Histeroskopi yapılmalı mı ?

helmetan

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
207
91
18
32
Merhaba kızlar, 3.transferim de olumsuz oldu maalesef 😔 ben ekim 2022 de Histeroskopi olmuştum bir tüpüm alınmıştı sonrasında tüp bebek sürecine başlamıştık. Şimdi 3.negatiften sonra doktoruma tekrar bir Histeroskopi yapalım mı diye soracağım. Histeroskopinin zararı var mıdır biliyor musunuz? Bir de anestezili ve anestesiz seçeneklerinin farkı nedir ?

Merhaba kızlar, 3.transferim de olumsuz oldu maalesef 😔 ben ekim 2022 de Histeroskopi olmuştum bir tüpüm alınmıştı sonrasında tüp bebek sürecine başlamıştık. Şimdi 3.negatiften sonra doktoruma tekrar bir Histeroskopi yapalım mı diye soracağım. Histeroskopinin zararı var mıdır biliyor musunuz? Bir de anestezili ve anestesiz seçeneklerinin farkı nedir ?
Kromozomlariniza bakildimi ? Bi arkadasimda 3. Denemesi negatif olunca doktor bakalim demis eşinin kromozomunda sorun cikmis 46 olmasi gerekirken 45mis sanirim oyle biseydi..

Yok hayır spermde sorun çıkmayınca ve ailede genetik sorun olmayınca hiç söylemediler öyle bi şey.

Onun yerine isterseniz rahim filmi çektirin daha zararsız bir işlem

Onun yerine isterseniz rahim filmi çektirin daha zararsız bir işlem
Onu da çektirdim ameliyat sonrasında. Orda rahimle ilgili bir sorun çıkmadı. Histeroskopide Rahime çizik atılıyormuş belki onun olumlu etkisi olur diye düşündüm. Niye tutmuyor diye alternatif yol aramaktan uzman olcam artık.

Benimde ilk transferim olumsuz sonuçlandı bugün histeroskopi yapacağım rahimi falan yıkayacağız dedi doktor pekte bilgim yok açıkçası neden yapılıyor faydası zararı nedir

Histereskopiyi daha cuma günü oldum ve genel anestezili oldum bende işlem yapıldı. Anestesiz yapılmıyor sanırım

Anladım geçmiş olsun. Ben 3.olumsuzluktan sonra Rahime çizik için düşünüyorum doktorumla konuşacağım. İşe yarar mı bilmiyorum.
İnşallah güzel haberler alırsınız. Bende yeni başlayacağım adet olmayı bekliyorum dualarınızı beklerim 🤲🏻

Rahime çizik embriyonun tutunması için yapılıyor genelde öneriyorlar ..Anestezili oldum ben ağrıların oluyor illaki ama günlük yaşama dönüyorsun hemen

Embriyolarin genetiğe gönderileceğini söylediler bahçeci fulya da ücreti hakkında bilgisi olan varmi

Ne kadar sürüyor işlem? Sonrası zor oluyor mu ? Tüp bebek mi yaptırıyorsunuz siz de ?
Evet ama daha başlamadık. Genel anestezi oldu hatırlamıyorum ama 45 dk 1 sa arası sürüyor. Sonrası zor değil ama öncesinde bir ilaç verdiler vajina içine koyuluyor. O bende çok ağrı yaptı, ameliyat öncesi hastaneye gitmek zorunda kaldım. Ama her bünye farklı oluyor sende çok etki yapmış demişlerdi. Onun için korkutmak istemem. Ama bilgim olsa ona göre davranırdım. Sizin bilginiz olsun

Bendede polip miyom varmış hsg de görülmedi onları aldırdım anestezi ile oldum yürüyerek çıktım hastaneden ertesi gün işe gittim sıfır ağrı az kanama ile geçti gitti şükür

rahmimde yapışlık olduğu için Bülent Urman’da histereskopi olmuştum. Genel anestezi altında toplamda 30 dk kadar sürmüştü. Anestesiziz yapılacağını sanmıyorum. Vajinadan kamera ile giriyorlar. Bana cd. Sini Vermişti. Bıcakla yapışıklıkları kesmiş. Sonrasında epey kanamam olmuştu.

Back
X