Hissizlik..

axillaryartery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
34
Merhaba kızlar ..
Konuya hemen dalıcam .. 4 aydır birisiyle konusuyorum. Kendisiyle ilk konusma baslangıcımız cok garip oldu ..Eski sevgilimin benden ayrıldıgı gün tanıstık, bu surecten sonra tam 1.5 ay dinledi beni..Eski sevgilim fotograf koydu, üzüldüm ona anlattım.Eski konusmalarımızı okudum üzüldüm ona anlattım yeri geldi özledim ona anlattım ve hicbir zaman bosver demedi hep mantıklı seyler soyledi , herhangi bir sekilde yonlendirmedi de.. Bu sürec icerisinde tabi onu da tanıdım hayatımda konustugum en farklı insan ve bir erkek olarak da en düzgün.. Biz 1 ay sonra bulustuk nisan sonu ..bulusma cok guzeldi cok eglendim yanında herhangi bir hosuma gitmeyen hareketi olmadı hatta baya etkilendim kendisinden ancak benim sınavlarım yuzunden biz 2 ay daha gorusemedik ve haziran sonu anca gorusebildik.sonrasında iki kez daha.. simdi soyleki yanında cok mutluyum cok da egleniyorum cok romantik, eglenceli, dusunceli, mantıklı..yani sorun yok ondan yana .. sorun bende . her turlu mantık olarak tamam ama mesela beni optugunde heyecanlanmıyorum ya da yanında dururken heyecandan ölmem gerekir oyle bisey olmuyor.. bir tek elimi tuttugunda o an yere yıgılcaktım ama su 4 bulusmada sadece bu.. bu normal mi? sizce neden kaynaklanıyor olabilir ? ben bu insana cok deger veriyorum , kesinlikle kaybetmek istemiyorum her hareketime dikkat ediyorum , suan seviyor muyum bu ne tam olarak bilmiyorum .. sevmiyorsam bu insanı oyalamak cok yanlıs, zaman gectikce ondaki yerimin nasıl degistigini görüyorum onu üzmek istemiyorum kızlar bunun icin gec kalmıs bile olabilirim ama bir taraftan da her bulusmada yanında biraz daha rahatım biraz daha onu benimsiyorum.. dün kalbime bak dedi elimi goturdugumde o kadar hızlıydı ki .. ben kendime baktım sıfır .. o kadar utandım ki bu yuzden .. boyle bir sey yasayanınız var mı ya da ne yapmalıyım kızlar ozur dilerim uzun oldu , fikirlerinize ihtiyacım var

Bu adam senin için teselli olmuş bence. Hissettiğinin aşk değil hep yanında olduğu için minnet ve samimiyet olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yara bandı olarak kullanmissin onu. Bilerek yaptın demiyorum, öyle olmuş.
eski sevgilimi sevmiyordum ama hayal kırıklıgı olmustu ..birde soyle bir sorun var ki bu insana ne kadar guvenirsem guveneyim icimde hep ya bu insan da benden bi anda ayrılırsa diye geciriyorum acaba bu yuzden mi baglanamıyorum

Bu adam senin için teselli olmuş bence. Hissettiğinin aşk değil hep yanında olduğu için minnet ve samimiyet olduğunu düşünüyorum.
Samimiyet ve minnet var evet ..Cok da deger veriyorum ama korkuyorum da bi yandan ya giderse bir anda .. eski sevgilim bir anda ayrıldı cunku farklıyız dedi bitirdi. Baglanamıyorum suan ama sevmeyi cok istiyorum

çok fazla munasabete gerek yok, eski sevgilin için dert yanmışsın o yüzden hiç yanaşma. arkadaş olarak kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…