Histeroskopiden kaç gün sonra transfer olunuyor

Merhaba arkadaşım aynı tarihte negatif olanlar olarak yine buradayız:)
Histeroskopi için tarih aldın mı.Ben 19-20 aş gibi 2. Regl i olduktan sonra tekrar gidiyorum bakalım,histeroskopi yaptırmak için

Histeroskopi sonrası bekleme süresi ne kadar oluyor kızlar
Ben histeroskopi sonrası gelen ilk adetle transfer olmuştum ama bazı doktorlar bunu 2 adet isteye
Histeroskopi sonrası bekleme süresi ne kadar oluyor kızlar
Histeroskopi oldunuz mu negatif denemeniz vardı onun için yapılacaktı sanırım öyle hatırlıyorum inşallah temiz çıkmıştır

Merhaba arkadaşım aynı tarihte negatif olanlar olarak yine buradayız:)
Histeroskopi için tarih aldın mı.Ben 19-20 aş gibi 2. Regl i olduktan sonra tekrar gidiyorum bakalım,histeroskopi yaptırmak için
Ay kuzum evet ya yine biz :) ben adet oldum yarın kontrole gidicem doktor muayene edip histeroskopi için tarih vericek

Evet canım ilk transfer negatif oldu ikinciyi olmadan histeroskopi yaptırmak istedim. Sanırım histeroskopi temiz çıkarsa 1 ay sonra ama miyom falan alınırsa 2 ay sonra transfer oluyor

Hergün yeni bir şey öğeniyorum sizin için çok sevindim ne zaman oldunuz bu işlemleri
haziran sonu regl oldum canım , temmuz 3ü operasyon 16 sı transfer , şimdi 5+6 yım kalp atışını duyduk şükür
benim operasyonumda polip alındı bu arada yani oyle baktık çıktık değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…