• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histeroskopi

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Kızlar ben bugun Ankara lokman hekim hastanesinde kadın hastalıklarınnda muayene oldum bende rahim de myom var geçen ölçümde 1 cm iken (3 ay önce) bugun 2 cm olduğunu öğrendim ve artık kanama yapıyor doktor histeroskopi ile miyomu kazımamız gerekli dedi anestezi ile yapılacagını söyledi ve 750 tl fiyat vediler açıkçası şuan bunu kaşılamamız imkansız Ankara da önerebileceginiz anestezi ile daha uygun histeroskopi yapan yada devlet hastanesi varmı???

elaburak elaburak gecmiş olsun. Benden Istanbul'da özel bir tıp merkezinde histeroskopi için 5000 (evet 5bin) Tl istediler..

Merhaba,
Benden de istanbul amerikan hastanesinde 10.000 tl'ye yakın istendi genel aneztezili oldugu için. Sizinki oldukça düşük kalıyor bu fiyatlara göre
Teşekkürler

Kızlar ben bugun Ankara lokman hekim hastanesinde kadın hastalıklarınnda muayene oldum bende rahim de myom var geçen ölçümde 1 cm iken (3 ay önce) bugun 2 cm olduğunu öğrendim ve artık kanama yapıyor doktor histeroskopi ile miyomu kazımamız gerekli dedi anestezi ile yapılacagını söyledi ve 750 tl fiyat vediler açıkçası şuan bunu kaşılamamız imkansız Ankara da önerebileceginiz anestezi ile daha uygun histeroskopi yapan yada devlet hastanesi varmı???

Merhaba, acaba nerede yaptirdiniz islemi?

keçiören devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim ama hamile kaldığım için yaptıramadım

Cok guzel tebrik ederim:) insallah saglicakla kavusursunuz bebeginize. Ben de onumuzdeki aylarda olacagim sanirim. Simdilik kalsin dedi doktor.

Back