histeroskopi İşlemi

melisinan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
13
3
1
24
Kızlar selam ben pcos hastasıyım geçtiğimiz hafta Rahim filmi çektirdim. Ve Rahim şeklimin kalp şeklinde olduğunu söylediler doktorum tüp bebek merkezinde ameliyat olmamı istedi Daha önce bu işlemi yaptıran var mı gerçekten daha sağlıklı gebe kalmak için yaptırmalı mıyım açıksası tedirginim Tahmini fiyatlarını bilen var mı aranızda Siz nerde yaptırdınız

Eklentiler

• FAF65AF3-AD0E-4991-96CB-08B1C1E352E0.webp
    FAF65AF3-AD0E-4991-96CB-08B1C1E352E0.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 32
Hah işte benim de rahimim bu şekildeydi, histeroskopi yaptılar tepedeki eğikliği törpülediler, hamile kaldım sonraki ay, kimyasal oldu. Ertesi ay hsg çekildim dediler tekrar çökmüş, bi daha histeroskopi… hemen hamile kaldım o da kimyasal oldu tekrar hsg istediler, çökmüş deyip gene histeroskopi… rahimi incelttiler toparlanması senelerimi aldı. Demem o ki, işin içinde histeroskopi olunca bence tek doktorla kalmayın. Hsg sonucunuzu birkaç doktora gösterin. Ha bu arada histeroskopi hamile kalmayı kolaylaştırıyor, ancak mesele zaten yerleşip sağlıklı devam etmesi. Geçmiş olsun

Kızlar selam ben pcos hastasıyım geçtiğimiz hafta Rahim filmi çektirdim. Ve Rahim şeklimin kalp şeklinde olduğunu söylediler doktorum tüp bebek merkezinde ameliyat olmamı istedi Daha önce bu işlemi yaptıran var mı gerçekten daha sağlıklı gebe kalmak için yaptırmalı mıyım açıksası tedirginim Tahmini fiyatlarını bilen var mı aranızda Siz nerde yaptırdınız
Merhaba bende 14 martta hsg çekildim t rahim dedi doktor ameliyat yapacak geçen haftada ilaçlı emar çekti hafaya kontrole gideceğim ameliyat için gün verecek

Merhaba canım benimde rahmim t şeklindeydi düşüklerim vardı ve sebebi bu dendi bir sene önce histeroskopi oldum Prof yaptı ameliyatımı özel hastanede geçen sene şubatta 30 bin lira vermiştim yani doktorum gebe kalırsın dedi ama hala kalamadım yazın artık tüp bebek düşünüyorum

Merhaba canım benimde rahmim t şeklindeydi düşüklerim vardı ve sebebi bu dendi bir sene önce histeroskopi oldum Prof yaptı ameliyatımı özel hastanede geçen sene şubatta 30 bin lira vermiştim yani doktorum gebe kalırsın dedi ama hala kalamadım yazın artık tüp bebek düşünüyorum
İnşallah Olumlu sonuç alırsın Canım ya bizde uğraşıyoruz ama bir sonuç alamadık Doktor oluşacak gebeliği riske atmamak için ol dedi ama kestiremiyorum

İnşallah Olumlu sonuç alırsın Canım ya bizde uğraşıyoruz ama bir sonuç alamadık Doktor oluşacak gebeliği riske atmamak için ol dedi ama kestiremiyorum
Canım kesinlikle ol şekil bozukluğu hem gebeliğe engeldir hemde düşük yaratır yani ol derim ben Adana da profesör Bülent Haydar dedeğlunda oldum şiddetle öneririm rahim Profu aynı zamanda tüp bebek uzmanı özel kliniği var ama ameliyatlarını Acıbadem hastanesinde yapıyor orayla anlaşmalı

Benim de kalp şeklindeydi arkuat uterus diye geçiyor. Ama bir sorun olmaz dedi doktorum. Zaten filmin 2.ayında hamile kaldım doğurdum.
Sizin derinlik fazla mı acaba
Şeklinş ekliyorum;

Eklentiler

• IMG_4336.webp
    IMG_4336.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 23
Benim de kalp şeklindeydi arkuat uterus diye geçiyor. Ama bir sorun olmaz dedi doktorum. Zaten filmin 2.ayında hamile kaldım doğurdum.
Sizin derinlik fazla mı acaba
Şeklinş ekliyorum;

Birebir aynı gibi duruyor ama benim doktorumda tam tersi yaptırmam gerektiğini söyledi anlamadım ki neye göre yaptır ,yaptırma diyorlar benim Filmde bu
FAF65AF3-AD0E-4991-96CB-08B1C1E352E0.webp

Canım kesinlikle ol şekil bozukluğu hem gebeliğe engeldir hemde düşük yaratır yani ol derim ben Adana da profesör Bülent Haydar dedeğlunda oldum şiddetle öneririm rahim Profu aynı zamanda tüp bebek uzmanı özel kliniği var ama ameliyatlarını Acıbadem hastanesinde yapıyor orayla anlaşmalı
Bu gidişle olacağım gibi iyi bir doktor bulursam eğer

Birebir aynı gibi duruyor ama benim doktorumda tam tersi yaptırmam gerektiğini söyledi anlamadım ki neye göre yaptır ,yaptırma diyorlar benim Filmde bu
Eki Görüntüle 3569747
Tüpler açık da şu orta kısmı çok V ya, o perde olabilir
Başka bir doktora daha git bakalım danış
Para tuzağına düşme bak
Özeller işlem için para için sana bunu şart koşmasın

Eki Görüntüle 3569747
Hamli kalmanın zor vedüşük riski taşıdığını söylüyorlar. Bizim ailede genetik teyzelerimde ve kuzenlerimde var . Hepsi hamile kaldı 3 tanesi 32-34 haftalarda bir tanesi 36 da diğeri 39 haftada doğum yaptım. Ben de de arkuat uterus var ama ben daha hamile kalamadım

Hamli kalmanın zor vedüşük riski taşıdığını söylüyorlar. Bizim ailede genetik teyzelerimde ve kuzenlerimde var . Hepsi hamile kaldı 3 tanesi 32-34 haftalarda bir tanesi 36 da diğeri 39 haftada doğum yaptım. Ben de de arkuat uterus var ama ben daha hamile kalamadım
Arkuat uterus için imkansız denmiyor ben de arkuat ile hamile kaldım

Me güzel uzun sürdü mü sizin acaba
18 ay denemeler sürdü tabi de rahim filmi çekilince hamile kaldım
Tüpler açık dendi görünüşte ama bence işlem sırasında açılıyor gibi geliyor bana
Hemen peşine hamile kaldım
Rahim şekli için bi operasyon olmadı yani
Riskli gebelik de değildi zamanında doğurdum

18 ay denemeler sürdü tabi de rahim filmi çekilince hamile kaldım
Tüpler açık dendi görünüşte ama bence işlem sırasında açılıyor gibi geliyor bana
Hemen peşine hamile kaldım
Rahim şekli için bi operasyon olmadı yani
Riskli gebelik de değildi zamanında doğurdum
Ne güzel bizde 1,5 yıldır korunmuyoruz ama daha gebelik elde edemedim. Biraz daha denemek istiyorum

Back
X