Şu an siğil yok ama durumu belirtsem test falan yapar mı? Siğil üstünden test yapıyorlar diye biliyordumMemurlukla siğilin ne gibi bi alakası olabilir ki, genital bakanlığında memur değilseniz eğer?
Bence tekrar gidin jinekologa. Sorarsa evet ilişkim oldu deyin, şu an 18'i geçmişsinizdir herhalde çekinmeyin ailenizle de gitmeyin
Hpv pozitif çıkan ama aktif siğili olmayan insanlar var, o yüzden emin olmamakla beraber testte pozitif olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz diye düşünüyorumŞu an siğil yok ama durumu belirtsem test falan yapar mı? Siğil üstünden test yapıyorlar diye biliyordum
Hpv testide yaptırmalısınız yalnız gidin hpv de siğiller çıktığını duymuştumHıv testi yaptırın en azından içinizde korku kalmaz rahatlarsınız
Kız deme şöyle gerçek sanıyorlarTürk halkına göre 657 sayılı devlet memurları kanunu maddeleri:
1-Bekarken otelde kalmamış olmak
2-Çocukken kızlık zarını gözeterek bisiklete binmemiş olmak
3.Siğillerinin olmaması.
O nasıl doktormuş ya ailenin yanında erkek arkadaşın var mı deyip duruyor.gerçi onlar yanında degildir de.eksik anlatım olmuş.haa söylemişsin haa söylememişsin, teşhis aynı teşhis olacak.niye ailenle gidiyorsun ki.tek gitsen e nabızda gözükür sadece.ona da kimse bakmaz.sen de bir ilginçsin.memurlukla alakası yok o tarz şeylerin.bir sürü bekar olup kürtaj olan arkadaş var.ben de 2 defa oldum.Merhabalar öncelikle. Burada bir konu açılmıştı hiv hakkında ve benimde tekrardan içime şüphe düştü o konuyu okuyunca.
Benim geçmişte erkek arkadaşımla ilişkim olmuştu. Ama gençlik hatasıydı, reşit değildim o dönem.
Şüphelenmemin nedeni bu erkek arkadaşım dediğim kişinin bir arkadaşı vardı para karşılığı ilişki yaşayan bir kız. Birlikte olmadıklarını söylemişlerdi ama güvenmiyorum. Kendisine zaten genel olarak hiç güvenmiyordum belki de bilmediğim şeyler vardır. Daha sonra psikoloğa gidip ona anlattım terapi gördüm ve o kişiyle tamamen iletişimimi kopardım, ayrıldım. Psikolojik olarak cidden kötüydüm o dönem ama konusu olmadığı için buraya yazmak istemiyorum o yüzden yapmasaydın etmeseydin diye dışlamanızı istemiyorum. Daha sonra o sene içerisinde aralıklı olarak 2 kez genital bölgemde siğil çıktı. Jiletten mi hastalıktan mı orasından emin değilim bu nedenle hastaneye gitmiştim ailemle. Doktor bakınca erkek arkadaşın oldu mu dedi yok dedim. 2 kez falan tekrar ısrarla sordu anladı sanırım ama hayır demek zorunda kaldım ailem öğrenmesin diye. Eğer öyle bir şey varsa söyle önemli bir şey olabilir hastalık olabilir demişti. Ama inkar ettiğim için test falan yaptırmadım o dönem. Ondan sonra tekrar siğil çıkmadı ama bu hastalığın sessiz bir şekilde ilerlediğini okumuştum. Şimdi 19 yaşındayım reşitim. Ama hangi bölüm bakıyor nerden test isteyebilirim bilmiyorum. Bir kaç kişi de ileride mesleki olarak sıkıntı yaratır dedi test yaptırırsan memurlukta vs. İçimi dökmek ve tavsiyenizi almak istedim
Ailem yanimda degildi ama resit olmadigim icin o donem ailemle gitmistim yani. Annemle daha dogrusu. İceriye tabii ki onu almadilar. Erkek arkadasin var mi sorusunu cinsel yolla bulasan hastalık riski icin sormustu hastalik olabilir vs diye ama o zaman soyleyememistim iste. Şimdi reşitim ve içimde şüphe var ama siğil yok şuan. Enfeksiyon hastaliklarina gideyim yoksa tekrar jinekolog muO nasıl doktormuş ya ailenin yanında erkek arkadaşın var mı deyip duruyor.gerçi onlar yanında degildir de.eksik anlatım olmuş.haa söylemişsin haa söylememişsin, teşhis aynı teşhis olacak.niye ailenle gidiyorsun ki.tek gitsen e nabızda gözükür sadece.ona da kimse bakmaz.sen de bir ilginçsin.memurlukla alakası yok o tarz şeylerin.bir sürü bekar olup kürtaj olan arkadaş var.ben de 2 defa oldum.
