a.s merhaba arkadaşlar.kısa bir süre önce histeroskopi oldum yani kanalda tıkanıklık varmış o açıldı ve bir tüpüm alındı.iki ay sonrada tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah.aranızda bu operasyondan geçenler var mı?daha sonrasında neler yaşadınız yani faydasını gördünüz mü?beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim.lütfen!!!!!!![/QU
arkadaşım benim hsg de her şey normaldi tedaviye başladıktan sonra yolunda ditmeyen bişeyler vardı tahlıller de nomal yumurtlama düzene girdi fakat gebelik oluşmuyor doktorum tekrar hsg istedi fakat başka merkezde çektirmemi istedi ve sonrakinde polipler varmış histeroskopiyi onun için yaptı.Histeroskopiden sonra ilk aşılamamı oldum tutmadı bir ay dinlenme ikinci ay 2.aşılama tuttu fakat düştü.İki ay dinlenme bu sırada doğrudan hamile kaldım yine düşük yaptım.ben pco hastasıyım kan pıhtılaşması sık olumuş pco lularda şimdi 3.aşılamamı oldum ve test zamanını bekliyorum..Sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama duyduğuma göre histeroskopiden sonra kendiliğinden hamile kalanlarda varmış hayırlısı olsun...sevgiyle kal