Merhabalar öncelikle. Burada bir konu açılmıştı hiv hakkında ve benimde tekrardan içime şüphe düştü o konuyu okuyunca.
Benim geçmişte erkek arkadaşımla ilişkim olmuştu. Ama gençlik hatasıydı, reşit değildim o dönem.
Şüphelenmemin nedeni bu erkek arkadaşım dediğim kişinin bir arkadaşı vardı para karşılığı ilişki yaşayan bir kız. Birlikte olmadıklarını söylemişlerdi ama güvenmiyorum. Kendisine zaten genel olarak hiç güvenmiyordum belki de bilmediğim şeyler vardır. Daha sonra psikoloğa gidip ona anlattım terapi gördüm ve o kişiyle tamamen iletişimimi kopardım, ayrıldım. Psikolojik olarak cidden kötüydüm o dönem ama konusu olmadığı için buraya yazmak istemiyorum o yüzden yapmasaydın etmeseydin diye dışlamanızı istemiyorum. Daha sonra o sene içerisinde aralıklı olarak 2 kez genital bölgemde siğil çıktı. Jiletten mi hastalıktan mı orasından emin değilim bu nedenle hastaneye gitmiştim ailemle. Doktor bakınca erkek arkadaşın oldu mu dedi yok dedim. 2 kez falan tekrar ısrarla sordu anladı sanırım ama hayır demek zorunda kaldım ailem öğrenmesin diye. Eğer öyle bir şey varsa söyle önemli bir şey olabilir hastalık olabilir demişti. Ama inkar ettiğim için test falan yaptırmadım o dönem. Ondan sonra tekrar siğil çıkmadı ama bu hastalığın sessiz bir şekilde ilerlediğini okumuştum. Şimdi 19 yaşındayım reşitim. Ama hangi bölüm bakıyor nerden test isteyebilirim bilmiyorum. Bir kaç kişi de ileride mesleki olarak sıkıntı yaratır dedi test yaptırırsan memurlukta vs. İçimi dökmek ve tavsiyenizi almak istedim