor. Ayrica günü de hareketli geciriyorum. Merdiven inip cikmak, alisverise filan yürüyerek gitmek gibi...
Bir sey degil canim, leslie de karna cok iyi geliyo ama diger hareketler yapilmazsa gögüs ve kalca icin erime olabilir tüm vücuttan yag yaktirdigi icin.Cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Bir sey degil canim, leslie de karna cok iyi geliyo ama diger hareketler yapilmazsa gögüs ve kalca icin erime olabilir tüm vücuttan yag yaktirdigi icin.