İnşallah teşekkür ediyorumOlur biter hemen hiç sıkıntı yapma korkmada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ediyorumOlur biter hemen hiç sıkıntı yapma korkmada
Bugün öğrendim 9 cm mişKaç cm olduğunu soyledimi doktorun ?
Senin baya perde kalınmış oldunmu histereskopiBugün öğrendim 9 cm miş
Bugün oldum Hacettepede.Doktorum çok derindi ama %90 oranında temizlendi dedi.2 ay sonra tekrar kontrol edeceklerini söyledilerSenin baya perde kalınmış oldunmu histereskopi
Geçmiş olsun bu sürede ilaç kullanacak mısın 2 aylık süreçteBugün oldum Hacettepede.Doktorum çok derindi ama %90 oranında temizlendi dedi.2 ay sonra tekrar kontrol edeceklerini söylediler
Sizin histereskopi sonrası ağrınız falan olmuşmuyduN Nazife5 merhaba bende histeroskopi oldum anestezisiz. Lokal Anestezili diye gitmiştik ama gerek Duyulmadı. Hastanede yatma durumum olmadı . Hemen çıktım 2 gün dinlendim hemen gebe kaldım. Perdenin boyutuna göre durumunuz bir de tabi acı eşiğinize göre. Benim için çok büyütülecek bi operasyon değildi inşallah sizinki de öyle olurGeçmiş olsun
Rahim filminde anlaşılıyor perde olduğu ultrasondada anlayan doktorlar varMerhaba arkadaslar öncelikle gecmıs olsın rahim de perde oldıgunu nasıl öğrendinz
Merhaba arkadaslar öncelikle gecmıs olsın rahim de perde oldıgunu nasıl öğrendinz
Rahim filminde öğrendim benOperasyonu nasıl yapılıyor kürtaj gibi mi. Bende iki tane bebegimi kaybettim 9 ve 6 haftalarda nedeni bu olabilir mi acaba
Olabilir tabiki rahim filmi çektirme izi öneririmRahim filminde öğrendim ben
Tesekkur ederim kürtaj olalı bir ay oldu bakalım su virüsü bir atlatalım ıyı bir doktora görünecegm ınsallahOlabilir tabiki rahim filmi çektirme izi öneririm
Anestezili isteyen var anestesiz isteyen var sizin isteğinize bağlı.Operasyonu nasıl yapılıyor kürtaj gibi mi. Bende iki tane bebegimi kaybettim 9 ve 6 haftalarda nedeni bu olabilir mi acaba
Yok hayır olmamıştıSizin histereskopi sonrası ağrınız falan olmuşmuydu
Kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz ev işi vsYok hayır olmamıştı
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunBen 2018 kasimda oldum. Hormon ilacı kullandim. Sonra 2 ay korunun dedi doktor. 2 ay korunduk. Korunmayi biraktigim ay hamile kaldim. Doğum yaptım bile :) darısı basiniza. Cok agrisiz basit bi islemdi
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunBen oldum ameliyat demek çok büyük geliyor bana. Küçük bir operasyon. Antibiyotik kullandım biraz da kanama oldu bu kadar. Ağrı sızı yoktu. 1 ay sonra da tüp bebek transferim oldu ve hamile kaldım. Geçmiş olsun size de .
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunN Nazife5 merhaba bende histeroskopi oldum anestezisiz. Lokal Anestezili diye gitmiştik ama gerek Duyulmadı. Hastanede yatma durumum olmadı . Hemen çıktım 2 gün dinlendim hemen gebe kaldım. Perdenin boyutuna göre durumunuz bir de tabi acı eşiğinize göre. Benim için çok büyütülecek bi operasyon değildi inşallah sizinki de öyle olurGeçmiş olsun
Merhaba, teşekkür ederim. Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde ( Şişli Memorial'da oldum) benim doktorum tüp bebek servisinin başı olan Prof dr Semra Kahraman'dı. Gebeliğim boyuncada hiç bir sıkıntı yaşamadım. Darısı başınıza olsun.Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunacaba İstanbul’da mısınız? Doktorunuz kimdi ? Ben de bu operasyonu olacağım da doktor arayışındayım
![]()