Hissleri kuvvetli olan varmi aranizda?

Benim hislerim kuvvetlidir
Kotu bi olasilik varsa mesela eger o olasilik gerceklescekmis gibi hissedersem cok uzulurum, ama mesela cok buyuk bi olay, gerceklesirse cok cok kotu sonuclari olur ve ben buna icten olarak uzulmuyorsam olay kotu sonuclanmaz :)
Anlatabildim mi bilmiyorum ama :)

Evet çok kuvvetli hislerim. Eski kocamın iş ortamındaki hangi kadından sebepsiz yere hazzetmediysem beni o kadınlarla aldattığını öğrendim sonradan. Aklıma gelen başıma gelir. Mesela kaderimde boşanmak olduğunu daha evlenmeden hissetmiştim. Rüyalarım da çıkar genelde. Ablamın doğum yapacağı saati görmüştüm yeğenim sabaha karşı 4.30 da doğdu gördüğüm saat. Bunun gibi çok olay oldu.

bende hic görmediğim tanimadigim birinin sadece fotografina bakarak nasil bir karekteri oldugunu hissedebiliyorum.
mesela esim biriyle is ortagi olmadan once bakim nasil biri demistim baktim ve bu bencil seni sadece kullanir isi bitincede sepetler demistim.
esimde sen kendini ne saniyorsun muneccin falan misin? demisti.
iki ay once dediklerim cikti ve kavga gürültü ayrıldılar.
neyse sonra esim bana bakti ve 3 yil once ki konuyu acti iste sende özel gücler var sen önceden soyledin de sana inanmadim falan.
bende dedim ki;
- ben biseyleri önceden görseydim seninle evlenir miydim sence ? dedim.
adam yüzüme baktı kaldı 2 gündür evimizde çıt yok konusan yok gülen yok ağlayan yok.
hislerim kuvvetli ama espiri yetenegim yok.
Allah bir yerden aliyor bir yerden veriyor iste.
not: valla olayimiz actigin konuya denk geldi diye anlattim.

Ya sen bıkmadın mı bu fal işlerinden dolandırıldın bir de? 😂
Gerçi konu fal değil bu defa ama yine de yeri bdv değil. Neyse merakını gidereyim benim de hislerim gerçekten kuvvetlidir

genelde aklımdan geçen herşeyin gerçekleşmesi.
insanlar hakkında asla yanılmamam.gözünden tanırım.
rüyalarım çıkar.
şimdi gezdiğim yerleri daha önce ruyamda görmüşümdür mesela.
bırde her yeni tanıştığım ınsanlar seni biryerden tanıyorum hiç yabancı gelmıyorsun derler.buyuk ıhtımal ruyalarındaydım :rolleyes: :KK71: kımbılır belkı senındee:ruh::KK17::KK17::KK17:

evet, rüyalarım hep çıkar benim de ,girdiğim sınavda kaç puan alacağımı bile bilirim, hatta rüyama göre tercih değiştirip kazanmıştım şuan çalıştığım yeri:))) anaa amma hisliyim be yaaa:))

Hislerim kuvvetliymiş... Şaka bir yana kuvvetlidir. Rüyalarım çıkar , yanlış insanları hemen anlarım. Sınav sorularını bile tahmin ederim. Özellikle 25 yaşıma kadar benden korkan arkadaşlarım vardı. Artık o kadar hissetmiyorum. Yine de fena sayılmam:KK66:

Back
X