Kadın doğuma gidin smear testi ve hpv testi isteyecektir can acıtmıyor korkmayin oyle bisey varsa onları yakiyolar sonra tekrarlamiyor rahim ağzı kanserine kadar götürüyor insanı şakaya gelmez geciktirmeye hiç gelmez erken tedavi en güzelidir.Merhabalar öncelikle. Burada bir konu açılmıştı hiv hakkında ve benimde tekrardan içime şüphe düştü o konuyu okuyunca.
Benim geçmişte erkek arkadaşımla ilişkim olmuştu. Ama gençlik hatasıydı, reşit değildim o dönem.
Şüphelenmemin nedeni bu erkek arkadaşım dediğim kişinin bir arkadaşı vardı para karşılığı ilişki yaşayan bir kız. Birlikte olmadıklarını söylemişlerdi ama güvenmiyorum. Kendisine zaten genel olarak hiç güvenmiyordum belki de bilmediğim şeyler vardır. Daha sonra psikoloğa gidip ona anlattım terapi gördüm ve o kişiyle tamamen iletişimimi kopardım, ayrıldım. Psikolojik olarak cidden kötüydüm o dönem ama konusu olmadığı için buraya yazmak istemiyorum o yüzden yapmasaydın etmeseydin diye dışlamanızı istemiyorum. Daha sonra o sene içerisinde aralıklı olarak 2 kez genital bölgemde siğil çıktı. Jiletten mi hastalıktan mı orasından emin değilim bu nedenle hastaneye gitmiştim ailemle. Doktor bakınca erkek arkadaşın oldu mu dedi yok dedim. 2 kez falan tekrar ısrarla sordu anladı sanırım ama hayır demek zorunda kaldım ailem öğrenmesin diye. Eğer öyle bir şey varsa söyle önemli bir şey olabilir hastalık olabilir demişti. Ama inkar ettiğim için test falan yaptırmadım o dönem. Ondan sonra tekrar siğil çıkmadı ama bu hastalığın sessiz bir şekilde ilerlediğini okumuştum. Şimdi 19 yaşındayım reşitim. Ama hangi bölüm bakıyor nerden test isteyebilirim bilmiyorum. Bir kaç kişi de ileride mesleki olarak sıkıntı yaratır dedi test yaptırırsan memurlukta vs. İçimi dökmek ve tavsiyenizi almak istedim
ikisine de git ne olacak?.ama jinikolog gerekirse kan tahlili de verir zaten.öncelik jinekolog.genital siğil olmuşsun işte.öyle görünüyor.internetten bak araştır.abartılı abartılı felaket tellalı bilgilere de inanma.o yazılanlar çok düşük ihtimalli şeylerAilem yanimda degildi ama resit olmadigim icin o donem ailemle gitmistim yani. Annemle daha dogrusu. İceriye tabii ki onu almadilar. Erkek arkadasin var mi sorusunu cinsel yolla bulasan hastalık riski icin sormustu hastalik olabilir vs diye ama o zaman soyleyememistim iste. Şimdi reşitim ve içimde şüphe var ama siğil yok şuan. Enfeksiyon hastaliklarina gideyim yoksa tekrar jinekolog mu
Jinekoloji bolumu yeterli. Hpv icin test yaparlar. Bir de bu vesileyle hpv asisi da olursunuz.Merhabalar öncelikle. Burada bir konu açılmıştı hiv hakkında ve benimde tekrardan içime şüphe düştü o konuyu okuyunca.
Ozaman sana kötü bir haberim var makatta hpv varsa makattan ilişkiye girmiş demektir. hayat kadını diye asagiladiginiz insanlar la bile değil.Benim bir erkek arkadaşım var, kendisi zamanında iki tane hayat kadınıyla olmuş ve sonrasında hpv olmuş, makatinda filan sigiller çıkıyormuş koter ile yaktırıyormuş.
Bu kişi kallavi bir devlet memuru bu arada.
Memuriyette hiçbir şey olmuyor.
Yaptıkları iş nedeniyle neredeyse ayda bir gazetelere çıkıyor.
Cumhurbaşkanı filan tebrik ediyor.
Bu adam otellere gitmeye, hayat kadını çağırmaya bulursa sevgilisi ile tatile gitmeye devam ediyor.
Yani sakin olun, memuriyette bir şey olmuyor.
Hiv konusunu bilmiyorum.