• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hitap şekli

aşkım.. canım... karıcım...en sık bunları kullanır.

ben canim diyorum :)) (ben biraz odun gibiyim galiba)

o ise: caniminici.. bitanem..hayatim.gülüm..askim...bebegim...güzel gözlüm...ha bide CANIM da diyo tabii :))

O bana canım der bende ona.ama bazen sıkılıyorum canım lafından,çok sıradanlaşıy cunku :kızgın:

bana bebeğim demesını ısterdım,bende ona bazen askım hayatım paşam fılan dıyorum.:delphin:

hayatımın anlamı der hep..
artık arkdaşlarda takmışlar kocamın lafına hep takılıyorlar bize..

bi ara tellerim vardı evlenmeden önce o zmnlar ya telli turnam ya tel kadayıfım diyordu:)

Aşkım, hayatım. 10 yıldır her yerde aynı şekilde hitap eder. Kimin yanında olduğumuzun bir önemi yok.

melegım mınık kedim guzelım bebegım der:asigim:
ben genelde hayatım derım
bılıyorum daha odunum farkındayım ama napim huyum kurusun-tatlicadiarzu-

canım, bitanem ya da sevgilim, bazen de karagözlüm..
ilk çıktığımız zamanlar prenses diyodu..arada "güzeeelll" diye çağırıyodu beni :) haa bi de lili vardı.. sevgilinin li'siymiş sırnaşık şey
annemlerin yanında da canım ya da fıstık der daha çok..
ben de sevgilim demeyi çok seviyorum..bazen sevgülüm..
bazen de hacı demeyi seviyoruz birbirimize, "naber hacı" gibi kaydirigubbakcemile3 bu kadar romantik laftan sonra iyi olmadı ama neyse kaydirigubbakcemile3

Bebegimm karagözlüm zeytingözlüm aşkımm hayatımm bebiş kızz
canımm benimm.
Eşimm
hatun:)

aşkm bebikimmm bebeğim hayataşkım ömrüm papatyam çiceğim meleğim herşeyim bunlarınj hepsini der.bitek adımı sölemez ve hayatım kelimesinden nefret ediyorummmmmm onuda kullanmıyoruz bizz.hayatım çok basit geliyo bana bide ağza hiç yakışmıyo..

Back