Hıv riski

ceha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
16
0
23
1 2 aydır 3 kere sürtünmeli oldu sadece (4yıldır beraberiz başka biriyle cinsellik yok) hıv aids riski var mıdır nikah için kan tahlilerinde çıkıyormuş korkuyorum kan vermeye şuanda

Tekrardan söylüyorum lütfen dikkatli okur musunuz benim bu konu hakkında en ufacık bir bilgim yok 17 yaşından beri tanışıyoruz 22 yaşındayız kimseyle bir birlikteliğimiz olmadı ve google da açık açık herşey yazmıyor sadece ilişki sırasında sıvıların birbirine karışmasıyla çıkar diyor yani google da birden fazla kişiyle birliktelik yaşanıp öyle oluşur yazmıyor böyle birşeyimiz olmadığı için aklıma gelmiyor başkalarıyla yaşanmalı diye bir yerden hastalık kaptığımız felan yok
Bu kendi kendine sürtüne sürtüne oluşmaz ki. Birinizde varsa vücut sıvılarının karışması ile karşı tarafa da bulaşır ama birinizde varsa diğerinize bulaşır. Birinizde olabilmesi için bir yerden kapmak gerek. Daha önce ikiniz de başka kimseyle ilişkiye girmediyseniz olmaz.

Kan bilgilerine nasıl nereden ailen ulaşsın? Hiv bir virüstür. Bir yerden kapılır başkasına bulaştırılır. Önceden ikinizde de yoksa kendi kendinize virüs üretmezsiniz. (Varsa bir şey diyemem. Belki çocuj daha önce bir şeyler yapmış ve sizden saklamıştır.) Cinsel organlarınız laboratuvar mı sanki de virüs yaratacak?

Eğer çocuk kendisi böyle bişey olabileceğini iddaa ettiyse zaten o zaman geçmiş olsun. Yaptığına kılıf ayarlamaya çalışıyor demektir

Kan bilgilerine nasıl nereden ailen ulaşsın? Hiv bir virüstür. Bir yerden kapılır başkasına bulaştırılır. Önceden ikinizde de yoksa kendi kendinize virüs üretmezsiniz. (Varsa bir şey diyemem. Belki çocuj daha önce bir şeyler yapmış ve sizden saklamıştır.) Cinsel organlarınız laboratuvar mı sanki de virüs yaratacak

Kan bilgilerine nasıl nereden ailen ulaşsın? Hiv bir virüstür. Bir yerden kapılır başkasına bulaştırılır. Önceden ikinizde de yoksa kendi kendinize virüs üretmezsiniz. (Varsa bir şey diyemem. Belki çocuj daha önce bir şeyler yapmış ve sizden saklamıştır.) Cinsel organlarınız laboratuvar mı sanki de virüs yaratacak?
Bütün yoruma gelenleri saygı çerçevesinde uyarıyorum ben mi anlatamıyorum sizler mi anlamak istemiyorsunuz bilgim yoktu vücut kendi üretip de mi oluyor yoksa başka yerden mi kapılıyor BİLMİYORDUM arkadaşlar biliyor olsaydım da gelipte buraya soru sormazdım herhalde!!! herkes bilicek diye birşey yok şuan öğrendim vücudun kapıp öyle bulaştırdığını bir kişi daha gelip bu şekilde yorun yapmasın lütfen

Eğer çocuk kendisi böyle bişey olabileceğini iddaa ettiyse zaten o zaman geçmiş olsun. Yaptığına kılıf ayarlamaya çalışıyor demektir
Kendisi iddia da bulanmadı benim intenrette önüme çıktı kendisi birden fazla insanlarla olunursa diye kendisi dedi ben gene de bilmediğim için buralara sormak istedim nasıl olduğunu!!!!!!!! Ne nişanlım ne de ben başka bir kimseyle birlikteliğimiz olmadı 4 yıl oldu çocukluğumuz beraber geçti lütfen şöyle saçma sapan yorumlar da bulunmayın AÇIKLAYICI OLMUŞTUR UMARIM SİZLER İÇİN

Ay ne bağrıyosun kız insanlar tüm yorumları okumak zorunda değil soruna göre yazmışlar işte ne alaka diye. Cevabını bulduysan ne mutlu, dikkat edin yine de

Herkes evlilik öncesi cinsellik yaşayacak diye bir şey yok. Sürtünme ilişkisi yaşadıktan sonra birçok konu açtın. Belli ki korkuların var ve cinselliğe tam olarak hazır değilsin. Zaten nişanlıymışsın cinsellik için evliliği beklemen senin ruh sağlığın için daha doğru olacak gibi.

X