merhaba herkese
bugün histeroskopi oldum. asherman sebebi ile.
hayatımda bu kadar acı çektiğim bir zaman olmamıştı. ama neyse geçti gitti işte.
artık rahimde tekrar yapışma olmasın diye dua ediyorum sürekli
ama doktorum histeroskopiden sonra sadece ağrı kesici bir ilaç yazdı. ben hem burda hem başka bazı sitelerde bu işlemden sonra bazı hormon ilaçları ile rahmi beslemek gerektiğini okumuştum. ne yapacağımı bilemedim. gidip bi hormon ilacı mı alsam diye düşünüyorum. ama tabi herhangi bir ilaç da olmaz.
eğer aranızda böyle bir durum yaşayan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
nihayet bugün adet gördüm.. aylardan sonra ilk kez..
Histeroskopiden sonra büyük bir heyecan ve terdirginlikle bekliyordum. Allah'a çoookkk şükür bugün oldu.
Benim de umutlarım yeşermeye başladı. Demek ki ameliyat sonrası tekrar yapışma olmamış, en azından kanama olabilecek bir durumda.
bu nasıl bir duygu anlatamam.
Histeroskopiyi uludağ üniversitesinden Dr.Barış Ata yaptı.. Sağolsun..
Rahim yapışması çok tatsız bir durum. ilk ameliyatta açılmayabiliyor ya da tekrar tekrar yapışıyor. genellikle 2-3 kez daha yapılıyor.
Tabii sorun tamamen çözülmüş değil. daha uzun bir yol var önümde bebek sahibi olabilmek için. ama bugün kalbim umutla doldu. artık bu yolda daha güçlü ve emin yürüyebilirim.
Çok Şükür Allahım...
öncelikle çok geçmiş olsun inşlh birdaha ameliyat olmazsın ve bebğin kendiliğinden gelir. ameliyat sonrası ağrım çok oldu deöişsin bu beni biraz tedirgin etti(( bende olucam bu işlemden inşlh benimde sorusuz geçer.
Çok teşekkür ederim.
Aslında ameliyat sırasında oldu ağrım, anestezi olmadan yapıldı işlem. ama anestezi ile olursan büyük bir acı hissetmezsin. ameliyat sonrası çok hafif ağrılar oluyor sadece. endişelenmene hiç gerek yok. inşallah sen de iyi sonuç alırsın. :))
nihayet bugün adet gördüm.. aylardan sonra ilk kez..
Histeroskopiden sonra büyük bir heyecan ve terdirginlikle bekliyordum. Allah'a çoookkk şükür bugün oldu.
Benim de umutlarım yeşermeye başladı. Demek ki ameliyat sonrası tekrar yapışma olmamış, en azından kanama olabilecek bir durumda.
bu nasıl bir duygu anlatamam.
Histeroskopiyi uludağ üniversitesinden Dr.Barış Ata yaptı.. Sağolsun..
Rahim yapışması çok tatsız bir durum. ilk ameliyatta açılmayabiliyor ya da tekrar tekrar yapışıyor. genellikle 2-3 kez daha yapılıyor.
Tabii sorun tamamen çözülmüş değil. daha uzun bir yol var önümde bebek sahibi olabilmek için. ama bugün kalbim umutla doldu. artık bu yolda daha güçlü ve emin yürüyebilirim.
Çok Şükür Allahım...
kafana gore gıdıp hap alma cnm. doktorun gerek gormemiş demekki. herkeste durum farklıdır. açtıgım konuya bı goz atmanı tavsıye ederım canım. bende hısteroskopi oldum ve aynı zaman da laporoskopide oldum 2 hafta once. benımde rahımde perde vardı alındı
mrb cnm bende 2,5 ay önce bu 2 amaliyatı oldum dr bana 3 tn hormon ilacı verdi yumurtlama için 3 ay kullanıcam. rahimde yapışıklık varmış onu açtı.sana kaç aylık ilaç tedavisi verdiler ve hangi ilaçları verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?