• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi perde ameliyatı

Bugün oldum Hacettepede.Doktorum çok derindi ama %90 oranında temizlendi dedi.2 ay sonra tekrar kontrol edeceklerini söylediler
Geçmiş olsun bu sürede ilaç kullanacak mısın 2 aylık süreçte

N Nazife5 merhaba bende histeroskopi oldum anestezisiz. Lokal Anestezili diye gitmiştik ama gerek Duyulmadı. Hastanede yatma durumum olmadı . Hemen çıktım 2 gün dinlendim hemen gebe kaldım. Perdenin boyutuna göre durumunuz bir de tabi acı eşiğinize göre. Benim için çok büyütülecek bi operasyon değildi inşallah sizinki de öyle olur🙏🏻Geçmiş olsun
Sizin histereskopi sonrası ağrınız falan olmuşmuydu

Operasyonu nasıl yapılıyor kürtaj gibi mi. Bende iki tane bebegimi kaybettim 9 ve 6 haftalarda nedeni bu olabilir mi acaba

Ben 2018 kasimda oldum. Hormon ilacı kullandim. Sonra 2 ay korunun dedi doktor. 2 ay korunduk. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim. Doğum yaptım bile :) darısı basiniza. Cok agrisiz basit bi islemdi
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun😇 acaba İstanbul’da mısınız? Doktorunuz kimdi ? Ben de bu operasyonu olacağım da doktor arayışındayım🙏🏼

Ben oldum ameliyat demek çok büyük geliyor bana. Küçük bir operasyon. Antibiyotik kullandım biraz da kanama oldu bu kadar. Ağrı sızı yoktu. 1 ay sonra da tüp bebek transferim oldu ve hamile kaldım. Geçmiş olsun size de .
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun😇 acaba İstanbul’da mısınız? Doktorunuz kimdi ? Ben de bu operasyonu olacağım da doktor arayışındayım🙏🏼

N Nazife5 merhaba bende histeroskopi oldum anestezisiz. Lokal Anestezili diye gitmiştik ama gerek Duyulmadı. Hastanede yatma durumum olmadı . Hemen çıktım 2 gün dinlendim hemen gebe kaldım. Perdenin boyutuna göre durumunuz bir de tabi acı eşiğinize göre. Benim için çok büyütülecek bi operasyon değildi inşallah sizinki de öyle olur🙏🏻Geçmiş olsun

Merhaba, teşekkür ederim. Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde ( Şişli Memorial'da oldum) benim doktorum tüp bebek servisinin başı olan Prof dr Semra Kahraman'dı. Gebeliğim boyuncada hiç bir sıkıntı yaşamadım. Darısı başınıza olsun.

Back