- 14 Haziran 2024
- 912
- 415
- 26
-
- Konu Sahibi pinkheartt
Ben histeroskopi sonrası gelen ilk adetle transfer olmuştum ama bazı doktorlar bunu 2 adet isteyebiliyorHisteroskopi sonrası bekleme süresi ne kadar oluyor kızlar
Ben histeroskopi sonrası gelen ilk adetle transfer olmuştum ama bazı doktorlar bunu 2 adet isteyeHisteroskopi sonrası bekleme süresi ne kadar oluyor kızlar
Histeroskopi oldunuz mu negatif denemeniz vardı onun için yapılacaktı sanırım öyle hatırlıyorum inşallah temiz çıkmıştırHisteroskopi sonrası bekleme süresi ne kadar oluyor kızlar
Ay kuzum evet ya yine biz :) ben adet oldum yarın kontrole gidicem doktor muayene edip histeroskopi için tarih vericekMerhaba arkadaşım aynı tarihte negatif olanlar olarak yine buradayız:)
Histeroskopi için tarih aldın mı.Ben 19-20 aş gibi 2. Regl i olduktan sonra tekrar gidiyorum bakalım,histeroskopi yaptırmak için
Evet canım ilk transfer negatif oldu ikinciyi olmadan histeroskopi yaptırmak istedim. Sanırım histeroskopi temiz çıkarsa 1 ay sonra ama miyom falan alınırsa 2 ay sonra transfer oluyorBen histeroskopi sonrası gelen ilk adetle transfer olmuştum ama bazı doktorlar bunu 2 adet isteye
Histeroskopi oldunuz mu negatif denemeniz vardı onun için yapılacaktı sanırım öyle hatırlıyorum inşallah temiz çıkmıştır
Evet temiz çıkarsa ilk ay yapılıyormuş siz hamile kalabildiniz miBen ilk adet sonrası tedaviye başladım.
reglin son gunu histeroskopi oldum , ondan 13 gun sonra da transfer, sonuç pozitifHisteroskopi sonrası bekleme süresi ne kadar oluyor kızlar
Evet.2.5 yaşında ikizlerim varEvet temiz çıkarsa ilk ay yapılıyormuş siz hamile kalabildiniz mi
Histeroskopiden bir ay sonra olmuştumHisteroskopi sonrası bekleme süresi ne kadar oluyor kızlar
Aa nasıl yani histeroskopi ile birlikte transfer hazırlığı mı yaptınızreglin son gunu histeroskopi oldum , ondan 13 gun sonra da transfer, sonuç pozitif
Evet genelde böyle oluyormuşHisteroskopiden bir ay sonra olmuştum
Ayy maşallah çok sevindimEvet.2.5 yaşında ikizlerim var
Aa nasıl yani histeroskopi ile birlikte transfer hazırlığı mı yaptınız
Hergün yeni bir şey öğeniyorumaynen öyle yaptık
haziran sonu regl oldum canım , temmuz 3ü operasyon 16 sı transfer , şimdi 5+6 yım kalp atışını duyduk şükürHergün yeni bir şey öğeniyorumsizin için çok sevindim ne zaman oldunuz bu işlemleri
2. Regl mi oldu.Benim de 20 sinde olacak 2. Günü kontrole gideceğimAy kuzum evet ya yine biz :) ben adet oldum yarın kontrole gidicem doktor muayene edip histeroskopi için tarih vericek
Evet canım bugün 2.regli oldum yarın kontrole sonra histeroskopiye. Yine birlikte yürüyoruz kader arkadaşım2. Regl mi oldu.Benim de 20 sinde olacak 2. Günü kontrole gideceğim
Bitince de histeroskopi