histeroskopi olan var mı bilgilendirir misiniz?

MELXIXSSA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
2
0
86
Ankara
a.s merhaba arkadaşlar.kısa bir süre önce histeroskopi oldum yani kanalda tıkanıklık varmış o açıldı ve bir tüpüm alındı.iki ay sonrada tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah.aranızda bu operasyondan geçenler var mı?daha sonrasında neler yaşadınız yani faydasını gördünüz mü?beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim.lütfen!!!!!!!

evet ben 2 yıl önce laparoskopi geçen yılda histeroskopi oldum ama malesef bi değişiklik olmadı.benimde bi tüpüm tıkalı çıktı diğeri açık ama bi hamilelik elde edemedim.geçen yıl bi tüp bebek yaptırdık dış gebelikle sonuçlandı ağusyosta 2 deneyeceğiz.

moralinizi lütfen yüksek tutun.bende 2 kez müdehala geçirdim.ama şuda var ALLAH ol demedikçe olmaz.olcağı zamansa hiçbir bahaneyi dinlemez.

a.s merhaba arkadaşlar.kısa bir süre önce histeroskopi oldum yani kanalda tıkanıklık varmış o açıldı ve bir tüpüm alındı.iki ay sonrada tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah.aranızda bu operasyondan geçenler var mı?daha sonrasında neler yaşadınız yani faydasını gördünüz mü?beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim.lütfen!!!!!!![/QU

arkadaşım benim hsg de her şey normaldi tedaviye başladıktan sonra yolunda ditmeyen bişeyler vardı tahlıller de nomal yumurtlama düzene girdi fakat gebelik oluşmuyor doktorum tekrar hsg istedi fakat başka merkezde çektirmemi istedi ve sonrakinde polipler varmış histeroskopiyi onun için yaptı.Histeroskopiden sonra ilk aşılamamı oldum tutmadı bir ay dinlenme ikinci ay 2.aşılama tuttu fakat düştü.İki ay dinlenme bu sırada doğrudan hamile kaldım yine düşük yaptım.ben pco hastasıyım kan pıhtılaşması sık olumuş pco lularda şimdi 3.aşılamamı oldum ve test zamanını bekliyorum..Sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama duyduğuma göre histeroskopiden sonra kendiliğinden hamile kalanlarda varmış hayırlısı olsun...sevgiyle kal

canım bnede hizteroskopi oldum dün oldum bende çok heyecenlıyım ne olacağını bekelmekteyim ama doktorum benim biraz normal yolla denememe gerektiini anlattı bu aydan sonra denicez sabırla beklicez bende kocaelide oturytorum isteresn bu konu hakkınmda sohbet edebiliriz :uhm:

selam bende dün yaptırdım histeroskopi
bu işelemden sonra doktor bana normal yolla denememizi önerdei bi süre sonra aşılamaya geçeciz inş seninde benimde normal yollardan bebek sahibi olmamızı allah nasip eder bu iş gerçekten sabırmış

histeroskopi yaptıran arkadaşlar,
histeroskopiden sonra istirahat gerekiyor mu? adetin kaçıncı günü yaptırmak gerekiyor bunu? öncesinde ve sonrasında cinsel perhiz var mı?

histeroskopiden sonra istirahat gerekiyor mu? adetin kaçıncı günü yaptırmak gerekiyor bunu? öncesinde ve sonrasında cinsel perhiz var mı?

histereskopi yapıldığı günün akşamı ben neden çıktım ben adetim bittikten sonra gittim ama kaçıncı gün gittim hatırlamıyorum.birde benim laparoskopi ile aynı anda olduğu için gaz problemim olmuştu.ertesi gün istirahat etmem gerekmişti

histereskopi yapıldıktan 2 saat sonra yürüyerek hastaneden çıktım.o gün dinlenmek iyi olur tabi.ertesi gün kendini çok yormadan normal hayatına dönebilirsin.5 gün cinsel ilişki yasak demişti doktor bana.ama bende rahim duvarında miyomlar alındı.sizin tüplerle ilgili olduğu için onu bilemem

merhaba ben de 1 buçuk ay önce brüksel kadın sağlığı merkeziden prf dr.Yücel Karaman tarafından histeroskopik miyomektami ameliyatı oldum..rahim içinden 2 tane 1 buçuk cm lik miyomum alındı,tüplerimde sorun yok..ameliyattan 2 saat sonra yürüyerek hastaneden çıktık.10 gün boyunca antibiyotik kullandım.(Herhangibir enfeksiyona karşı) Hiç bir ağrı sızı hissetmedim.10 gün kadar ara ara az miktarda kanamalrım oldu.Sonra kesildi..Geçmiş olsun ameliyat olacaklara..:1hug:

merhaba ben de 1 buçuk ay önce brüksel kadın sağlığı merkeziden prf dr.Yücel Karaman tarafından histeroskopik miyomektami ameliyatı oldum..rahim içinden 2 tane 1 buçuk cm lik miyomum alındı,tüplerimde sorun yok..ameliyattan 2 saat sonra yürüyerek hastaneden çıktık.10 gün boyunca antibiyotik kullandım.(Herhangibir enfeksiyona karşı) Hiç bir ağrı sızı hissetmedim.10 gün kadar ara ara az miktarda kanamalrım oldu.Sonra kesildi..Geçmiş olsun ameliyat olacaklara..:1hug:

abone olmayı unutmuşum konuya bu yüzden tekrar mesaj yazıyorum..edit olmayınca baya zorluk çekiyoruz işte böyle..kaydirigubbakcemile

canım bnede hizteroskopi oldum dün oldum bende çok heyecenlıyım ne olacağını bekelmekteyim ama doktorum benim biraz normal yolla denememe gerektiini anlattı bu aydan sonra denicez sabırla beklicez bende kocaelide oturytorum isteresn bu konu hakkınmda sohbet edebiliriz :uhm:

merhaba kocaelide kime yaptırdınız acaba histeroskopiyi hatırlıyomusunuz

merhaba arkadaşlar ben de dün histeroskapi ameliyatı oldum..çok heyecanlıydım ama hiç birşey hissetmiyorum şuan..sadece uyanırken ağrıyla uyandım birazda ağlayarak..doktoruma çok güveniyorum gatada temel bey..bir ay dinlen tüp bebek yapalım dedi..hsg de problem var dedi..tabi dediği de çıktı..çok şükür şimdi iyiyim..

merhaba arkadaşlar ben de dün histeroskapi ameliyatı oldum..çok heyecanlıydım ama hiç birşey hissetmiyorum şuan..sadece uyanırken ağrıyla uyandım birazda ağlayarak..doktoruma çok güveniyorum gatada temel bey..bir ay dinlen tüp bebek yapalım dedi..hsg de problem var dedi..tabi dediği de çıktı..çok şükür şimdi iyiyim..

geçmiş olsun bende haftaya yaptırıcam ve korkuyorum.doktorum ankarada hulisi zeyneloğlu.korkumun sebebi de yarı uyanık olacakmışım genel anestezi olmayacakmış.:(( acaba hissedecek miyimm??eğer gerekirse o anda müdahale edeceklermiş.işte tıkanıklık yada yapışıklık neyse...
senin nasıl oldu ne çıktı sonucu?

Back
X