- 14 Haziran 2024
- 912
- 415
- 26
-
- Konu Sahibi pinkheartt
Ben sizi hatırlıyorum daha önce kısa konuşmuştuk sizle. Sizin adınıza ne kadar sevindim bilemezsiniz. Madem hamilesiniz bi duanızı alırımhaziran sonu regl oldum canım , temmuz 3ü operasyon 16 sı transfer , şimdi 5+6 yım kalp atışını duyduk şükür
benim operasyonumda polip alındı bu arada yani oyle baktık çıktık değil :))
Ayyy gerçekten öyle sonu da bebişli olsun inşallahEvet canım bugün 2.regli oldum yarın kontrole sonra histeroskopiye. Yine birlikte yürüyoruz kader arkadaşım
Sonucu ne oldu pekiYumurta toplanırken histeroskopi oldum,polip alındı. 1 ay sonra transfer gerçekleşti.
Transferlerde yine arka arkaya olucak gibi duruyo inşallah sonu bu defa pozitif olurAyyy gerçekten öyle sonu da bebişli olsun inşallah
Canım ben histeroskopi oldum rahimde perdem vardı onu kesti doktorum sonra 17 gün sonra adet oldum hazırlığa başladıkEvet canım ilk transfer negatif oldu ikinciyi olmadan histeroskopi yaptırmak istedim. Sanırım histeroskopi temiz çıkarsa 1 ay sonra ama miyom falan alınırsa 2 ay sonra transfer oluyor
Şu anda 3 yaşında oğlum cok şükürSonucu ne oldu peki
Allah bağışlasın ne güzel darısı banaŞu anda 3 yaşında oğlum cok şükür
Evet bende histeroskopi sonrası adetle hazırlığa başlayacakmışım siz pozitfi görebildiniz miCanım ben histeroskopi oldum rahimde perdem vardı onu kesti doktorum sonra 17 gün sonra adet oldum hazırlığa başladık
Perşembe günü histeroskopi olucam sonraki adetlede transfer genelde böyle oluyormuş galibaAyyy gerçekten öyle sonu da bebişli olsun inşallah
Maalesef 3.Transferim olacak cumartesi günü son embriyolarım dualarınızı bekliyorumEvet bende histeroskopi sonrası adetle hazırlığa başlayacakmışım siz pozitfi görebildiniz mi
Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. Peki ilk ikisinin neden tutmadığıyla alakalı doktorun bir fikri var mkMaalesef 3.Transferim olacak cumartesi günü son embriyolarım dualarınızı bekliyorum
Denmesi gereken bütün yöntemler denendi Genetik olduğu düşünülüyorAllahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. Peki ilk ikisinin neden tutmadığıyla alakalı doktorun bir fikri var mk
Anladım canım benimde bu ikinci denemem olucak benimde ilki tutmadıDenmesi gereken bütün yöntemler denendi Genetik olduğu düşünülüyor
Hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah tutunurAnladım canım benimde bu ikinci denemem olucak benimde ilki tutmadı
İnşallah ikimizindeHayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah tutunur
Merhaba bende öldüm fazla akıntım var normal mi sizdede oldu muCanım ben histeroskopi oldum rahimde perdem vardı onu kesti doktorum sonra 17 gün sonra adet oldum hazırlığa başladık
Benim perde ameliyatı oldu ondan kaynaklı leke leke kanamam vardı akıntı bilmiyorum doktorunuza danışın benceMer
Merhaba bende öldüm fazla akıntım var normal mi sizdede oldu mu