Histeroskopi ve laparoskopi

Aminnn ALLAH (C.C) razi olsun. Evladınıza ve size hayırlı uzun ömürler dilerim.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve o güzel duanız için
Geçmiş olsun öncelikle. Bende 2 ay önce yapılan hsg de sağ tüpte hidrosalpenks görüldü. Doktorum yinede 3 ay deneyelim ameliyat olmadan dedi.( 1 yıldır çocuk istiyoruz.) ama klomenle 2 kist oluştu. Bu ay tedavisiz denedik. Bugün doktorum beklemeyelim istersen geç olmadan haftaya yapalım dedi. Bende bir doktora daha gidip o da aynı şeyi söylerse olmayı düşünüyorum. Sizin operasyon ne zaman? İnşallah bizimde sağlıklı evlatlarımız olur

Merhabalar,
Gecmis olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Bende 6 ay klomen ile 3 ay ovülasyon ile deneme yaptım. Sonuc maalesef hüsran oldu
Daha sonra doktorum rahim filmi istedi çekildim fakat rahim filminde sikinti olmadığını söyledi. Icime sinmeyince ben İstanbul tip fakultesine gittim. Tüp bebek için başvurdum ve heyete girdim heyetten bana tüplerin alinacak ayrica rahim T şeklinde oldugu için düzeltilecek denildi. Tüplerimi aldirmaktan korktum baska bir doktordan daha fikir almak istedim suleymaniye ye gittim ancak orda tüplerimin sıkıntılı olduğunu amelliyat olmam gerektiğini söylediklerinde ikna oldum.
Şu an adetimi bekliyorum amelliyat günü için.

Merhaba hanımlar bende doğuştan yarim rahimliymisim sadece sol tupum var o tupte de sakkuler ektazi görülüyor bu yüzden histeroskopi ve laparoskopi yaptırmam gerekiyormuş

Doktorumun demesine göre tupun durumuna bakacak eger sorun yoksa bırakacak yoksa alacagim dedi tupu
O zamanda tup bebekten baska şansım kalmıyor zaten
Inş ' ALLAH sorun çıkmaz almak zorunda kalmaz ben 3 gun evvel oldum amelliyat tüplerim açıldı şükürler olsun. Bende ikilemdeyim normal yolla mi denesem tüp bebege mi devam etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…